Sari la conținut

fumix012

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fumix012

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fumix012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputație

  1. Salut baieti si fetele care mai citeste pe aici, Programare prin whatsup. Locatia e pe dambovitei acolo unde-s blocurile alea mai noi. Aspect- 10, e tipa din poze da mai are si ceva tatuaje. îi genul ãla de bunãciune tanara. Nu e genul care sa stea la povesti, la tigara si alea. te intreaba cat vrei sa stai si te trimite la dus. iti aduce si ceva de bãut asa in picioare ca la taiatul porcului. un fel de Netherlands style. Oral- 9, dt, ruperi de ritm, umed, o baga intre tate Normal- 10 si aici ca n-am ce comenta. vine peste tine si te fute, te mai pupa, n-are retineri. In concluzie, ii ce trebe. Dati pe ea. Nu va asteptati la discutii si alea. deocamdata e pe stilul asta de afara. pare si la inceput, nu e genul de escorta care te citeste din 2 priviri. 200 fin, de revenit.
  2. Am fost eu la ea. Programare pe whatsup, a scris acolo detalii si alea. Locatia viva city. Ca aspesct, e tipa din poze. Din punctul meu de vedere arata bine, e draguta si la faţã nu doar la corp. Dantura impecabila. Are o voce mai groasa, bagã duhan nu-i stres. Mi-a facut un on peste medie, nu o fost ceva wow da o fost ok. un 8 jumate La futut, 10. N-am ce comenta. fk, 10. baga limba si dealea, mai mult ea la initiat. In concluzie, ii ok. Te pupa, te suge, o futi, treaba buna.
  3. Salut, am fost eu la ea. Programare prin sms, a raspuns repede. Locatia, viva city blocu verde, nu avea AC dar era ok, nota 8, nu prea imi place la Viva. Aspect, pozele sunt ale ei, cam 1,60 ţâţosã, avea ceva urme de operatii pe burtã, nu e ceva wow dar nici urâtã, nota 7. Servicii, op si np, la oral nota 4 si la np 7. Atitudine, era grãbitã, nu m-a intrebat de dus, a raspuns la telefon chiar cand am ajuns si i-a zis sa sune in 30 de min fara sa ma intrebe cat vreau sa stau. tarif, 100 fin, poate intre timp a schimbat.
  4. Salut Am fost si eu la ea, de mai multe ori. Programarea fãcutã prin whats up, e destul de isteaţã, îşi dã seama cu cine are de face. Locaţia: Park lake si Al.V.V 110, cunoscute. Gel de duş pentru bãrbaţi, prosop curat, apã de gurã etc. Nota: 10 Aspect: slim, dupã gustul meu, aratã bine, pozele sunt reale, puteţi trage singur concluzii. Nota: 10 GFE: cred cã este punctul ei forte, încearcã sã se facã plãcutã, FK. Nota: 10 ON: Oralu e bunicel, nimic spectaculos. Nota: 7 NP: Am futut-o cam în toate poziţile. Am transpirat de fiecare data. Nota: 10 De revenit/recomandat: Da
  5. Am fost si eu la ea, de ceva vreme, atunci era prima saptamana in cluj sau ceva de genu.Programarea am facut-o telefonic si pe urma pe whats up. Locatie:5, in zorilor, cred ca pe padurii(nu sunt sigur), nu avea prosop curat mi-o dat un care era pus la uscat pe un calorifer Aspect: 6,ii fata din poze ON:6, oral mecanic fara deep fara nimic special, facut pana ce jr a dat "semne de viata" cred ca pt CIM era 50 de lei extra( nu sunt sigur) NP:8,5 sta cum o pui ba chiar mai ia initiativa, se implica , cat de cat.eu am stat o ora, intre numere ea vb cu cnv prin mesaje cadou:200/h nu sunt sigur dar cred ca are si un fel de "iubi", am ajuns in fata blocului si asteptam sa imi zica ap, chiar atunci iese un tip din bloc care se uita destul de atent la mine, apoi la plecare il vad pe acelas tip cum vine din spatele blocului, poate a fost o coincidenta concluzie: nu prea e de recomandat(mai mult dun cauza problemelor cu prosoapele, nu din cauza atitudinii) dar nici de evitat, cum zice Anymatoru: "de trecut in palmares"
  6. Am fost si eu la Michelle, am mai avut o experienta placuta cu o fata de culoare, deci, sunat, raspunde secretara... Locatie:8, Marasti, aproape de hotelul Paradis. Aspect:7, ii tipa din poze, dupa gustul meu ii ok si la față. GFE:7, zambitoare, incearca sa multumeasca clientul, nu am vrut fk dar nu o intrebat/initiat. ON:10, oral umed,DT,lins,artificii NP:7,nu avea prezervative marimi mai mari, am tras amandoi de el pana l-o acoperit pe junior, apoi i-am cerut sa vina deasupra, toate bune si frumoase doar ca in camera nu era lumina aprinsa(doar TV) si ea fiind de culoare eu nu vedeam unde trebuie s-o bag :) preia ea initiativa, fara rezultat:)) parca nu stia unde ii pizda, trecem la doggy unde dupa o vreme finalizez in prez. În pauza stam un pic de vorba, ii din Camerun, studenta la matematica, cred ca in Bucuresti.A doua tura incepe din nou cu oral placut, dar aici m-o tradat junioru, nu am mai patit asa ceva, aici are un plus ca o reusit sa il aduca la "viata" doar ca nu era intr-o zi buna jr asa ca am zis eu sa ne oprim. Cadou: 300/h
  7. Am fost si eu la Alina.Programarea facuta usor, prin sms. Locatia:9, usor de gasit, dus nu am facut. Aspect:7,5, pozele sunt reale, dar cred ca mai vechi. OP:8 NP:8,5, se implica. GFE:9, destul de vorbareata. Cadou:250/h Nu mai dau detalii despre actiune, a fost o experienta mediocra spre bine.
  8. fumix012

    Mady

    Am fost si eu la domnisoara. Programarea prin sms, apoi la tel(indrumari mai exacte). Locatia:10, intre lacuri, apartament ok. Aspect: 9, e draguta la fata,nu cred ca merge la sala sau o alta activitate sportiva dar natura are grija de ea. GFE:9, zambareata, deschisa, prietenoasa; ON:8,soft,umed fara ‘‘artificii‘‘ dar mi-a placut. NP: 9 , se implica, doggy, misionar unde am si finalizat. Cadou:200,probabil o sa ii mai fac o vizita.
  9. Am fost si eu la maya.Programarea facuta prin sms, pt mine e mai ok asa. Locatia: 9, apartament curat, dus nu am facut, stateam aproape asa ca am hotarat sa vin gata dusat. ON:7 , a fost ok, a incercat si niste ‘‘artificii‘‘. NP: 8,5 , am schimbat 3 pozitii, la doggy se misca bine, acolo am si finalizat. GFE: 5, nu am ce sa scriu. Cadou: 200, am stat cam 30-35 min, nu am fost grabit.
×
×
  • Creează nouă...