Sari la conținut

wildfree

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wildfree

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    B

Vizitatori Recenți Profil

2.282 citiri profil

wildfree's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Reputație

  1. :crazyloveAm fost zilele trecute sa testez dominisoara. Sunat la numarul din anunt in jur de ora 12, mi-a raspuns din prima, locatia undeva pe Nerva Traian, foarte aproape de MaxBet. Am ajuns foarte usor indrumat fiind la telefon de domnisoara. Confirm ca este fata din poze, chiar mi se pare ca arata mai bine in realitate. Draguta la fata, niste sani bestiali si foarte amabila. Odata ajuns la fata, m-a intampinat de dupa usa, atenta sa nu iasa patrupedul curios. M-a asteptat intr-o rochita scurta care ascundea doar partial niste sani bestiali (stiu ca am mai spus, dar si acum tot la asta ma gândesc) S-a recomandat Andreea, am trecut la dusurile de rigoare, dupa care a aparut doar cu un prosop si am trecut la actiune inceput cu un oral bun. Pus balonul si incercat mai multe pozitii. Fund misto, lubrifiere naturala, gemete discrete, finalizare in prez. A urmat un dus, ceva povesti si a doua parte care s-a desfasurat asemanator. Notele: Locatia 9 Aspect Andreea 9 Oral 8 : nu face cim Normal 9,5 Igiena 10 Gfe 9 cadoul 250 (dat la inceput) 1 h si ceva (nu m-a grabit deloc, nu a raspuns la telefoane sau mesaje) O recomand pentru ca arata bine, se poarta frumos, nu mi s-a parut deloc timida si iti da impresia ca ii place ce face. Nu face chestia asta nonstop si de aici se explica de ce nu este disponibila uneori la telefon.
  2. mda... nu cred ca esti peste. Ramane a doua varianta
  3. Mai stimabile. De obicei cine zice ala este. Cum ai tras tu concluzia asta? Unde este reclama. Eu am intalnit-o de 3 ori (ultima oara nu prea a fost o intalnire reusita) si am facut o singura recenzie. O data nu a fost disponibila si mi-a recomandat o colega de-a ei care a fost super ok. Am vazut ca se discuta pe aici despre taxi, sofer, etc. Eu nu am avut curiozitati d-astea si habar nu am cu ce a venit la mine. Uitandu-ma mai bine am vazut ca esti in conflict cu tot forumul si trag concluzia (posibil eronata) ca tie ti s-ar potrivi mai bine un profil d-asta piscicol. Asta doar daca nu esti vreun retardat care nici macar curve nu poate fute si atunci se cearta cu ele pe forum. PS cea mai tare faza a fost cand ai facut-o pe una de aici curva in devenire. Pana atunci ce credeai ca e?
  4. nu am apucat, dar cel putin ca dimensiuni (ce am vazut pe sub camasa) pareau reale. La fata este simpaticuta. S-a declarat jumatate turcoaica PS. cum naiba se foloseste citatul?
  5. A chemat-o eu, si dupa ce a ajuns a zis ca isi cere scuze daca s-a exprimat gresit, este 200 lei finalizarea. Si mai mult se grabea foarte tare ca sa poata sa onereze toate comenzile si sa nu supere pe nimeni. Nu am vrut sa o incurc si ne-am luat la revedere. Scuza ar fi ca este noua si invata si ea din mers.
  6. nu este tipa de care vorbesti tu. Nu a avut niciodata piercing in buric, iar in limba nici atat.
  7. Salutare, Zilele trecute am fost vizitat de Alina. Deoarece si-a uitat ceva la mine si a trebuit sa ne întâlnim, am profitat de ocazie si de ea binenteles, Ambele intalniri au decurs la fel deci recenzia va fi 2 in 1. Totul a inceput printr-un apel telefonic la care o voce placuta mi-a detaliat ce poate oferi. O intreb in cat poate si ajunge si imi raspunde ca in 30 minute. Asa a si fost, peste 30 minute ma suna ca a ajuns, ii comunic nr de la interfon si urca. Când deschid usa, surpriza foarte placuta. Alina are in jur de 1.70 m, destul de draguta, politicoasa, nicidecum "artagoasa", placut parfumata si total dezinhibata. In realitate arata mai slabuta decat in poze, din punctul meu de vedere prea skinny, dar cu una pereche sani perfecti din punctul mei de vedere. Dupa ce a mers la dus, începem o discutie concomitent cu mangaieli. Se straduieste sa se faca placute si chiar ii iese, raspunde destul de timid la curiozitatile mele. O sicanez un pic si incep sa inteleg de ce a fost categorisita artagoasa. Starea ei este in functie de cum te porti cu ea, atata timp cat o mangai si ii vorbesti frumos, toarce frumos langa tine si raspunde la fel, dar daca o calci pe coada scoate gherutele. Facem pace si continuam cu un oral np. Desi este clar ca nu nu asta este ocupatia ei de baza si nu face din asta o profesie, se descurca destul de bine, dar fara pretentii porno. Trecem la normal, ma joc cu sanii ei care consider ca sunt piesa de rezistenta, schimbam mai multe pozitii si apoi termin glorios in prezervativ. Facem dus si constatam ca nu mai este timp pentru al doilea numar. Ne miram reciproc ca a trecut asa repede timpul, mai povestim un pic si ne luam la revedere. Note: Fizic: 8,5 FK: nu face oral: 8,5 normal: 8 se simte pasivitatea, dar daca ii spui ce si cum este foarte maleabila GFE: 8 participa la discutii, dar se simte o retinere Halatul: 200 lei (taxi inclus) Dupa parerea mea merita incercata, dar sa va purtati frumos, mie mi-a placut si o sa o mai chem. aaa.... am uitat sa va spun. Nu raspunde la telefon inainte de ora 20 si nu face meseria asta decat ocazional, asa ca nu o sanctionati prea tare daca nu este mereu disponibila. bafta in continuare!
  8. Poti sa precizezi in care zone vii? Parerea mea este ca nu mergi in nici o zona. Asta nu este outcall sa vin eu sa te iau. Ex. te-am chemat in zona tineretului. Daca nici asta nu este o zona OK....
×
×
  • Creează nouă...