Sari la conținut

puladetigan18

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre puladetigan18

puladetigan18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Ce zici ma acolo? Stai la locul tau. Ca nu am făcut prezenta.
  2. Bă. Sunteți niște labagii prosti. Am stat sa citesc. Cât se mult o ridicați in slavi pe târfă asta bătrâna . Și ea ce bășini și aere are. Zici ca e vreo jennifer lopez. Lorena . Băgați mintiile in cap. Meseria ta e sa sugi pula sa dai limbi in cur sa se slobozeasca bărbați pe tine . Ești o zdreanță . Infecta. Fututa de sute de bărbați. Jegosi curați sau vai de mama lor. Și toți ti.ai tras muie, s.au slobozit pe tine și te.au futut cum a vrut pula lor. Am scris asta ca , chiar m.am enervat când văd cât se mult tupeu ati prins voi. Curvele din ziua de azi. Realizați in plm. Ca dacă nu venim noi sa va tragem muie nu aveți ce mânca. De când e lumea asta. Curvele sunt curve. Sug pula . Te slobozești pe fata lor Și atât. Nu aveau drept sa comenteze sa facă fițe. Și voi labari infecți. Din cauza voastră au prins zdrențele astea spurcate tupeu. Le ridicați in slavi. Și mai văd comment sa ii ling piersicuta:))) bă cât ratat sa fii sa spui așa cv despre o curva care au futut.o sute se bărbați . Pfff mi.e mila de voi ăștia... AȘA CA . Sa va trag la toți muie de lake flaushati distruși care dați limbi in pizda la toate spurcatele. Și voi zdrențe rapanoase ce sunteți. Băgați.va mințile in cap. Scopul vostru este sa sugeti pula și atât. Niciun cuvânt in plus. Futuva morți in gura . Ai copil de 17 ani și te futi și vede copilul tau. Te gândești puțin ca copii de vârsta lui îl terorizează? Ca știu ca pot sa se ducă sa dea 200-300 lei sa o futa pe masa?
  3. Bv frate. Niște zdrențe penale. Le dai bani sa le futi . Și tot ele sunt tare in Clonț. Ar trebui odată sa le dai teroare. Te duci le futi și le iei toți bani. Sa vina și Pești. Sa ii spargi și pe aia cu bătaia. Sa vadă cine e șmecher cu adevărat. Pisamas pe voi de zdrențe. Sugeti pula. Primiți 50 lei și Ciocu mic și urmează următoarea Pula. Nu aveți drept sa comentați . Asta va e meseria luați pula primiți bani. Și atât. Și măcar pula sa o sugeti bine. Ca multe nici pula nu știți sa o sugeti. Slobozim.as pe gura voastra.
  4. Fraților nu va duceți acolo ca sunt perverse rău. Iei o ora și sta 30 Min și zice gata. Te pisi pe ele . Confort de cacat. In camere nu au nici lumina și sunt spurcate rău. Sa ma pis pe ele de zdrente
×
×
  • Creează nouă...