Sari la conținut

claudiomejolaro

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudiomejolaro

claudiomejolaro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-5

Reputație

  1. Am programat-o acum de vreo 2 luni pe fata asta...nu avea locatie, am chemat-o la mine. E micuta si slabuta dar are niste tate incredibile. Am tinut-o o ora, doua finalizari, ambele la ea in gura. Mi-a placut la nebunie ca a mi-a inghitit sperma, se pare ca si ei ii place , ca n-a inghitit direct, a stat umpic cu ea in gura sa mi-o arate si dupa aia a dat-o pe gat. Imi place la nebunie chestia asta. In rest, am decartat 350 de lei pentru o ora, pare mult pentru unii, dar pentru mine a meritat, cu siguranta o sa revin si o sa apelez din nou la serviciile ei, e o dulceata de fata.
  2. Buna Alina , m-ar interesa o programare la tine...vreau sa te fut in cur grav de tot.
  3. Buna ,sunt interesat sa iti fac o vizita! La finalizare orala inghiti sperma?
  4. Ginecolog69 multumesc de sfat, dar chiar nu era cazul, am umblat destul prin multe locuri si inca umblu, nu ma prea tem. Si la coastele mele nu poate ajunge orice lache, asta ca sa stii si tu. Stai in banca ta, ai nota 4 pe azi!
  5. Ginecolog69 eu cred ca si tu inghiti...de asta ai intervenit si ai lasat comentariu...nu e problema, sunt fulgi de zapada destui si pentru tine, nu trebuie sa fii gelos pe fata. Apropo, v-ar sta bine la amandoi sarutandu-va dupa ce va slobozesc in gura.
  6. Ginecolog69 tu asa ai procedat? Ai sarutat-o dupa ce te-a inghitit? :))) daca taceai filozof ramaneai
  7. Buna scumpo, as vrea sa iti fac o vizita! Vreau anal cu finalizare in gurita ta si vreau sa imi inghiti sperma, se poate??
  8. Buna draguto! Sunt tentat sa iti fac i vizita, m-ar interesa anal cu finalizare in gurita dar vreau sa inghiti sperma, se poate?
  9. Imi place curu tau, as vrea sa stiu daca faci anal!!
×
×
  • Creează nouă...