Sari la conținut

walexy_777

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre walexy_777

  • Dată Naștere 27.02.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

  • Telefon:
    walexy_777

Vizitatori Recenți Profil

5.403 citiri profil

walexy_777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputație

1

Community Answers

  1. Revin la citatul meu favorit: "Mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa risipesti orice indoiala" (Abraham Lincoln).
  2. Link-urile 2, 3 si 5 contin fotografii reale. Le-am intalnit (la cuplu - link #5 - doar bruneta) pe site-uri de videochat deci pot confirma autenticitatea pozelor. Mai departe, daca cineva are chef sa incerce, ii doresc succes. In acest moment nu sunt foarte convins ca mai vreau sa merg in directia asta.
  3. Sau mai bine cauta aici: https://nimfomane.com/forum/forum/308-show-lesby-si-threesome/
  4. Daca iei un pret mediu de 200 de lei pe ora si nu presupui ca fata merge pe banda rulanta ci are 4 clienti zilnic, matematica este simpla. 4 * 200 = 800 lei pe zi. Daca lucreaza doar 5 zile pe saptamana inseamna 4000 de lei pe saptamana. Lucrand trei saptamani pe luna (a patra e intr-o perioada nefericita a lunii) inseamna 12000 de lei pe luna, ceea ce ne conduce la un ~2700 EUR pe luna la cursul actual. Sigur ca 200 pe ora este pret de Bucuresti si afara se poate gasi mai ieftin, sigur ca 4 clienti pe zi sunt mai multi sau mai putini, dar more or less acolo iesi, undeva peste 2000 EUR pe luna. Asa ca INS bate grav campii, baiatul ala doar face un pic de matematica simpla, ca si mine mai sus. Asa ca, dupa umila mea parere, INS-ul ori nu are date complete (nici macar realistice), ori publica deliberat informatii incorecte.
  5. Pe de alta parte, mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa risipesti orice indoiala. Sau, ma rog, dai cu degetele in tastatura in cazul nostru.
  6. Trollii inutili care ascund informatia utila sub maldare de gunoi. Te regasesti in poza asta?
  7. Bine ai venit pe sentimente.ro. E plin pe aici de fete doritoare de un sex anal moka cu un tip discret si curat. Oooops, stai ca ai gresit site-ul. Just another loser.
  8. Obisnuita Grivita spre (fosta) Hala Matache. Dar vezi ca-i neagra rau zona (si nu din motive de noapte), asa ca ai grija sa nu ti-o iei pe cocoasa.
  9. Asta da anunt de matrimoniale TANAR 29 ani, caut politisti, jandarmi, paza, militari si moldoveni; 0765.777.15101 Oct 23:14
  10. Nu inteleg ceva... Omul a pus un titlu mai mult decat limpede thread-ului ("gay gifs"), cei care se plang ca e scarbos, ca le-a murit pofta de mancare sau erectia, ca le vine sa vomite, n-au vazut titlul? Ce se asteptau sa gaseasca inauntru, poze cu pasarici?
  11. @Allex1989: Da un telefon, ca nu te doare mana.
  12. Sunt mic, cam gras cam urat si cu pula cam mica, dar voinica. Sunt intre varstele minima si maxima. Te intereseaza? Detalii pe PM. Aaaa, am uitat, n-ai acces la PM. Nevermind.
  13. Si una de la Dan Nistor, mijlocas al Pandurilor Targu Jiu, dupa meciul cu Steaua (pierdut cu 6-0): "În afară cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie".
×
×
  • Creează nouă...