Sari la conținut

mariusfcd

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mariusfcd

mariusfcd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Buna Dorina!!Se apropie luna septembrie,ceva detalii despre noua sesiune ne poti oferi??Perioada cand veti veni?De la ultima sesiune,am ramas cu gandul la voi si abia astept sa ca reantanlesc!!!
  2. Buna seara Dorina!De cand putem suna ptr programari!Multumesc frumos si o seara placuta!
  3. Buna Carmen sau Flory!As dori si eu o programare la tine,din ce am citit am inteles ca ai avea ceva locuri libere dupa data de 15 mai!Un nr de telefon se poate,sau cum putem lua legatura ptr o programare!Multumesc frumos,o zi buna in continuare!
  4. Buna,Carmen sau Flory!Cum pot face si eu o programare la tine?Am inteles ca ai avea ceva locuri libere dupa data de 15 mai!Un nr de telefon se poate?Multumesc frumos si o zi frumoasa!
  5. Buna ziua,din cate am inteles in luna mai veniti 10 zile in Bucuresti!Stiti cumva perioada,as dori sa va vizitez,data trecuta din pacate nu s-a mai putut din cauza musafirilor sositi prea devremeðŸ˜,iar acum nu vreau sa ratez din nou ocazia!Multumesc frumos!O zi frumoasa!
  6. Sorin ,Dorina,am sunat duminica la voi,dupa mai multe incercari am reusit sa vb cu Sorin,am dorit sa fac o programare ptr joi sau vineri,dar Sorin a spus sa revin luni dupa-amiaza cu telefon ptr ca nu stia exact agenda care o aveti!Am sunat si luni,dupa ora 16.00 si in cursul zilei de astazi,dar nu mai raspunde nimeni la telefon!Am inteles de la Sorin ca se fac un nr limitat de programari pe zi,totusi ptr saptamana aceasta mai este vreun loc disponibil?Multumesc frumos!
×
×
  • Creează nouă...