Sari la conținut

masaj larisa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre masaj larisa

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

masaj larisa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Buna!Nu s-a schimbat nimic. Serviciile sunt aceleasi ca si pana acum,masaj de relaxare, body si stimulare erotica prin tehnici specifice masajului. Fara contact sexual. Sunt in Titan Complex Rasarit de Soare. Singura in locatie. Nu lucrez cu nimeni. Tariful 100 ron 30 minute sau 150 ron 60 minute. Pt cunni se achita separat 50 ron. Sunt selectiva si destul de pretentioasa. Am mentionat in alte posturi,nu e cazul sa repet. Imi rezerv dreptul de a imi alege si selecta vizitatorii. Inclusiv pe cei care au fost si posibil nu mi-am dorit o alta vizita.
  2. Buna! Astazi sunt in locatie pana la 17.Va astept cu drag!😚😚😚
  3. Buna dimineata! Nici nu stiu daca sa raspund sau sa ma abtin sa raspund celor care sunt agresivi si nu inteleg ca pana la urma acest forum este doar cu titlu de informatii,nu e absolut neaparat obligatoriu sa scriu aici toata viata mea si toate cele pe care fiecare dintre noi le avem. Da,este firesc sa am o viata personala si sa imi desfasor ce activitati doresc asa cum doresc eu sa imi organizez timpul,cata vreme atunci cand fac o programare imi dau interesul si nu cred ca pana acum mi-am luat in deradere vreo programare. Va rog mult din suflet nu mai faceti supozitii aiurea si nu mai lasati loc de interpretari inutile pt ca nu le vad rostul. Imi pastrez aceeasi informatie pt voi dupa cum am mentionat si in postatea mea anterioara, ma puteti contacta pentru o programare daca va doriti acest lucru iar eu va voi raspunde in masura in care pot si eu. Am un alt job destul de flexibil ( tot eu imi organizez timpul si pt cealalta activitate pentru care inca invat si inca exersez ) si tocmai de aceea am scris ca exista posibilitatea unei programari in intervalul 9-17 daca sunt contactata cu o zi in prealabil sau in ziua respectiva daca ne sincronizam. Voi raspunde si mesajelor voastre cu siguranta. Va multumesc mult si va astept cu drag. Cafea_mare te rog mult,nu mai deranja acest topic cu inventii si presupuneri. Daca ai ceva concret de spus si real si adevarat ok,daca nu ai, mergi la alte rubrici si fa-ti de cap . Nu m-ai nimerit. Eu nu sunt o persoana certareata sau pregatita sa faca scandaluri. Nu sunt aici prezenta nici sa deranjez pe cineva dar nici sa fiu deranjata. Nu vad care este calitatea ta pe forum sa imi atragi atentia sau sa imi faci programul. Iti multumesc! O zi buna!
  4. Buna seara tuturor! Va rog mult de tot cand vreti sa ma intrebati ceva scrieti-mi sms sau mesaj whatsapp si va raspund cand pot si eu. Am si un job iar masaj fac in timpul liber cand am si eu starea necesara pt voi sa fiu pe masura asteptarilor. Aici raspund tarziu pt ca nu intru foarte des insa incerc sa fiu cat de prompta sa va raspund la telefon. Va multumesc mult de tot pt intelegere si va astept cu mare mare drag sa ne intalnim. Ps: prefer programarile cu o zi inainte ca sa imi pot organiza si eu programul. Cel mai devreme as putea lua o programare la ora 9 dimineata si cel mai tarziu la ora 17. Cine vine de la Irina este binevenit pt ca stiu ca cei care merg la ea de obicei sunt persoane cu mult bun simt si stiu ca Irina este foarte selectiva. Va doresc o seara minunata alaturi de cine vreti voi.
  5. Buna dimineata! In caz ca va era dor de mine.. Here i am! Voi mai ramane in tara o vreme si sunt in continuare disponibila pt cine doreste sa ma viziteze. Va imbratisez calduros (ca tot a venit frigul). Daca aveti intrebari nu ezitati sa imi scrieti. Nr din titlu este valabil in continuare.
  6. Buna! Astazi este ultima zi cand mai sunt disponibila! Va astept cu drag pana la ora 19.
  7. Buna! Au mai ramas 4 zile in care ma puteti vizita. Va astept cu drag pana la ora 19. Serviciile disponibole: masaj de relaxare body masaj si masaj erotic cu finalizare. 100 ron 30 de minute sau 150 ron o ora. Se poate si cunni contracost 50 de ron. Va astept!
  8. Buna!Voi fi disponibbila in fiecare zi inclusiv duminica. Au mau ramas 6 zile in care ne putem vedea. Va astept cu drag!
  9. Buna. Am ratacit telefonul prin casa. A ramas fara baterie. L-am gasit intr-un tarziu (cand credeam ca nu il mai am eram gata sa merg la reprezentanta sa scot alt sim). De maine sunt prezenta. Te astept cu drag.
  10. Buna! Mai sunt cateva zile in care ne putem vedea. De astazi incepanf pana pe 31 august ma gasiti in fiecare zi dupa ora 9 pana la ora 19. Va astept cu mare drag!
×
×
  • Creează nouă...