Sari la conținut

iani47

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iani47

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

iani47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Acum cca 1 an i-am dat 100 lei/ finalizare. Tipa este destul de ok, usor grasuța, foarte veselă, însă încearcă să stabilească ea pozitiile.
  2. Fata este profi si supersexi. Am fost de 2 ori la ea in Bucuresti. Este mult mai faina in realitate față de pozele in care pare mai voluminoasă. Vă va surprinde cu un corp frumos si o atitudine de calitate.
  3. Faină domnisoara. Atitudine dezinvoltă,corp frumos, chip expresiv, pe scurt ca să si păstrăm cadrul lingvistic ,,bună di tăt". Locatie:9 ON:8 -Nu este punctul ei forte dar compensează cu restul. NP:10 ,,Numai bună de iubit" asa cum si-a scris anuntul in Publi24.
  4. Nu face FK însa accepta să o pupi pe față, buze si corp. Te simti f bine cu ea si adoră sexul oral reciproc. Curul este bestial.
  5. Poze false. Tipa de etnie fără legătură cu pozele postate. Sta împreună cu copilul, nu te înțelegi cu ea pare usor retardata; îi spui ceva înțelege altceva. Baia si cada groaznic de murdare în care nu-ti vine sa intri, fără prosop (iti da un tricou să te ștergi dacă vrei să te speli). Telefonul este 0754463112 si este pe Tache Ionescu vis a vis de poliție înainte de complex.
  6. Am fost eu acum vreo 2 saptamani. Recenzia precedenta este destul de corecta cu observația că doamna este mai grasută și,,pufoasa" decât rezultă din pozele din anunt; corsetul foarte strâns în care m-a întâmpinat odată desfăcut a dezvăluit niște sa-mi mari dar foarte moi si lăsați. În rest oralul foarte bun iar tipa este tot timpul cu zâmbetul pe buze și foarte ascultatoare.
×
×
  • Creează nouă...