Sari la conținut

muratura40

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre muratura40

muratura40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

72

Reputație

  1. Forumul asta a ajuns ca FB de cand are sistemul de like-uri/dislike-uri.
  2. Pe 29 mai e procesul final! Hai, poate scapam de Dancila mai repede.
  3. SA FIE 4K FULL HD 4D SA MOARA ROZKENDRA DE CIUDA SI XOXO SA FACA LABA MAI CU SPOR PANA SI-O RUPE CA E INESUKA SEXY BAROSANCA! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
  4. Se pare ca lui Voiculescu nu prea i-a priit vestea ca ucenicul sau Dragnea ajunge la brutarie! :laugh2 ULTIMA ORĂ: Dan Voiculescu, internat de urgenţă - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri Cred ca o sa fie telenovela in seara asta pe Antena 3.
  5. Ecaterina Andronescu ar trebui sa fie si ea condamnata pentru distrugerea sistemului educational de invatamant public si pentru ca multumita ei au rezultat o gramada de generatii retarde si analfabete functional, perpetuand jegul de sistem PCR si in multinationale si la stat in ce priveste piata muncii . A desfiintat scolile de arte si meserii si fortandu-i pe tineri sa faca musai liceu si facultate cu profil teoretic, transformand facultatile in fabrici ce scot tocilari neadaptati si someri cu diploma !Si fiindca a angajat multi profesori incapabili care le-au bagat numai prostii neomarxiste in capul elevilor! Multe fete cu potential si talent au ajuns curve multumita sistemului de invatamant jegos, iar multi baieti au ajuns sa trandaveasca pe banii parintilor la sali de pacanele si pariuri sportive ori sa faca munca la negru prin Vest. Androneasca , distrugand invatamantul, automat a ruinat si economia si viitorul acestei tari! Pe Iliescu nu stiu daca il mai condamna careva, ala fiind batran si fost presedinte si mason, probabil ii da cu suspendare sau arest la domiciliu. De Nastase nu mai zic, jegul a primit o pedeapsa prea usoara pentru cat a comis! Voiculescu si Vantu la fel.....au scapat prea ieftin.
  6. 7 ani si 6 luni pentru abuz in serviciu, 2 ani si 6 luni pentru fals! DNA cere 7 ani și jumătate de închisoare pentru Liviu Dragnea La multi ani cu executare, desi normal trebuia condamnat la MUNCA SILNICA in folosul comunitatii pe viata, la muncit pe santier, la spalat WC-uri, la sapat pe teren, la canal pe salariu mizerabil exact cu cat sunt platiti romanii la privat multumita politicii pesediste de rahat si sa primeasca ca mancare exact ce mananca teleormanezii pe care i-a saracit si sa i se confiste averile si proprietatile.
  7. Si pe Facebook se intampla cateodata la fel!
  8. Cica grasa asta se plange ca-i tratata ca o JUCARIE. DAR DE CATRE CINE?
  9. Daca stau sa-mi amintesc mai bine, s-a putut si mai rau
  10. Ai dreptate oarecum. Dar uite ca civilizatia inseamna sa respecti niste reguli si o ierarhie bine oranduita. Oriunde e civilizatie urbana vei fi supus regulilor si indatoririlor fata de politicieni alesi democratic, fie fata de companii private,fie fata de un rege, fie fata de un dictator. In civilizatie scopul nu e sa dobandesti libertate, ci PUTERE, avand cat mai multi bani si inteligenta pentru a-i conduce pe altii mai prosti ca tine. Daca vrei sa stii, oamenii saraci n-au libertate in civilizatie fiindca n-au bani, iar oamenii bogati n-au libertate in civilizatie fiindca au niste reguli de conduita si responsabilitati de respectat pentru a-si mentine puterea, respectul si reputatia in fata celor saraci . Nimeni nu e absolut liber intr-o societate civilizata. Vrei libertate absoluta sa nu mai dai socoteala nimanui , fugi in munti sau intr-o padure virgina. Si eu eram cu din astea prin liceu , pana cand mi-am dat seama ca in padure nu ai internet, nu ai un pat confortabil, nu ai TV, nu ai semnal la telefon mobil, trebuie sa stai minute sa aprinzi un foc, sa alergi kilometri intregi pentru a vana un iepure sau sa astepti ore pescuind, sa stii sa tesi o haina de blana zile intregi, sa dormi sub cerul liber, sa induri toate piscaturile de tantari, sa stii sa deosebesti ciupercile, fructele si plantele comestibile de cele otravitoare, eventual sa fii dispus sa te trezesti cu un sarpe sau un urs langa tine peste noapte, sa bei apa de lac sau parau chit ca a urinat un urs mai devreme in ea, sa te stergi la fund cu frunze dupa ce te-ai cacat . In salbaticie ai libertate, dar esti pe cont propriu si trebuie sa muncesti mult mai mult pentru niste chestii pe care le poti avea de-a gata in Civilizatie dupa un efort minim si daca respecti niste reguli.
  11. Inainte, a fost faza asta cu Formula 1 cand renunta la animatoare sexy fiindca SEXISM! Formula 1, fără animatoare. VEZI motivul | DCNews Ca erau grasele si uratele ofticate ca nu le angajeaza nimeni ca animatoare si au zis sa le-o traga femeilor frumoase si au facut petitii sa le lase fara joburi. Acum faza asta cu Eurovisionul..... Trebuia sa castige Cipru care avea o melodie frumoasa. Si ce gagica..... Si castiga grasa asta (ma rog, israeliana, se implinesc si 70 de ani de la formarea Israelului, deci era firesc sa castige). Dar ce e asa de grozav la melodia aia? Nu puteau alege apoi ceva mai atragator? Ca duce feminismul si emanciparea la un penibil extrem incat ca mai mult le injoseste si le face de ras ? Si mai face si Israelul de ras! Totusi, serios acum , ce sado-masochist ar vrea sa o trateze ca o "JUCARIE" pe aceasta grasa de se plange atata? :laugh2 Cine dracu ar viola-o? Cum se face ca fix grasele se plang cel mai tare de viol si femeile sex-simbol nu?
  12. Cred ca in spatele conturilor Brett, batranul george si don draper e tot ea, fie curvele ei masculine. Au acelasi limbaj toti.
×
×
  • Creează nouă...