Sari la conținut

raresnapoleon

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre raresnapoleon

raresnapoleon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Am obtinut o planificare si am ajuns la locatia domnisoarei.Mi-a deschis imediat si m-a invitat in bucatarie la o discutie. S-a oferit sa ma serveasca cu o bautura racoritoare, ceai , cafea, apa energizanta sau bomboane de ciocolata, eu am ales un pahar de apa energizanta. Apoi am mers impreuna in dormitor unde ne-am dezbracat fiecare in parte si ma intrebat ce fel de prosop prefer, functie de necesitati. Am intrat impreuna in baie si ne-am improspatat, eu ajungand primul in pat iar ea dupa 2-3 minute. S-a asezat langa nime si m-a mangaiat si sarutat dandu-mi multa incredere. Preludiul a fost formidabil, cand unul cand celalalt deasupra pana ne-am lubrefiat si excitat corespunzator, apoi ceea ce a urmat a fost demential. Prima pozitie a fost cu Cris deasupra cu fata spre mine oferindu-mi o priveliste incantatoare si posibilitatea s-o mangai pe sanii ei micuti si fierbinti si sa-i framant funduletul ei adorabil, apoi nu a mai contat cine avea initiativa si in ce pozitii deoarece senzatiile care ma cuprindeau erau la cel mai inalt nivel. Cand am terminat in balonas si m-am uitat la ceas, deja ora se scursese . Atmosfera a fost excelenta , muzica buna in surdina pe care am remarcat-o la inceput si la final, patul dublu foarte rezistent, baia dotata cu toate cele trebuincioase. Aprecierea mea este; - locatie 8,5; -primirea excelenta; -GFE 10; -FK dementiale; -prestatie pe ansamblu 10 cu felicitari. Implicarea Cristinei, de vis. Recomand cu caldura beneficierea de servicii de inalta calitate la un pret excelent(250 lei ora), de revenit -de cate ori este posibil.
  2. Iti multumesc , accept sfatul pertinent si ma voi conforma. Nu am pretentia si nici nu m-as simti bine sa sar peste rand. Ma pot initia la alte fete, sunt din belsug.
  3. Buna ELLA, am ramas placut impresionat citind cu nesat in topicul tau. Vreau sa incep cu tine. Te rog sa-mi spui cand te pot contacta, deoarece astazi la telefon nu am avut succes. Multumesc.
  4. Buna, sunt Rares, am 50 de ani, 175 cm inaltime, casatorit, am aflat ca pe acest site sunt fete nemofturoase si baieti binevoitori. Incerc sa am o noua experienta pentru a imbunatati relatia conjugala. Pentru inceput voi trece in revista recenziile sa -mi fac o parere si apoi functie de recomandari, doresc sa cunosc fete minunate, dragastoase, reale. Va multumesc pentru incredere si sa auzim numai de bine.
×
×
  • Creează nouă...