Sari la conținut

xander85

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xander85

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    in spatele tau

xander85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

14

Reputație

  1. Bai comfrati, va inteleg ca sunteti exigenti si alte cele dar fata aceasta este cat se poate de casual, nu are ceva iesit din comun si are 19 ani. Deci dpmdv se rezuma in mare parte la gusturile fiecaruia. Deci nu mai sariti toti ca sacalii pe ea. Astazi eram la mustata sa o chem si cu ocazia asta imi cer scuze din nou fata de ea, deoarece a intervenit o neprevazuta si a trebuit sa anulez. Am vorbit cu ea la telefon si are o voce chiar dulcica, nu este sictirita ca altele cu care am avut ocazia sa discut si mi-a confirmat ca la ea ora este ora, nu cu figuri ca dupa 30-40 min .." gata boss.. parut bine de cunostinta, pa pa" Sper sa am ocazia sa fac cunostinta cu ea intr-un viitor, sper eu, apropiat.
  2. Cu lag de cateva luni bune Nu pot spune ca sunt un fan al recenziilor, dar dupa mici discutii prin privat si ce am mai citit pe aici, nu da bine doar sa privesti Prin urmare, o experienta de pe la inceputul anului as zice ca suna dupa cum urmeaza. Intors noaptea tarziu in tara si cu pofte, am aruncat un ochi pe forum si cum sunt mai nebun de fel am zis sa trec peste reviewurile negative si sa vad ce iese. Contactul a fost prin ymessenger si dupa pe telefon. Stabilit toate cele si am asteptat pe micuta. Dupa ce a ajuns la mine am fost relativ dezamagit, pozele o avantajeaza (oarecum). In final mi-a fost lene sa mai caut altceva (da, nesimtit mai sunt ) ) si am lasat-o cum a picat. A incercat fata cateva miscari dar ala micu nu simtea nici un spark. Aici, nu stiu cum sunteti voi, dar eu personal nu sunt masina de futut cum sunt altii care se lauda cu asta. La mine e simplu (cum probabil e si la dameze). Daca nu imi place fata persoanei, poate ea sa aiba 90/60/90 ca tot nu o sa iasa nimic. In final ne-am rezumat la un masaj de o vreo 35minute... niste palavrageala si ramasul bun de rigoare. Notele: Corp: 7 (arata binisor, dar in catalogul meu, fata de copila trage in jos) Fata: 7 atitudine ok, pro client, probabil ea avea pofte, dar daca omu nu are chef, nu are Oral: 5.5 fata a incercat, dar al mic a zis, nu nu ... Normal: - (nu a mai fost cazul) Anal: - nu stiu, nu pasioneaza GFE: 7 ( probabil i sa taiat si ei cand a vazut ca nu are succes) Halatul: 200/h + taxiul (toata "actiunea" a fost cam 50 min)
  3. Short story. Aseara dupa ce am esuat cu alte doua dameze (una nu "livreaza" in zona mea si alta so dat la fund dupa o discutie pe mess) am zis sa revin la Evelin. Zis si facut. Am stabilit cu ea ora si facut act de prezenta cum am stabilit. Dupa chit chatul de rigoare am inceput activitatea. Un oral cu atentie la oo si eyecontact. Atat a fost nevoie ca sa ma dezactiveze Dupa un dus rapid si o tigara, fara pofta de a continua, am trecut la un masaj scurt dupa care imbracare si despartire. Si-acum notele: Corp: 10 (micuta, foarte ingrijita, slabuta, piele perfecta, sani pe gustul meu.) Fata: 9 Oral: 9 cu CIM si eye contact Normal: - (nu a mai fost cazul) Anal: nu face si nici nu ma pasioneaza GFE: 8 ( 9 si 10 rezervat pentru real deal ) Halatul: 200/h + taxiul + 100 CIM (din pacate foarte over priced, dar la nevoie si comfort ... deh) Spor la vanat.
  4. arata delicios dar din pacate nu vine oriunde. la colentina a dat pas.
×
×
  • Creează nouă...