Sari la conținut

kiki-kiki

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kiki-kiki

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Korin Tower

kiki-kiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

83

Reputație

  1. Am citit aici si m-am crucit. Am anuntat deja hingherii, poate il prind pe limaxul Miky. Miky sa te pis in cur javro. Te-ai spovedit degeaba, tot pe forum te gasesc jivino. O sa fac un topic separat cu episoade ca la Tanar si Nelinistit in care lumea va povesti cum ne batem cuculetul de tine, limaxule. Va fi un block buster de success. Scoatem si o carte dupa intitulata povestea limaxului Miky.
  2. Ai tu ai primit o stea ? M-am trezit si eu cu o stea. Musca ca un caine in delir in stanga si in dreapta. Ai de codita mea.
  3. kiki-kiki

    Penibilii

    Miky mars la cotet, potaie turbata. Am numat pe putin peste 10 useri pe care ii injuri fara motiv. Ai avut o copilaria nefasta aschilopatule ? Ai furat banii din cutia milei si si cumparat conturi ? Tu ti-ai pus in cap tot satul. Te cauta astia cu furci si topoare pe ulita, dar tu stai pe forum. Asta da iubire patimasa.
  4. Mersi Sa punem aici toate cacaturile care le face javra Miky. O sa pun in curand si membri din gasca lui. Deja se contureaza 2 rapandule. Una deja ma atacat la scurt timp dupa ce am pus anuntul pe "Penibili". Sta prost rapandula cu nervii si a iesit repede la atac, miseleste. Este exact cand mergi pe strada si te ataca o jivina pe la spate si te musca de picior.
  5. Cristiano tie iti place sa fii in gasca lui Miky ? Ce beneficii ofera ? Actualizez imediat topicul.
  6. kiki-kiki

    Penibilii

    Faceti lista cu it-stii de aici sa-i dam de gol. Eu am primit doar o stea de la fani.Ce vor zice pisicutele cand se vor uita la mine ? Mersi ca tu mi-ai dat 5.
  7. kiki-kiki

    Penibilii

    Miki esti prost de tot. Am spus ca acea molusca all_star are stilul tau inconfundabil. E doar o slugoi prost ca si tine care ma atacat fara sa fi schimbat o vorba cu el. Mai nou vad ca si fana Justlove ma premiat cu o stea futui steaua masii.Multi sufera dupa stele, puncte si prostie. Miky latri pe aici si de Craciun ? Trebuie sa chem deratizarea din nou.
  8. kiki-kiki

    Penibilii

    All_star e un pacalici.E vai de mama lui. A si zis ca nu a primit educatie de la mamuca lui. Ce pretentii sa ai ? E si el prezent. Miky nu ti-ai platit datoria potaie. Te-a trecut si tanti Maria de la magazin pe carnet ? Vad ca bani de conturi ai. Ai de gand sa intri cu datorii in anul nou ? Zi potaie
  9. kiki-kiki

    Penibilii

    Miky, javro ai de gand sa ne terorizezi si de sarbatori ? Ti-ai pus botnita potaie ?
  10. kiki-kiki

    Penibilii

    Am si eu o intrebare.De ce mi-ai dat o steluta la profil ? Nu fac nimic cu ele. Ne cunoastem ? Am vorbit pana acum? Multumesc de intelegere.
  11. IT 2017 - horror Blade Runner 2017 - scifi Baby Driver 2017 - action Alien Covenant 2017 - horror scifi Atomic Blonde 2017 - action retro Jungle 2017 - action
×
×
  • Creează nouă...