Sari la conținut

arkangel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre arkangel

Informatii Personale

  • Oras:
    Brăila
  • Interese
    Big asses and long legs

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

arkangel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Am avut mare noroc ieri *hashtag blessed* să renunțe cineva și am fost programat azi, deci vin cu o părere la cald. Nu are rost sa adaug sau sa descriu ce și cum pentru că s-au zis toate. 10 pe linie începând de la felul cum îți răspunde la mesaje, la ajutorul oferit in a găsi locația, la primire, atitudine, locația în sine, curățenie, prosoape duș (prima oara când nu știam ce gel de dus să aleg🤔) , conversație, energie sexuala transmisă și cel mai important, excelent GFE și faptul că i-am spus ce îmi doresc și s-a mulat perfect pe aceste dorințe, parca îmi intrase în cap! Iar eu sunt o persoana plina de anxietate și gânduri și cu greu mă destind. Am stat pentru o finalizare, deși știu că are programul full, nu m-am simțit grăbit deloc, și desigur cadoul obișnuit care a fost lăsat de mine la sfârșit fara sa mi se zică ceva, iarăși un lucru care taie din sentimentul acela tranzacțional, pentru cei ca mine care caută acel ceva in plus. I-am mulțumit la sfârșit cu toată aprecierea. O adevărată maestră a artei sale.
  2. Hello. Am rămas dator cu o recenzie, deși am fost de 2 ori anul acesta la Sara. Cum ambele au fost exact la fel, mai puțin pozitia in care am finalizat, merge o singura relatare. Aceeași metodă de contact, prin SMS, stabilit programare care desigur, a fost respectată. Locația iar în spate la KFC in bariera, o garsoniera cu tot ce trebuie, chiar totul ok in interior. Sara, nu mai are rost sa menționez despre aspectul fizic, s-a spus de multe ori, numai că ultima oară am rămas fascinat de ochii pe care ii are, cumva fiind machiata altfel, m-au captivat. Am început acțiunea cu niște FK, apoi niste oral cu tente de deep, mai mai sa termin, dar am vrut sa ard niste calorii, am făcut și un 69, foarte minunat sa ai acel posterior glorios pe fața ta, din umilul meu punct de vedere. Trecut apoi la pozitia capra la marginea patului și nu a trebuit mult timp pentru că mă excită maxim cum arată și am finalizat triumfător, și zic asta pentru că eu unul mă destind mai greu in astfel de circumstanțe. Pentru mine un 9.50 extrem de subiectiv pentru că deja m-am obișnuit cu ea și nu mai am așa "trac". O experiență pe care as repeta-o cu multa plăcere la nesfârșit. P.S. acele extensii chiar sunt ceva ieșite din comun, mă simțeam de parcă am intrat din greșeală într-o sală de judecată britanica de prin secolul XIX😅.
  3. Salutare comunitate îndrăgită, Am fost, așa cum am zis că voi face și în cealaltă recenzie, din nou la zeița de Sara, și o zic fara pic de sarcasm sau ironie, in continuare consider că are un corp perfect, apetisant și toate complimentele posibile. Am făcut iar programare, totul simplu. M-a așteptat în ceva casual dar sexy, cu un machiaj care ii scotea în evidență ochii hipnotizanți și cu extensii blonde in păr, superbă! M-am întors pentru acel anal și, după o conversație scurta și jovială, am trecut la fapte. Tot nu am scăpat de emoții, dar de data aceasta am reușit să mă destind mai mult, poate unde ne "cunoșteam" deja. Am inceput cum îmi place mie, sa gust din gogișică puțin, senzația de a fi cu capul între picioarele ei mi se pare ceva de vis, apoi ea mie un ON la margine de pat cu tentă de deep, soft și plăcut. N-am rezistat mult și am cerut pozitia de căpriță și doamne ce priveliște! Așa fund, îmi mușcam buza de jos și cumva mă minunam că mă aflu în prezența ei (și da, sunt conștient de ceea ce scriu, dar nu-mi pasă!) A montat balonasul înainte, aplicat lubrifiant și au urmat, cred, 5 minute glorioase de pură plăcere după care am finalizat ca un campion 😅. Note: Locație: 10 - in Obor, ușor de ajuns, curat, dotat cu absolut tot ce trebuie, primit prosop curat și uscat etc; Aspect: nu mai are rost sa zic, se știe ce percep ochișorii mei; Igiena: 10 - epilata, nici un miros, totul ok ON: 9 - nu știu dacă e din cauza că eram eu mai destins si am reușit să mă excit mai mult dar a fost și mai mișto, Anal: 10! - și acum mi se întărește când îmi aduc aminte de fază. De revenit! Ceea ce îmi place mult la ea, in plus fata de chestiile sexuale și aspect, este că nu te simți grăbit, ceva super important pentru mine și anxietatea mea, se poarta frumos, a acceptat tot ce i-am cerut și îmi face plăcere să vorbesc cu ea. Please never leave!😅 P.S. din discuții vreau doar sa menționez că ea nu mai poate lăsa comentarii pe aici, motivele nu mă privesc.
  4. Hello, Am fost adineauri la domnișoara Sara și vreau să zic că a fost super! Având în vedere că e greu cu mine pentru că greu mă destind in astfel de situații (începător). Am sunat și am stabilit o programare care a fost respectată. Ajuns la ușă îmi deschide o fată superbă (frumusețea șade in ochiul privitorului) cu șuvițe blonde într-un tricou lung sau ce era, desigur că am vrut sa vad daca au dreptate comentariile despre corpul domnisoarei și Doamne clar da! Sara are un corp perfect din punctul meu de vedere, un chip foarte drăguț, niste sâni mari și frumoși și un fund extraordinar de bombat. Am discutat despre ce doresc, mi-a comunicat preturile și după o igienizare la duș unde am primit prosop uscat am inceput treaba. Am vrut un CIM in pozitia 69. A acceptat și FK (e fumătoare pentru cine tine cont de așa ceva, pe mine nu m-a deranjat). Mi-a făcut pe plac cu toate chestiile pe care le-am dorit. Am vrut și sex anal apoi dar din păcate pentru mine, n-am mai fost in stare (vina mea, nu a ei, prea obișnuit cu sexul când ai o intimitate cu cineva decât pe bani - sper sa mă lecuiesc de chestia asta) și jur că îmi pare rău maxim! Note: Locație: 10 - nimic de zis, curat, patul ok, dușul și baia dotate cu ce trebuie; GFE: 8 - cu mine a fost vorbăreață și chiar mi-a făcut plăcere să vorbesc cu ea, cum am zis a acceptat FK; Aspect: 10 - mie mi-a plăcut enorm cum arată, exact ce caut la o femeie; Igiena: 10 - totul cum trebuie; ON: 8 - CIM fost fantastic in acea poziție; Cum am stabilit am platit 400 pentru CIM si Anal dar mi-a înapoiat 150 Eu unul mai revin pentru treaba neterminată!
  5. Cum a fost facesitting-ul? Igiena?
×
×
  • Creează nouă...