Sari la conținut

pulifricus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pulifricus

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    With your mother

Vizitatori Recenți Profil

551 citiri profil

pulifricus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Cel mai simplu apesi "Forgot your password?" ( e chiar acolo sub meniul de logare ) si adaugi adresa contului pe care o ai pt contul acela. Iti vine link care dupa ce faci click pe el iti va genera o noua parola sau te va lasa sa tastezi tu o noua parola. Succes !
  2. in 150 lei este si faciala sau semi faciala doar pe buze si cim ? Ce inseamna faciala la tine ? Se poate fara restrictie pe toata fata pt ca asta inseamna faciala...
  3. Tu ai reusit pe watsapp ? Eu am incercat sambata si nici macar nu ajunge mesajul pe watsapp asa ca am sunat si ( telefon inchis ) la ce nr ai iincerct ca la nr din titlu nu se poate apela ?
  4. Ce a patit contul principal oana1998 ? Il poti recupera daca ii dai recuperare parola sau vb cu pisicut sa vezi ce ai patit
  5. Pozitie de face fuck asa cum stai cu capul in jos... accepti asa ceva ?
  6. Am mers acum aproximativ o luna . fata e misto chiar, emica de statura un pic pufoasa dar ok zic eu.Am tot vazut recenzii contradictorii la greu asa ca am zis sa mergsi eu daca tot sunt prin bucuresti.Pare timida dar daca trece sa te suga ii dispare iar finalizarea orala cu inghitire este marfa rau de tot. La anal e foarte curata sa tto dai in ea pt ca ii place sa fie futu>>>a in cur cat mai mult cred. - normal 8.5 greu de manebrat parca - analul e de 9 curat fara mizerie - oral 9 se ajuta un pic cu mana dar inghite la sfarsit asa ca e super - locatie 9 garsoniera sau ce naiba e apartament cu 2 camere. intri si in dreapta un hol si dupa hol tot in dreapta e camera de lucru. Baia e cu tot ce vrei - achitat 150 lei 30 si ceva de minute Iyi multumesc pentru primire
  7. Trebuie sa ai musulatura foarte buna ca sa tii picioarele asa ca altfel le dai jos in cateva secunde sau ti se pn carcei. E si pozitia barbatului preferata cand este in locul tau
  8. Se mai intampla ! Tu sa fii sanatos. De ce nu ai cititi recenziile de aici ?
  9. Adica face face-fuck ? Unde anume In Energeticienilor, punct de reper ceva. Este cumva de etnie ? In unele poze se vede mai alba si inalte mai "bronzata" , nu am nimic cu cele de etnie doar intreb si eu.
  10. Buna Nicolle ! Mai revii la pretul imbatabil de pe piata ... 60/ lei oral/swallow ? ... pe asa ceva erai cea mai buna alegere de pe forum. Daca revii si cu analul e perfect. Oricum un apartament mai curat nu strica totusi. Da un raspuns .
  11. Sincer ar trebui sa ai mai multa grija de igiena ta pentru ca totusi platim sa futem o femeie curate. Eu am crezut ca pe forum am scapat de cele de pe centura. Vad ca ai scris ca ai lucrat in afara tari, tot asa faceai si acolo ? Nu aveai cum sa lucrezi n afara tari cu servciile astea asa ca numai miti degeaba. Ma programez telefonic la ea asta pt ca am vazut cateva poze pe forum.Imi plac cele putin grase iar din pozele tale eu asta am crezut. Abia dup ce a dat prosopul jos si dup ace platisem pentru o ora, gata am avut o mica dezamagire. Totusi eram statut si daca tot aveam o erectie ...asa ca hai sa futem pe doamna grasa. Am facut dus etc , baia destul de urata sincer, doamna nu prea a auzit de curatenie… wc-ul era super infect... baia este pe stanga cum intri in garsoniera fiin aproape de pat... asa ca m-am tot gandit la acel wc infect. In fine trecem peste asa ca ma pregastesc sa ii dau o muie zdravana si un futai pe masura. Oralul a fost prea putin deep , lins o tara de tot si incercat deep dar nu i-a reusit deloc asa ca am zis sa trecem la normal. Aici posibil sa se fi suparat pentru ca a dat sa ma sarute dare eu m-am retras elegant, pur si simplu este sub nivelul la care sarut eu, asa ca am zis pas. Futut ceva timp in care am simtit un mic miros de la pasa, oricum era ceva aiurea nu stiam sa il definesc. O rog sa puna caprita si supriza. Ma bag in pasa si cum pompam imediat ma i-a nasul rau de tot, pe buci, intre buci mai exact cred ca ii ramases un mot de cacat. Posibil sa nu se fi sters cum trebuie la baie dupa ce a facut caca... dus nu a facut in prezenta mea. Aoleu femei ca imi venea sa imi dau matele asa ca am continuat extrem de putin si o pun apoi la o mie mai zdeavana. O muie fara nimic special sincer am luat-o un pc la laba pt ca deja eram sictirit de ea si am finalizat in gura ei. Nu stiu ce sa zic de notare dar asta fata de Nicolle Universitati care este de nota 10 iar umflata asta este de nota 2. Femeie esti de tot cacatul precum cacatul dintre buci. Pe tine ma-ta nu te-a invatat sa te stergi la cur dupa ce faci caca ? Si acum urmeaza sa dea fata up la greu ca sa astupe mesajul/adevarul despre cacatul de ea. Hai te rog dai up la greu, cu fiecare up pe care il scrii demosntrezi tututor ca nu iti place adevarul despre tine. Futangiilor mergeti naiba in alta parte daca nu vreti sa vomati… Ps. Mare atentie cu camera de filmat din locatie ! Pe mobila din dormitor se afla un obiect la care se tot uita , plus parca m-a pozitionat ca sa stau cat mai spre el. Mortaciunea asta va filmeaza in timp ce sunteti cu ea. Chiar le-am povestit aici unora de tine ,mama ce greseala am facut pt ca au ramas uimiti nemti cum de am rezistat. Cand am sa revin in tara am sa vin sa vad mobila aia cum CAMERA DE FILMAT Ps. 2 Cica se ma gandeste la anal . Pe bune voi aveti curaj sa bagati in cacat pula voastra ?
  12. Te rog răspunde la întrebări atunci. "Buna, Carla ! Am si eu o nelamurire :) poate ma ajuti. Ce vrea sa insemne asta : - "Bunaaaa ofer cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta" = faci sex oral deep, adica pana la cotor ca sa zic asa , apoi cu finalizare adanca asta inseamna ca faci si inghitire ? " Cat ramai cu gura pe penis dupa ejaculare mea, 1-3 minute continui sa faci sex oral ? -deep cu finalizare = ? -cim la discretie = ? Poti completa tu unde este = Multumesc pentru intelegere , te pup. Ps. Deja am penisul bat :)"
×
×
  • Creează nouă...