Sari la conținut

limitless91

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre limitless91

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

839 citiri profil

limitless91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

34

Reputație

  1. Diana. Habar n-am dacă mai activeaza. http://nimfomane.com/forum/topic/11397-masaj-erotic-diana/page-31?do=findComment&comment=4021395
  2. Awwww :blushing2 . Sper ca ai realizat ca am fost ironic.
  3. Ai gresit ordinea cuvintelor, fata mea. Acum este corect. :laugh2
  4. Ma gândesc ca trebuie stimulați cumva, nu? :))
  5. Vorba unui om: "Ironia este umorul omului inteligent; băşcălia este umorul prostului." Ceea ce vreau sa zic este ca ai nevoie de puțină materie cenușie pentru a înțelege o ironie.
  6. Având în vedere faptul ca fiecare persoana este unica, prin prisma personalității și, în cazul nostru, a gusturilor, exista, evident, o incompatibilitate in aceasta privința. Părerile, asupra unei femei, sunt direct proporționale cu numărul de persoane care o observa. Fiecare are anumiți stimuli vizuali, olfactivi, tactili care ii declanșează glandele endocrine, cele care secreta hormonii. Domnișoara in cauza a fost observata pe plaja Modern, plaja, care, în cercul lor de prieteni este numita și "mama și copilul". Domnul a dedus, astfel, ca domnișoara a ales aceasta plaja pentru ca este aproape de locația ei, zona hotelului IBIS. Sper sa fie mai bine.
  7. Prea mult 5 lei pentru un litru de benzina pentru o asemenea scursura. Este suficient ca s-a născut sub semnul ciorii și a fost dotata și cu o minte sclipitoare. Are karma grija de ea. /sarcasm on PS: Nu sunt rasist dar nu îmi plac țiganii. /sarcasm off
  8. Fix aici m-am găsit sa fac propaganda.https://m.ziuaconstanta.ro/diverse/alegeri-parlamentare/constanta-alegeri-parlamentare-2016-nereguli-legate-de-urna-speciala-si-de-sigilii-617471.html http://m.ziare.com/alegeri/parlamentare-2016-ce-nereguli-au-sesizat-observatorii-prin-aplicatia-monitorizare-vot-1446702 Astea le-am găsit în primele rezultate oferite, la o prima căutare, de google. Dacă tu chiar crezi ca într-o tara în care cineva care fura zeci de milioane de euro, conduce țara, și încă nu este condamnat, este improbabil sa se fure voturi? Sa îl aducem în discuție și pe fostul nostru primar, Mazăre, care acum sta bine mersi in Madagascar și se șterge la cur cu bani. Într-o tara în care infractorii conduc țara și fac legi pentru ei chiar crezi ca le este greu sa masluiasca niște voturi? Oricum, majoritatea voturilor și le câștiga prin manipulare, atât a lor, parlamentarilor, prin programe de guvernare care rămân în stadiul de vorbe, cât și prin intermediul bisericii. Vreți sa credeți sau nu, dar, BOR se implica destul de mult în politica.
×
×
  • Creează nouă...