Sari la conținut

mister_claudiu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mister_claudiu

Vizitatori Recenți Profil

1.995 citiri profil

mister_claudiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

30

Reputație

  1. Ce nasa bună, și-a găsit micuța...have fun!
  2. Mulțumesc și distracție plăcută in weekend (sper, că e un eveniment fericit).
  3. După sibiu, drumul de întoarcere e cu escală in brașov?
  4. De ce nu mergi tu? Si ne spui si nouă, după...
  5. Hai pa, țărancă de prahova! Atitudinea ta e sinonimă cu, comportamentul unei țoape de mahala. Si pasi o sa imi fac eu cand voi considera de cuviință, nu cand doresti tu. Si încă ceva, asta pt cultura ta generală, nu sunt nici domnișoara si nici măcar pește...sunt unul care te-a futut (așa grasă si urâtă cum ești), așa mai mult ca sa te trec in catastif!!!
  6. După ce ca esti GRASĂ si urâtă, se pare ca esti si țărancă. No name esti tu, în lumea escortelor. Mai ai multe de învățat!!!
  7. Noi vrem să futem, nu sa fim bătuți. Dacă o sa ai si servicii care includ fututul fără bătaie, din partea mea esti bine venită! Eventual, mă gândesc la un threesome cu tine si Ana..
  8. Salut tuturor! Sa stii ca nu sunt de acord ca fata să fie pusă la zid, pt o greșeală. Da, probabil că a greșit, dar toți greșim. Si important este să știm sa învățăm, din greșelile pe care le facem. Cam atât am vrut să spun...in rest, duminică plăcută in continuare.
  9. Salut Andreea! Dacă tot e marți, dau un vin diseară?
  10. Eu doar i-am confirmat omului ca pozele sunt reale, fără să mă laud in nici un fel. Iar ca sa-ti raspund, am platit pentru 1 ora (300 lei) și am facut ON si NP. De anal nu am discutat. Reluând ce am scris mai sus, consider ca fata merită trecută în palmares. Zi bună!
  11. Am fost eu aseară la ea, la recomandarea unui amic. Pot confirma ca pozele sunt ale ei si fata merită bifata. Așa că...succes!
×
×
  • Creează nouă...