Sari la conținut

mateojohn

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mateojohn

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mateojohn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputație

  1. Buna tuturor!!Am fost astazi in vizita pe la Beatrice!Locatia este pe langa Kaufland din Circumvalatiunii,iar ca modalitate de contact a fost whatsapp nr.0730442410,raspuns rapid,stabilit fara probleme detaliile.Desfasurarea actiunii,ajuns in apartament,facut cunostiinta,lasat cadoul din proprie initiativa,trecut pe la dus(pe unde sunt de toate,inclusiv prosop curat pt.cei patiti... :laugh2).Reintors in camera,Beatrice ma astepta dezbracata(pozele sunt reale) si ne-am apucat de treaba!Inceput cu ON,schimbat cateva pozitii,dupa care am finalizat. Note: ON:7/8 cu atentie la adiacente NP:9 Igiena:9 GFE:7 no CLICK!! nu am incercat FK Intalnirea:100 ron/fin De revenit :pt mine nu! De recomandat: pt fanii femeilor cu forme da! Succes in toate!
  2. Buna tuturor!Am fost in vizita la Ronna zilele astea si pot spune ca am fost foarte inspirat!!Modalitate de contact nr. de telefon din titlu (0764222342),stabilit intalnirea pe whatsapp.Locatia se afla pe Bv. Liviu Rebreanu in apropiere de Lidl din Buziasului,moderna,spatioasa,dotata cu de toate pentru toti. Desfasurarea actiunii:Ronna este o doamna in adevaratul sens al cuvantului si nu are rost sa detaliez prea mult deoarece ar fi fara sens,cat despre aspect mie mi-a placut foarte mult din toate punctele de vedere.Intampinat in forta,servit cu ceva de baut(la alegere chiar :laugh2 ),vizitat dusul(prosop,geluri de dus ,slapi),revenit in camera unde am fost indrumat catre masa de masaj si pe mai departe...ceva deosebit! Note: ON:8(foarte bun,dar lipsesc cateva artificii) NP:10 Igiena:10+ GFE:10++(foarte atenta din toate punctele de vedere) Halatul: 250 lei/ora De revenit,de recomandat,de revizitat si re-revizitat! Spor in toate activitatile!!
  3. Buna tuturor!Am fost si eu astazi in vizita la Alexandra, modalitate de contact 0732841858 ,adresa specificata de ea(Intrarea Doinei).Programarea a decurs bine,cu un mic ''delay''de 15 min din partea ei.Ajuns in apartament am fost intampinat de colega ei (care de asemenea arata bine) ,Alexandra fiind la dus!Reintoarsa de la dus facem cunostiinta,ii spun ca vreau sa fac si eu un dus,primesc un prosop curat dupa care ne retragem in camera de actiune.Am inceput cu o conversatie scurta de acomodare unul cu celalalt dupa care Alexandra mi-a oferit un oral soft ,placut,care m-a relaxat foarte tare( medicament pt suflet :laugh2 :laugh2).Montat caciulita,pus fata in misonar,''scapat'' cateva sarutari,pompat cateva minute si finalizat multumit! Note: ON:9 NP:8 (am fost eu putin cam obosit deci nu e chiar relevant) GFE:10 (chiar mi-a placut conversatia cu Alexandra+ sarutari/FK si alte cele) IGIENA:10 Cum m-a intampinat goala si asa a ramas pe tot parcursul intalnirii nu a fost cazul de halat :laugh2 :laugh2 150 lei/fin lasati pe noptiera din proprie initiativa De revenit? DA De recomandat? DA Din cate am inteles astazi pleaca! Ciocane tari!!!
  4. buna tuturor! am vizitat si eu titulara acestui topic.modalitate de contact:numarul de tel din titlu(0729537230).sunat, stabilit detaliile,printre care am intrebat si daca se poate merge la dus,la care ea a sups da.ajuns in apartament(situat pe langa mc donald's din circumvalatiunii) am achitat o finalizare din proprie intiativa dupa care am cerut sa merg la dus moment in care imi spune ca nu se poate merge la dus daca alegi sa stai doar o finalizare.in fine, trec peste,mai vorbim una alta si la un moment dat imi spune ca sex total se poate din nou doar la varianta de o ora...fata e cea din poze ( sanii sunt putin lasati si moi,in rest bine proportionata).a inceput cu un OP fara atentie la zonele invecinate( daca nu m-a lasat la dus :)) ) dupa care am trecut la NP care a fost mecanic si sec( cum a spus si colegul de mai sus).am schimbat 2 pozitii reusind sa finalizez. Note: Locatie: 8 OP: 6-7 NP: 6 GFE: inexistent, dar a dorit sa ma serveasca cu un suc/apa Tarif: 100 lei fin/200 lei ora De revenit? eu nu! Spor la ciocanit!!
  5. buna tuturor! am vizitat.o astazi pe Ynna,apartament curat pe str.Circumvalatiunii unde locuieste singura. modalitate de contact 0738035535.ajuns in locatie, facut cunostinta ,Ynna este foarte vorbareata si zambareata lucru care mi-a placut.am fost la dus unde am primit prosop curat dupa care am revenit in camera sa incepem treaba pentru care am venit!!! inceput cu un ON umed si placut insa fara atentie prin zonele invecinate,dupa care am trecut la 69 deoarece nu era frumos din partea mea sa o las sa lucreze singura intr.o zi de duminica!dupa aceea am trecut la normal,unde fiind luat de val nu am rezistat decat o pozitie si am finalizat in forta.ca si aspect, putin plinuta ai pe ce sa pui mana. Note: ON:9 bine executat ,insa fara atentie la vecini NP:9 se implica GFE:8 vorbareata , are experienta, fara FK IGIENA:10 curata,igrijita, fara mirosuri LOCATIE:10 De revenit? pt mine, da! si de recomandat tot da! 100 lei fin/ 200 lei ora Spor la treaba! :))
  6. Salutare! vizitat domnisoara cu 2 zile in urma,locatie in complexul studentesc,curata cu dus echipat corespunzator si aferent iar ca si modalitate de contact 0755388129 .Sunat cu 20 de min inainte ,stabilit intalnirea.Ajuns in locatie ,Luisa e o fata primitoare si zambitoare,am cerut sa merg la dus unde am primit prosop curat dupa care am revenit pentru treburile serioase!Am lasat din proprie initiativa $$$ pe masa dupa care am inceput cu un OP destul de bun, dupa care am trecut la NP unde am schimbat 2-3 pozitii dupa care am finalizat. Ca si aspect Luisa e o fata slim frumos proportionata cu niste sani foarte jucausi si placuti la atingere. Note: OP:8 (pt ca protejat si pt ca ar mai fi de imbunatatit una alta) NP:8 (accepta pozitii,nu '' face urat'' cand vrei sa schimbi pozitia, dar intre noi nu a fost acel click...) GFE:8 (are bun simt, glumeata,nu m-am simtit grabit,dar revenind la click... :)) despre FK nu am incercat/intrebat) IGIENA: 10 ( curata, parfumata,epilata) PRET: 100 lei/ fin Multumesc Luisa!
  7. buna tuturor!vizitat domnisoara astazi,modalitate de contact numarul din anunt,sunat cu o aprox. 2 ore inainte!locatia pe str.Circumvalatiunii!locatie curata ,dus cu tot ce trebuie si prosop curat si uscat.mai are o colega ,dar nu ne-am intersectat.domnisoara este aceiasi din poze,inalta si putin plinuta cum a specificat.am ales sa stau o finalizare+masaj.am fost la dus dupa care a fost si ea!am inceput cu masajul bine executat(nu profesional) dupa care am trecut la oral.m-a intrebat cum doresc sa fie,i-am spus ON acesta fiind destul de bun dar fara atentie prin zonele invecinate.am trecut la NP .aici se implica este receptiva la schimbatul pozitiilor,iar finalizarea a fost pe sani(ca tot este curioasa lumea despre ei sunt mari,putin moi,dar foarte placuti la atingere numai buni de joaca). dupa cum mi-a spus si ea este destul de noua in domeniu,dar are o atitudine pozitiva si este dornica sa invete lucruri noi.vorbareata si amabila pe tot parcursul intalnirii nu m-a grabit deloc.MI-a spus ca sta pana vineri in oras. Note: ON: 8 (din cauza 'ignorarii' vecinilor) NP: 8( aici nici eu nu am fost prea in forma,deci nu pot spune mai multe) GFE:8(vorbareata si atenta la nevoile tale,am uitat sa intreb de FK) Anal: si de asta am uitat sa intreb... :)) Nota de plata: 150 lei dati la inceput Ciocane tari sa aveti!!!
  8. Vizitat doamna ieri,la telefon mi-a spus 100 fin/200 h. locatie intrarea doinei pe langa sensul de la marasti.Intr-adevar pozele sunt ceva mai vechi,doamna avand putina burtica!sunat cu 30 min inainte si stabilit vizita,ajuns in locatie imi spune ca e pe stop.....moment in care imi propune un oral.daca tot am mers pana acolo am acceptat.oralul a fost protejat si destul de slabut.am facut dus inainte de actiune la final am folosit servetele.pe tot parcursul vizitei doamna a fost destul de vorbareata. Note: Locatie: 9 recent amenajata,nu m-am intalnit cu colega, NP: --- OP:6 de data asta a avut ea prezervativ haha!!! GFE:7 destul de prietenoasa Plata: 50 lei dati de mine la inceput Eu nu voi reveni!! Spor viitorilor ciocanari!!
  9. Buna tuturor!!vizitat domnisoara astazi in locatia din zona modern descrisa mai sus.domnisoara este mica de inaltime, corp bine proportionat si foarte frumusica!intalnit colega de apartament in drum spre camera.dus facut de acasa la sfatul colegului de mai sus!!am ales o finalizare ON,NP, $$$ lasati de mine la inceput din proprie initiativa.in timpul actiunii nu m-am simtit deloc grabit si am apreciat faptul ca a avut rabdare deoarece am finalizat mai greu. Note: locatie:8 on:8 np:9 ap:nu am incercat gfe:9 halat:100 lei/30 min De revenit!
×
×
  • Creează nouă...