Sari la conținut

renzzo7

Membru Banat
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

renzzo7's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

-1

Reputație

  1. Tocmai ce am spus ca a vb cu băiatul ei,nu-l a văzut de doua luni aproape.Imi fac mea culpa în fata ei.Nici eu nu am observat clienți băgați unul după altul lasă o pauza între ei,și am fost de multe ori.
  2. Poate nu știai dar în provincie sint preturi mai mari ca în buc.In pl sau bz nu exista fata cu 100 fin,sau dacă e vreuna e jalnica.Asa ca 300 reducere mi s a părut ok.Voi sinteti fericiți,vin cele mai bune fete la preturi acceptabile.Si Bianca a lăsat la preturi cum a ajuns în buc.
  3. Eu am fost în prima seara când a venit,știam preturile din pl 300 ora lus 50 oral neprotejat ,deci 400 ora.3 ore făceau 12 mi-l.Asa ca 9 mi-l e o reducere cit de cit.Rreferitor la vârsta,nu am cerut la nimeni buletinul sa vad citi ani are.Am apreciat și eu o. avea 18,19,20.Pina la urma o avea și 21,e posibil.Aveti răbdare sa apară primele recenzii complete și atunci vedem cine are dreptate.
  4. Și eu sper sa ma vadă cine vrea El. Nu mi e teama pt ca Dumnezeu iubește adevărul.Ori eu am spus doar adevărul.
  5. Ea e.nu știam sa pun link-ul,mersi.Faci cum vrei dar eu am venit de la 100 km,și nu regret nici o secunda.Pe topicul ei sunt renzo1968.De citeva zile mi am schimbat tel și nu am putut recupera contul de pe nimfomana.Acum sint renzzo7
  6. Dacă ii place de tine cred ca face..Dacă în vara a dat Bacul,,cit sa aibă?.DUPA BAC A STAT PINA IERI IN PLOIESTI,CU MULTE EVENIMENTE.INTRA PE FORUM PLOIESTI SI CONVINGE TE SINGUR.O GASESTI CA BLONDA CU ACELASI NR DE TEL CA CEL DIN TITLU.
  7. Rog un moderator sa elimine a doua postare. Care evident e identica cu prima.Scuze am postat de doua ori.
  8. Salut.Aseara am fost la aceasta fata minunata,o știam din ploiesti de 3 luni unde a făcut furori.Are topic pe ploiesti cu numele Blonda.In ploiesti era greu de prins asa ca am luat drumul Capitalei sa ma bucur de corpul ei ,de compania ei.Am negociat 3 ore pe 9 mi-l,cu oral neprotejat și normal protejat.Din păcate nu face fin orala.M am simțit ca într-un Puff din Germania.Stat la povesti,la un suc ,o cafea .sex cit am putut la pofta inimii.Eu am făcut 3 numere ,dar toate intense fără nici un pic de graba.Am comandat și doua pizza,mie mi a plăcut.aFata e fosta portarita de handbal.Are 1.70 corp bine tonifiat de la sport.Pe strada ar întoarce mulți capul dacă ar întâlni o.La oral sta în orice poziție fără sa comenteze,din contra vine ea cu propuneri.Are grija și de sateliți,știe meserie,nu știu de unde ca are doar 18 ani.La normal geme . .e cu tine te anunță că termina,e o senzație foarte tare.Pacat ca nu face fin orala.Ca medie generala ii dau 9 pt întâlnirea noastră.Pozele din anunț sint reale,face și confirmare pt ca mulți nu o cred.La fin cere 150 și 300 ora.Eu nu oblig pe nimeni sa se ducă,dar aveți o Perla neșlefuit în oraș care e la dispoziția voastră.Link nu știu sa pun,rog pe cineva sa pună după nr de telefon. Cu respect. .
  9. Absolut reale.zici ca e. fotomodel.Ar face cariera în modeling.
  10. Dar poți sa o vizitezi și sa spui dacă nu e ceva deosebit.
  11. De azi Blonda e în București.Unii se bucura alții abia așteaptă sa se întoarcă.
  12. Cauta și tu după număr sau nume maia și pune link
×
×
  • Creează nouă...