Sari la conținut

megan love

Neverificata
  • Număr conținut

    292
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre megan love

  • Dată Naștere 04.10.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    BraÅŸov
  • Interese
    Impart cu tine un pic din sarmul meu ! Te astept !:)

Vizitatori Recenți Profil

7.708 citiri profil

megan love's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

314

Reputație

  1. Am plecat ,nu stiu cand voi revenii !!! O sa postez pe forum ! Succes la presiune !!!
  2. Bau,bau ,incepand cu orele 15:00 pana la 23-00 va astept pt noi programari va pupic !
  3. Scz de interventie Adina ! Deci mai iulius : imi dai impresia ca esti un djcosmin mai "elevat" ! Dar tot o laba trista !!!! Ce ti-a facut colega mea de breasla sa tot o fortezi? Deci nu pot sa cred ai incercat o cu mine ai observat ca nu iti merge ! Acum pe bune de Adina ? Tocmai de adina ? Hai ca deja o fortezi grav !!! Nu este problema nimanui ce si cum isi modifica preturile ! o escorta ce presteaza mai multe servicii ! Esti cumva la aprozar ?! Iti convine ok ! Nu iti convine nu vb in plus mai ales ca nu are rost tocmai la adina sa incerci sa ii "futi reputatia" ;cum am mai spus si ma repet ! Esti laba trista ! Nu uita ca la cateva report-uri ! Moderatori pot lua anumite masuri ! Iti zic sa pui stop ! La anumite comentari legate de fete ! P.s Prostitutia nu inseamna doar sa stai cu cracii desfacuti sa faci bani ! Prostitutia implica foarte multe avantaje si dezavantaje !!! Va pup si rog unii numai fiti carcotasi cu unele fete indiferent de cum arata ,ce presteaza sau ce tarif cer !
  4. ai dat un raspuns ..de 110 puncte ,ok te rog nici sa numai dai replica pe pagina mea daca tot nu aveai de gand ceva ! 😂😂😂 ....imi dai impresia ca esti" ruda" cu dj cosmin pupic
  5. pt cine este curios ma poate suna si intreba ! Dar eu pe tine strict ...nu te primesc! Ti-am mai zis eu abordarea ta nu imi place ! Pupic !
  6. Disponibinila dragilor ,astept mesajele voastre pe whats up 😘â¤
  7. buna dragutule !da acesta este intervalul de ore alocat intalnirilor ! Locatia este intre faget si tractorului eu sunt pana vineri seara in brasov ! Putem comunica si prin mesaje normale pupic !
  8. Buna dimineata dragilor! De azi sunt disponibila in fiecare zi in intervalul de ore 9 -22 !!!programarile le prefer pe whats up ❤ ! Pupici
  9. Am zis ca revin saptamana viitoare !!!! Chiar nu inteleg dc unii ma agasati cu mesajele si cu apelurile telefonice ! Imi este foarte usor sa va blochez !!!!!!!!
  10. De saptamana viitoare voi fi in BV ,voi lasa scris pe forum ce si cum
  11. Eu sunt din constanta ! Nu prestez aici ! Am job-uri normale ! si pt tine valevas ...sa nu iesi din casa ca reapar
  12. 5 zile weekend ul ma retrag acasa ca mai am si job uri normale ( asta pt unii curiosi si carcotasi )
×
×
  • Creează nouă...