Sari la conținut

mistress_lilith

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mistress_lilith

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Romania, Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mistress_lilith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. @admin : daca nu am postat unde trebuie rog replasati unde considerati si scuze anticipate. Am o intalnire in acea perioada cu un client vechi de-al meu; el vine cu un partener de business ce isi cauta companie. Nu e vorba de swing sau 4some, pur si simplu imi ajut al meu client sa-si ajute al lui partener de munca. Fetelor, doreste cineva? Bugetul dansului este generos. Conditiile sunt: 25-30 ani, cupa C+, engleza fluent. Candidatele care me suna pe mine, va rog sa vorbiti direct engleza, daca vad ca vorbiti fluent, va voi da datele de contact direct ale clientului,e din cipru. Eu nu am nici un interes financiar aici. O zi frumoasa va doresc. ps: dragi baieti, daca stiti pe cineva care corespunde, rog SMS si cand pot vom vorbi si la telefon. Multumesc anticipat! 0754326008- Lilith
  2. Find Mon Amour. It's an erotic massage salon...very nice grils, beeen there myself as a client. Reccomend. Chat on whatsapp with the hostess: +40732889966 Or take a leap of faith and come around, i'll entertain your guts and get back with a nice tan as well. :)) Cheers!
  3. Va plictisiti la sedinta? Nevasta e iar cicalitoare? La plimbare cu catelul iubitei? Blocat in trafic? Intrati pe Canalul meu de Telegram unde puteti citi toate perversiunile care-mi trec prin cap in acea zi, poze, barfe, comentarii rautacioase, observatii obscene,etc,etc. E o platforma read-only si nu interactiva, mai mult pentru protectia ochilor vostri, sa nu il jignim pe Gigel cu poza nud a lui Costel... :)) Uite-aici: https://t.me/LilithsLair Postez mai mult cu cat audienta e mai mare deci ramaneti acolo, ma pornesc mai greu dar si cand imi dau drumul..... Pt reclamatii sunati la 112. Pt. sugestii folositi emailul de pe site. Bored at your job? Boring day out and you can't leave? Stucked on traffic? Have fun on my Telegram Channel then. I'll post my kinky experiences there, daily gags, moods and gossips, and many more: https://t.me/LilithsLair Stay there and be patient, I'm low ride, looow,know the song:
  4. Pai e exact asa cum spun baietii mai sus :) Ce fac eu nu e pentru oricine si nu pentru orice buzunar, simplu de tot. Stiti povestea cu strugurii acri... E business, take it or leave it. Si ca sa va updatez cu aceeasi ocazie: pretul va creste curand, sunt foarte solicitata. O zi minunata va doresc :)
  5. Si pentru ca tot m-ati lamurit cum e cu Finalizarea si pretul pe Finalizare, mi-au venit idei de una rapida si amuzanta. Pariez pe o sedinta cu mine (in valoare de 150 Euro) ca in maxim 30 minute TE FINALIZEZ. Iar tu pariezi pe 50 de euro ca rezisti eroic la farmecele mele. Daca reusesti, iti revendici premiul sedinta cu mine PE LOC. Avertisment: am maini magice, buze umede si rosii si o limba antrenata sa te innebuneasca! :)) Trebuie sa aveti o locatie unde sa ma primiti asa ca trimiteti-va nevestele la mama, iubitele la shopping si hai sa inchidem usa pe dinauntru impreuna si sa incingem atmosfera! Si pentru ca e un kink personal, pe unii dintre voi am sa va pescuiesc cu masina, va duc in afara orasului si va Termin la sosea. Un deliciu! Pentru ca telefonul meu suna mai mult ca al lui Trump, daca nu ma prindeti, imi scrieti mesaj SMS sau email in care imi spuneti cand si unde puteti sa ne vedem. +40754326008 [email protected] Tic-tac, tic-tac....50 euro ai tai vs 150 euro ai mei. Cine doreste, se zoreste!
  6. As pune mana pe oricine vrea sa munceasca alaturi de mine: nu cer decat sa fie dragute, curate si sa ma pot baza ca vin la munca la timp. Le dau bani frumosi. Zau asa, caut unicorn. Ai vreunul,doi la tine prin fabrica? Iau doua!
  7. Sunasem nr ei insa gresisem o cifra si n-am mai mentionat si asta. Mea culpa. :pepsi
  8. Multumesc tuturor pentru oferte si interes, licitatia s-a inchis si premiul revendicat. Chiar a fost distractiv sa discut cu unii dintre voi; altii ati fost obraznici si doar vorbarie dar hey, face parte din amuzament,nu? Castigatorul a fost un domn din Australia, mult prea stat in soare sa il putem chinui pe masura insa foarte glumet si cu pofta mare de romance! Un start bunicel pentru o vara fierbinte!
  9. Baietel potii sa fi si la 37 de ani,ca tine. La fel,barbat la 20. Potenta si puterea unui barbat e o masuratoare personala pe care mi-o asum, daca imi dai voie. Next?
  10. You just did :sweeping
  11. More than you got ;)
  12. Buna idee, cand imi deschid studioul il voi numi "La Mo si Foca" :69
×
×
  • Creează nouă...