Sari la conținut

dyi3218

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dyi3218

dyi3218's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. O femeie care se invata cu violenta sau este invatata, cerseste violenta. Period.
  2. Pe mine clar nu o sa ma ratezi, vad ca nu intelegi nici in ceasul al 12-lea. Tot e o gluma. Pai esti de-a dreptul proasta ca sa fii soata ma. La tine sunt mai multe conjuncturi si mai multi factori, asta-i adevarul. Dar nu te mai vad ca pe o victima, scuza-ma.
  3. Imatura pizdii, acusica fac 50 de ani... Da' pizda isi traieste viata! Pasarica, vaginul, vanturile, aerul!
  4. Nu ma sa te si injur, blocato! Daca esti idioata, esti idioata. PE VIATA!
  5. Baga-ti bine mintile in cap, femeie casatorita (prost), si ma abtin din a jign chiar acumi! Nici eu nu te cunosc, oricum esti o distrusa. Si fa ce faci, pentru ca faci "bine". Cate pretentii la tine pe cap, nerealiste din pacate si pentru mine... Toate visati feti-frumosi ce va salveaza de balauri! In clipa de fata chiar nu mai e nimic corect, pentru ca esti o tampita. Si acum mai ales, si inainte. "Fericire maxima" mimata inainte, deci proasta, fraiera... Idioata!? Tu ai generat tot gunoiul si o sa vezi cat de imprevizibil sunt pentru toata mizeria care ai generat-o tu cu "retragerile" tale copilaresti sau hollywoodiene. De fapt, tu nu esti in stare sa iti asumi nimic, dar pur si simplu nu intelegi. Esti tampa. Ma, nu intelegi pur si simplu!
  6. Psss. Sfat pentru surd sau ce handicap ai tu, gaseste-ti o femeie! Surda sau nesurda. Nu astepta sa cazi in singuratate.
  7. Hai pa! Pss. Si prostituatele sa nu creada ca daca nu merg sa munceasca la fabrica, nu sunt curve. Prea putine sunt constranse. Alegeti sa fiti curve, saracia nu e o problema cat ai ce sa mananci si muncesti.
  8. Iar tu "Roz", stai cu Pisicuts daca nu-ti convine. Vei vedea ca nu mai citesc forum-ul, te las sa faci ce vrei. Sa alegi. Plus ca ti-am si zis ca daca vreunul seamana cu mine pe aici, nu sunt eu. Eu cel putin nu comentez pe Nimfomane si sincer nici nu mai stau pe aici pentru ca nu ma duc la curve. La curve iti merg prietenii, insala ei cu absolut oricine pot. Deci si curve, nu numai fufe-parasute.
  9. Taci in pizda, inginer retard(at)! Nu vezi ca esti un distrus? Si prostituatele au Salvare, sunt cateva care sunt fortate de imprejurari si nu sunt curve ca 80% din ele. Dar tu nu mai ai salvare. Baga-ti mintile in cap, esti un ratat! N-am de ce sa te apreciez pentru gramatica, un om intelectual nu e un jaf ca tine. Tu nu esti moral si inca dainui in prostie. Si daca ai avea nevasta, ai insela-o. Iar daca ai deja nevasta, atunci inseamna ca ai si frustrari profesionale. Nu numai frustrari "mintale"!
  10. Sper sa nu ma faci sa cred ca problema e la tine, clar esti o fire slaba. http://static.cinemarx.ro/poze/filme-mari/2010/05/Trandafirul_galben_1273857723_1982.jpg
  11. Nu ma lasi ca ai treaba, parasesti forum-ul! Altfel o sa vezi consecinte. Nu de alea cum crezi tu, eu nu imi spal rufele in public.. Si nu te mai vicitimiza, pentru ca greselile nici macar acum nu le indrepti. Cand ti-am deschis ochii. Si aici si cu altii.
  12. Ia du-te tu in plm acum si nu te mai baga in seama, curvarule! Cica din 2011 esti pe forum, esti oricum prea retard sa-ti dai seama de viata pe care o duci. Pe tine nu te mai trezeste decat o minune. Ce, crezi ca daca iti traiesti mai toata viata pana pe final asa o sa pleci cu sufletul impacat din lumea asta? Si eu am ajuns la curve, dar eu ma lepad de curve si nici nu am caracterul majoritatii. Dar tu stai in curvasaria asta de cel putin 10 ani, poate mai mult. Pentru ca-ti place. Hai pa!
  13. Asta-i umor? Astia sunt scursurile societatii, indiferent de patura sociala. Sunt scursuri, mizerii, gunoaie, nu ai ce discuta cu astfel de barbati. Esti o proasta care incearca sa-i inteleaga sau care incearca sa corecteze societatea altfel decat prin politic! Esti o penibila, in troaca nu te bagi, dar tu esti obisnuita cu mahalaua. Cu alcoolul si altele. Si cu linsul in cur actualului sot. Degeaba tot iei ideile si le intorci pe toate fetele, tu nu ai logica! Logica e tot ce conteaza in viata, aia face ordine. Nu ai claritate. Si eu nu am umor prost si "nesimtit".
  14. Bai, uita-te la tine cum arati! Chiar nu te privesti in oglinda? Da' machiajul rezolva tot. Nici macar caracter n-ai. E plina Romania si lumea DE FETE frumoase, din pacate cam toate fara caracter. Se vede ca vii de la coada vacii. Saracie mare p-acolo, csf.. Cred ca ai o impresie mai buna despre tine decat ar trebui, tot fata de la tara vei ramane. Nu poti "construi" nimic cu astfel de persoane. Tu nu vezi c-ai cazut in viciu? Mai bine ai fi avut prieteni, prietene, decat joaca asta stupida. ASTEA-S DISCUTII? Astea-s jeguri alaturi de scursurile societatii! Curvari sau labari degenerati. Eu sunt un labar, pizdo? Dar poate ca voi o frecati toti in medie foarte mult zilnic. Sa stii ca si nimfomania se trateaza.
  15. Mai du-te-n pula ma-tii care ti-a oferit educatia asta, degeneratule! Si ea sa-i linga cacatul nelabarului..
×
×
  • Creează nouă...