Sari la conținut

jokermassage

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jokermassage

  • Dată Naștere 23.12.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Str Alexander von Humboldt

jokermassage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Buna ziua ! Momentan salonul este inchis. Multumim pentru intelegere !
  2. Ordinea numelor este corespunzatoare ordinii pozelor
  3. Buna seara dragilor ! Domnisoarele noastre va asteapta la rasfat pana la ora 5:00 Bianca,Dessire,Vera si Emma!
  4. Desiree este una dintre cele mai pricepute maseuze,iar faptul ca nu este pe gustul tau nu inseamna ca este urata! Am zis...
  5. Joker massage dureaza 75 min,cuprinde si tehnici de masaj thailandez si sunt permise mai multe finalizari-250 lei Harley massage dureaza 75 min,aveti parte de striptease si lap dance,masaj de relaxare,body masaj si masaj erotic-250 lei Maaajul VIP dureaza 90 minute,cu 2 maseuze si o sticla de sampanie-450 lei
  6. Multumim! Ne bucuram ca am fost o surpriza placuta si asteptam sa ne faci o noua vizita! Indiferent de domnisoara aleasa,cu siguranta nu vei pleca dezamagit!
  7. Serviciile sunt aceleasi,doar preturile s-au schimbat! Fetele sunt permisive in limita bunului simt ca si pana acum! Pentru mai multe detalii va invitam sa ne sunati pe unul dintre numerele noastre de telefon!
  8. 0767.445.489 si 0722.932.670 (What'sApp) raman datele noastre de contact. Va invitam sa va bucurati de schimbarile aduse si de noua noastra lista de preturi. Servicii de lux la preturi imbatabile !
  9. Buna seara dragilor!va intampinam in aceeasi locatie de lux,de pe str Alexander von Humboldt, nr 44 cu noi oferte si preturi,menite sa satisfaca si cele mai pretentioase dorinte!
×
×
  • Creează nouă...