Sari la conținut

babagianu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre babagianu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

babagianu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Esti asimptomatica, da-te-n pula noastră de zdreanță bolnavă! Minți de înghețată apele că ai anunțuri peste tot, nu lucrezi pe web, te întâlnești. Ar trebui să îți facem plângere la miliție. Dacă scapă unchiul de Covidul pe care i l-ai dat sigur te reclama la miliție.
  2. A fost un unchi de-al meu la ea acum o saptamana si azi a fost luat cu izoleta de Covid19. Nu știu daca a luat de la ea dar alte drumuri nu a mai făcut. Zic ca e bine sa aveti grija. La cati se perinda pe la curul ei riscul este pe măsură.
  3. Am auzit de la colega ei ca ar avea COVID...NU stiu ce sa zic, aveti grija!
  4. Vedeti ca sunt pline de boli! Atât va spun.
  5. Ba băieți, despre cine vorbiti voi aici? Ia mergeți la prima pagina si revedeti poza, sa vedem despre ce discutam aici... I se spune Julia si o cheamă Iuliana S. Locuieste in Campina, pe langa scoala de agenți. Oricum, tipa este ofilita rau si mare cat un vagon cuseta, asa ca, daca aveti fantezii cu elefanti... continuati sa puneti intrebari despre ea, ca poate se indura cineva si va da un raspuns. Poate chiar actualul prieten care o crede cuminte ca o floricica :))))
  6. futadores 91 ce pula calului nume iti trebuie?... O cheama Iulia S si e din Câmpina. Daca te duci la oricare hotel sau pensiune din Campina, sau din jurul ei, pe o raza de 10 km, o cunosc toate receptionerele si patronii. Sau pe strada! E celebra fata in oras. Cu putin noroc o gasesti la celebra Scoala de Agenți din oraș. Ocazional mai presteaza si pe acolo. Insa, ai grija, nu mai este asa cum o vezi in poze. E grasa si urata acum. Daca iti plac elefantii... Bafta si ciocane tari! Daca nu o futi bine te bate.
  7. Hai ca va spun eu cum e cu Julia, ca pana la urma am reusit sa o trag in pula. Ea e mai retrasa acum si foarte circumspecta, a trecut si printr-o perioada grea pe plan personal, in familie, dar acum o arde cu unul care crede ca da numai el la rame la ea :))) . Femeia il roade pe ala la finante si cand mai scapa la pula... mai trage si ea ceva banuti pentru ea si se bucura de orgasme. Se arunca la bani multi, ca e foame mare... deci, daca nu sunteți bazati la buzunar nu va bagati. De aia va tot blocheaza pe facebook, ca o incearca fraierul ala, a mirosit el ceva dar papagalul nu stie sa o caute pe net :))) E cam prostuț omul si femeia profita de el. Se pare ca nu prea are pula sa-i dea cum vrea duduia si mai imbina si ea utilul cu placutul.
  8. ryo... ce sa zic, ai avut noroc, poate ai fost la ea pe timp de iarna, ca pe caldurile astea..... iti dai seama ce colcăie între picioarele ei!
  9. Babeta se plimba prin tot Ardealul. Mie mi-a scos-o necazul in fata la Brasov dar a fost semnalata si la Oradea, Cluj si Sibiu. Deci, mare atentie la paduchioasa, sa nu va dea lăței! Are un boschete cat China intre picioare! De duhoare.... nu va mai spun!
  10. Dupa parerea mea scopul forumului este acela de a elimina impostoarele si nespalatele care răspândesc boli si paduchi, asa cum face duduia paroasa din postarea asta. Experientele placute raman pentru fiecare si cred ca fetele curate si care stiu sa vorbească cu un client au numai de câștigat, chiar si fara laudele noastre. Asa ca prefer sa pastrez experientele placute pentru mine si sa le expun numai pe cele negative, pentru a nu fi si altii păcăliți si umpluti de paduchi, cum a fost cazul meu cu aceasta nespalata.
  11. Nu recomand. M-am ales cu păduchi lați si cu o mâncărime deranjantă de la pizda ei flocoasă care mai și pute urât. Igiena lasă de dorit, atât in apartament cât și in ceea ce o privește. E plină de păduchi, un adevărat cuibar de păduchi. Decât să fuți așa ceva mai bine o luați la mână. Părerea mea.
  12. Atentie ca face all inclusive neprotejat! Focar de boli!
  13. Am fost eu la duduia asta, pe langa spitalul Colentina. Nici nu are rost sa ma obosesc sa scriu detaliile ca o sa radeti de mine. Nu este femeia din poze. Atat va spun:daca va plac elefantii si cu gura urat mirositoare... puteti incerca! O experienta horror!
  14. Prestație jalnică. Oralul e sub orice critica, mai mult o molfăie decât să o suga. Am rugat-o să fie umed și nici nu m-a băgat în seamă. O molfăie pe uscat. Pizda e franjuri, larga cat China, nerasa, cu flocii care înțeapă. La baie nu au un gel de dus, prosopul murdar, fără slapi de baie. Fata nu are tragere de inimă pentru meseria asta și nici nu vrea să își dea silinta, probabil că-i este rușine cu ceea ce face și o înțeleg. Canapeaua extensibila scârțâie ca dracu!
×
×
  • Creează nouă...