Sari la conținut

toly_b

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre toly_b

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Fete cucuiete :)

Vizitatori Recenți Profil

820 citiri profil

toly_b's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

38

Reputație

  1. Nu am reușit să mă programez... nu ai răspuns la mesaje. Vezi că ai înțeles greșit...
  2. Anul trecut am incercat de doua ori sa ajung la tine dar nu am trecut de "filtru" Te-am întrebat doar când pot să mă programez dar fara reply... De fiecare dată după ce ai postat programul PTR ziua în curs, pe WhatsApp regulamentar :)) NU sunt "blacklisted" pe nicăieri, nu sunt in "coltul fetelor" cu siguranță. De ce?
  3. Gata vacanta? Bine ai revenit superbă fotografie, cat sa îți facă pofta 🤪
  4. La cat de retarzi sunt unii oameni...sincer mă așteptam să închizi mai devreme cercul P.S. sunt defrișat inghinal dar am făcut nițică burtica mă primești?
  5. Sper sa ajung la tine până se închide cercul... la prima tentativa nu ai răspuns și a doua oară când puteam sa te vizitez nu ai fost la birou. Cel puțin așa ai scris in mesaj.
  6. Blocaj mental :))) am pățit și eu asta cu o alta fata, culmea :))) tot în blocul ăla Am zis că fac și dreg...am ajuns și când am văzut-o goala :))) mă uitam că boul Până la urmă m-a dovedit... În situații de genul asta noi suntem de vina. Sincer asta e motivul ptr care am amânat la nesfârșit sa ne cunoaștem. Arăți incredibil dar îmi e teamă că pățesc la fel, pari genul de femeie la care trebuie sa vii cu pula pregătită de scandal :)))
  7. Mai...tu vrei sa te bagi in business și aduni date ptr studiul de fezabilitate :))) NU știu dacă e relevant ptr noi câți clienți are într-o zi. Mai importante mi se par alte aspecte Starea de spirit, igiena, curățenia din locație, siguranță personala Ce am citit pe aici vis-a-vis de întâlniri de gradul doi, pești in alta camera, pești in parcare, șantaj :))) Cred că ar trebui sa ai alte griji, asta cu numărul clienților ar trebui sa fie pe ultimul loc :))))
  8. :))) Ce rea ești a vrut omul să te facă să te simti bine și tu ii dai cu firma in cap :))) Daca plăcerea lui a fost sa te lingă nițel de ce razi de el.
  9. Nu știu cum ai de gând să faci asta dar as prefera să mă retrag din această discuție ptr că nu își are rostul. Eu înțeleg că tu vrei doua programări pe zi, de doua ore fie are daca se poate și să te fută 5 minute că atâta poate omul. Dar ce îți dorești și ce se întâmplă sunt lucruri diferite. Nu vreau sa mai poluam topicul tau că nu are rost. Vezi tu de treaba ta și eu de a mea că e mai sănătos. Spor la bani și băieți veseli! Mult succes cu salonul by the way
  10. De ce vrei să începi o discuție de tot rahatul? Toate femeile se schimba după ce se mărită Eu am divorțat daca tot aduci vorba de divorț. Majoritatea de aici merg la escorte sa futa altceva, nu sa se insoare. Mai sunt și prosti care se îndrăgostesc dar aia sunt altceva. Oricât de compatibil ai fi cu cineva, după 15 ani, pasiunea moare... Crezi că noi nu am vrea că flacara dragostei sa fie eterna? Dragostea tine 3 ani știi vorba. De ce după ora 18:00 la voi e liber? In majoritatea cazurilor? Ptr că aia care vin să se relaxeze cu voi, se duc acasă. Nu mai sării de fund așa sus, că o să te măriți și tu la un moment dat și ăla de langa tine se duce sa de-a o muie că s-a săturat de a ta Orice femeie frumoasă are in spate un tip care s-a săturat de bășinile ei ;)) A divorțat pina si Shakira că l-a prins pe Pique cu alta și îmi spui tu mie că nu am găsit partenera compatibila? Nu exista partenera compatibila in tot :))) Vorbești și tu că sa nu taci, aia e
  11. Nu despre asta e vorba :)) Nu e o recenzie citește mai atent
  12. Nu mai fi atat de transanta ptr că nu e chiar așa. Unii dintre noi suntem monitorizați de radar mai ceva ca Ucraina :)))) Daca doar atunci scăpa omul de radar, atunci vrea și poate. E complicat cu job-ul, viața de zi cu zi. Ai impresia că bărbații care vin la tine sunt singuri? Or mai fi dintre ei nu zic dar marea majoritate nu Ce ne împinge să facem asta e treaba noastră, la fel cum e treaba ta de ce faci asta. Ne întâlnim daca se aliniază planetele și fiecare pleacă pe drumul lui. Că la bursa, tu cu banii, noi cu experiența
  13. Va e frica nu? Shit happens :))) Nu ai cum sa eviți o situație că asta și tine de tine că bărbat să o faci sa nu ii trebuiască din alta parte. Daca deja ai cont pe forumul asta, e prea târziu ptr tine, daca nu s-a întâmplat deja, o sa se întâmple curând. Treci peste, că și tu ai făcut asta și dacă mai aveți ceva in comun, continuați relația/căsnicia daca nu o luați pe drumuri diferite. Nu exista femeie care sa nu facă asta, odată în viața, din cauza bărbatului de lângă ea :)))
  14. Eu nu sunt în măsură să spun dacă prețurile sunt sau nu piperate :)) Sincer nu e treaba mea, raportul cerere/ oferta se reglează de fiecare data singur. Fiecare cere cat vrea pe serviciile prestate
  15. Mai bine se uită la poze și își fac o laba cu o mână străină :)) Știi ce e aia?
×
×
  • Creează nouă...