Sari la conținut

sebastian1313

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sebastian1313

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal

Vizitatori Recenți Profil

740 citiri profil

sebastian1313's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Mie mi se par ciudate fetele care își pun 5 anunțuri si toate sunt diferite, ba la vârsta, ba la nume, ba la una ba la alta, iar ea e una din ele care se multiplică! :))
  2. Eu tot dimineața am fost, zicea că în general stă până pe la 13-14. Si ultima dată când am fost la ea era prin August parcă, de atunci nu am mai trecut prin zonă. Tot cu ea în gașcă mai e una la fel, ultima dată avea părul roșcat sau avea șuvițe. E ok fata.
  3. Da, cea care stă la Z15 o găsești în Aradul Nou pe strada Ogorului, la alimentară. E super ok fata, te fute în draci, iar oralul îl face adânc și umed, chiar o recomand!
  4. Bety, nici limbajul si comportamentul tău în legătură cu recenzia respectivă nu îți atrage simpatii, din contra. Ok, fiecare e cu gustul lui, putea pleca, a rămas, și-a asumat, dar e putin aiurea să-l faci sărac sau cu pula mică, pe considerentul ăsta toți putem fi făcuți la fel dacă ție nu-ți convine ceva, apoi puțini se riscă prima dată să plătească o oră fără să știu ce primeste. Diplomația în meseria voastră e aur, dar puține o aveți...
  5. 1000 lei 🤦â€â™‚ï¸
  6. Robert0099 frumoasă reclamă ai putut să-i faci, îți dai seama că după ce știm că ai futut la ea neprotejat nu mai merge nici dracu!
  7. Deci până la urmă e bine că ai finalizat, ce si cum nu am înțeles si nu sunt singurul 😀
  8. Ananda777 dacă asociezi "dumnezeu" si "tehnologia"...e clar! Cu indoctrinatii e grele!!!
  9. Poți să îi bați un apropo! Oricum țigăncile stiu de glumă, iar dacă vede că-i spui serios, ori ori! Ce ai de pierdut? Ele au o frică față de bărbat, dar multe se dau pe brazdă!
  10. Să faci sex la curve fără prezervativ, mai ales la cele care fac neprotejat e ca și cum ai juca ruleta rusească! Eu si la început de relație folosesc prezervativul, nu poți risca aiurea! Si da, ai dreptate, e aiurea cu el pe organ, dar e mai sigur!
  11. Ai scăpat ușor, acolo , la blocul de la Libelula si la 501 e cam acelasi cuib , iar peștele lor e foarte violent!
  12. Nu stiu unde ai citit că e foarte ok, dar eu îți spun că nu e ok deloc! Las-o baltă!
  13. Nici eu nu înțeleg chestia asta cu peștele, ce dracu, doar nu le luăm de neveste, mergem la ele la futut si atât, ce mă deranjează pe mine că are fish sau nu ?!
  14. Nu ai citit ce zice Lord, că are 23 de ani !
×
×
  • Creează nouă...