Sari la conținut

oincepatoare

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oincepatoare

oincepatoare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Eu sunt "nevasta", cea care a scris postarea. Țin să vă informez că dacă suntem interesați de ceva nou, asta nu înseamnă că relația noastră are probleme. Spre surprinderea unora dintre voi, da, există și cupluri cu relații foarte serioase interesate de "something fun", în care partenerii se respectă reciproc și își acordă maximă încredere. Cred că asta ține de un anumit nivel de maturitate afectivă la care nu mulți ajung. În fine. Voi căuta singură, punctual, ceea ce ne interesează. Mulțumesc pt puținele sfaturi la subiect.
  2. Dacă am deschis topicul unde nu trebuia, îmi cer scuze. În ceea ce privește site-urile de profil, eu am considerat că ăsta ar fi unul dintre cele mai ok, de asta mi-am și făcut cont aici (mai ales că am văzut recenzii extrem de detaliate). Sunt interesată de ceva recomandări. Prin anunțuri aiurea pe internet sunt sigură că am găsi ceva, dar nu aș fi vrut să mergem oriunde, la întâmplare. Voi mai căuta, totuși, aici pe forum.
  3. O fată ne-am fi dorit, însă apreciez simțul umorului 😀
  4. Suntem 2 tineri din Pitești, căsătoriți, care își doresc să experimenteze ceva nou. Avem până în 30 de ani, suntem de mulți ani împreună și ne simțim extraordinar de bine unul cu celălalt. Ne-am gândit la ideea asta din toate unghiurile, și am vrea să o luăm încetul cu încetul. Pt swing nu cred că suntem încă pregătiți, plus că în Pitești nu am avea posibilitatea. Masajul erotic ne-ar surâde, sau o escortă finuță cu mult bun simț. E clar că fiind o primă experiență de acest gen, ne dorim să fie una delicată. Suntem un cuplu curat, educat, și ne-am dori ceva pe măsură. Mă sperie ideea de a da peste o tipă cu atitudine de "centuristă", grăbită, vulgară, lipsită de bun simț. Ce ne recomandați la modul general? Sau cum ne recomandați să procedăm pentru o experiență plăcută? Mai mult decât atât, punctual vorbind, știți vreo tipă drăguță în Pitești sau apropiere, care să practice masaj de relaxare + erotic, care ar fi dispusă să primească un cuplu și poate chiar să fie de acord să se sărute și cu mine și cu soțul meu? Mizez mai mult pe ideea de preludiu, atingeri, senzualitate, decât pe sex.
  5. Bună tuturor! Sper să găsesc aici ceea ce caut.
×
×
  • Creează nouă...