Sari la conținut

carina voluptoasa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre carina voluptoasa

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

carina voluptoasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. coaieflocoase ,Flocosenie mica si nebuna ce esti â¤â¤â¤ Ador atitudinea ta continua te rog ! Hai stiu ca poti ( nu mergi nu ai treaba dar ce sa vezi te cotrazici singur) Te invit la o cafea dulce 🤗 Dar cand ai mers la "doamna aia" de 60 de ani ce ti-a dat prosop si papuci tipla ! Si ce crezi si lenjeria era tot tipla patul inca avea folia pe el, pt ca ce sa spun noi toate curvele schimbam absolut totul , dupa fiecare client, 🤔 chiar nu vrei sa te gandesti putin ca nu are rost sa discutam in contradictoriu noi doi si nici altfel. Iti multumesc pt "complimentele" tale! Sa ai o zi frumoasa 😚 Din bunul meu simt prefer sa te las za iti faci de cap!
  2. 🤣🤣🤣🤗🤗🔞🔞
  3. Buna alexprof Eu nu bag in seama rautatile lumii doar ma amuz , cum se spune si un proverb! " Cainii latra ursu merge" ! Te pup 😘 o seara buna !
  4. Buna alexprof Eu nu bag in seama rautatile lumii doar ma amuz , cum se spune si un proverv! " Caini latra ursu merge" ! Te pup 😘 o seara buna !
  5. addicted69 Eee da , pai sa incepem asa cum este corect. Din toata tigania mea cu "respect sefule" 🤣🤣🤣, te-am salutat, nu ti-am spus nimic 🤗gresit ,nu ti-am batut la usa sa iesi mai repede,😉 chiar daca Alina nu a "comentat" nu am facut galagie , nu am adus un alt client in timp ce tu iti satisfaceai poftele , ca ai cam depasit timpulðŸ˜! Deci nu inteleg fustrarea ta fata de mine , aaa cred ca stiu ai fost alergat de tiganci cu sacul cand erai mic chiparosule â¤ðŸ’‹ðŸ‘„🤣!🤔🤔🤔 DA SUNT TIGANCA CINE MA PLACE BINE CINE NU SA SUFERE IN INIMA LUI! Dar ce pot sa spun , din moment ce chipul si fizicul, Alinei nu iti plac 🙄🙄🙄 de si ai ramas ! NUMAI INTELEG NIMIC!!! GEN " TRECI CU CAPUL IN PERNA SA TE FUT SI EU CA NU TE PLAC DELOC" 🤣🤣🤣🤣🤣 Si daca derulam filmul undeva mai sus faceai reclama fetei ( "bon de ordine , o sa regretati" is the best" etc ) 😎! E he he he rautaciosule ! Acum vor sari multi cu gura pe mine nervosi😡 dar sunt pregatita sa va ascult! 🙊🙊🙊
  6. Mie imi plac ciupercile ! Eu cred ca ai ceva personal cu noi ( toate)!
  7. Buna alexprofu 💋 te mai astept cu drag sa ne iubim !â¤â¤
  8. coaie flocoase ,De ce nu faci o vizita unei fete? Poate mai scapi din energia negativa!
  9. Buna😙 , aveti acici poze cu mine din locatie ! 💋🔞
  10. Multumim de vizita! ⤠Te mai asteptam , la o partida porno 🙊😙
×
×
  • Creează nouă...