Sari la conținut

futaciosu-49

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre futaciosu-49

futaciosu-49's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Nu cred ca are nici o relevantă data înscrieri, mele pe acest forum eu doar am făcut o recenzie referitor la aceasta domisoara și chiar am avut o impresie buna despre ea cine dorește o poate vizita .cat despre Natalia este tot in aceeași zona dar evident ca nu este una și aceeași persoana .nu cred ca am greșit cu ceva am vizitat și am optat pentru a povesti experiența .
  2. Am fost in seara asta la ea și pot confirma ca pozele sunt reale este singura in locație lucru confirmat tipa are undeva la 1,70 aproximativ in poze pare ceva mai înaltă ,locație este pe unirii la BCR Intersecția cu zepter Amalia a avut o voce plăcută la telefon mi-a spus la telefon ca pozele sunt ale ei și ca in caz contrar îmi plătește deranjul am zis sa încerc și dacă ma mințit as face stânga împrejur și m-as orienta spre altceva Când am ajuns mi a deschis usa fata de mai sus îmbrăcată in susțin și chiloți albii dresuri albe și pantofii asortați ,am discutat puțin după care ma întrebat dacă doresc sa fac un dus mi a dat un prosop și am fugit repede la baie . Ca Look fata arată Ok are sâni micuți dar drăguți și fundul bombat A început cu un oral nep oralul ma surprins a fost foarte bine executat schimbări de ritim cu încercări destul de reușite de DT cu privire porno. La normal am schimbat 2 poziții ea on top , și doggy la care am terminat (on top sa mișcat binișor) gemea frumos și mi a plăcut ca a rămas încălțată mi sa părut sexy . All in all a fost o experiența destul de Ok Locație :10 nimic de reproșat Fata : 8,5 arată bine corp frumos și drăguța la fata Oral :10 unul dintre cele mai bune ) Normal :9 mi a plăcut cum gemea se umezește natural si are pielea fina Halat :100 lei aproximativ 20 min Eu unul recomand și revin cu siguranța Bafta !
  3. Salut . Am fost la aceasta domnișoara in urma cu o săptămâna ,pot spune ca este fata din primul set de poza de mai sus sânii identici fundul bombat : ma așteptat intr-o lenjerie foarte drăguța este foarte primitoare mi a deschis usa cu un zâmbet larg și cald am sa relatez pe scurt cele întâmplate . Locație:Bv unirii nr 63 vizavi de zepeter Atitudine:10 foarte deschisă comunicativa. Acțiune :9 oral nepp bun și humed cu dendinte de Deep . Aspect 8,5 este foarte drăguța la fata dar depuncteaza puțin din lipsa sânilor in schimb are un cur marfa. Eu unu o sa revin cu siguranța Halat :200 lei DTD :50 min Bafta !
×
×
  • Creează nouă...