Sari la conținut

alex_cam

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex_cam

alex_cam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. salut, pe 999 majoritatea sint cu poze straine. Recent a aparut posibilitatea de a le pune note si a lasa comentariu in profilul fetei, vezi care au 5 stele si mai multe recomandari - inseamna ca-s verificate si calitatea e buna. Deasemenea vezi de cind este fata inregistrata, daca este de mult timp inseamna ca se tine de meserie din serios si ai sanse sa dai de peste ceva calitativ. Sint unele care raspund doar pe viber, iar la telefon cind le suni, este deconectat - cel mai probabil este teapa, mai ales daca pe viber iti spune ca achitarea este prin terminal atunci 100% e teapa.
  2. Salut, e gravida, s-a rupt cauciucul la unul si nu a atras atentie, cel putin asa spune :)
  3. i-am spus fetei de existenta forumului si ca-i fac un review pozitiv :)
  4. salutare, am fost azi la aceasta doamna: https://999.md/ru/profile/Masha2121 Poza din profil desigur ca nu este reala, dar nu arata rau. La fata este placuta, sinii mari (cred ca de la 3 in sus), putin cam moi, dar oricum bunisori. Este nalta, fundul nu-i ca la modelele porno, dar e destul de frumusel. Accepta oral neprotejat, pe care il face lent, frumos si placut, vaginal si anal. Primeste clientii undeva la intersectia bd. Dacia cu str. Hristobotev. Pretul pentru o finalizare standard este de vre-o 800 lei (moldovenesti), cu anal - cred ca vre-o 1500-2000, concretizati la dinsa. Fata mi-a parut omanoasa si orientata pro client, deci, voi reveni.
  5. ei si daca tot am pierdut timp ca sa caut gagica iata profilele de pe 999.md, la care am sunat si ce ofera: valeria-vika +373 60 632983 - 40 min, masaj, sex clasic + oral, protejat (valea trandafirilor 20) tanea-taniusa-99 +373 69 273568 o relaxare 600 lei, doua - 1000 Masa155 +373 68 660304 - 1200 lei o finalizare, masaj + intim danyela88 +373 62 134195 - 800 Mircea cel batrin 8, sex clasic + oral protejat
  6. Salutare tuturor. Am fost azi la aceasta madam: https://999.md/ru/profile/Melissa2019 telefoanele curente din profil: +373 69 010499, +373 68 492939 Pozele din profil nu prea par a fi reale, dar funduletul arata bine si in realitate. Servicii standard pentru Chisinau: oral si vaginal protejat. Anal a spus ca nu face categoric, nici pentru cost suplimentar. Pretul 900 lei, pentru masaj a mai cerut suplimentar 600 lei. Nu e urita, dar nici frumoasa, sinii sint cam moi, a nascut, funduletul, dupa cum am spus arata bine, nu este plinuta, nici slaba. Locatia curenta este pe str. Valea Trandafirilor 6/2, dar se poate schimba. Locatia este intr-un complex nou, conditii bune. Este cod la poarta din curte. Codul il spune la telefon, apoi a iesit in chilotei pina afara sa-mi deschida usa, afara erau niste baieti, se pare ca le-a cazut maxilarul cind au vazut-o :) Cit despre calitatea serviciilor, cred ca am avut cel mai oribil oral din viata mea. Sexul - ca sexul, am pus-o-n patru si am descarcat pistolul. Apoi am trecut la masaj - la fel de oribil ca si oralul si fara crema. Cu o miina facea masaj, cu alta raspundea la telefon. Unicul lucru pozitiv este ca este deschisa la discutie, dar, ma rog... de discutat am cu cine si acasa :)
  7. salut, prin Chisinau nu vii ? :) avem nevoie de fete talentate
  8. salut draga, prin Chisinau nu vii ? :) aici sint cam slabe serviciile.... :(
  9. salutare la toti. am fost azi la fetele din acest anunt https://999.md/ru/52745801 Nr. mobil 373 68 436232. Se afla pe bd. Moscovei 2, scara 3 se pare. Et.7 Cica ofera masaj + sex, am inteles ca se poate miniet fara prezervativ, posibil contra plata. Erau doua fete tinerele, dar cam uritele. Daca deja ajunsesem am hotarit s-o iau pe cea cu forme mai bunisoare. M-am dus la baie si cind colo - apa calda nu-i. Fetele au incercat sa faca ceva la cazan, dar fara succes. Se pare ca nici nu stiau de problema data. Daca asa am vazut treaba m-am imbracat si le-am zis la revedere. Drept ca nici sa ma petreaca n-au iesit :))
  10. Salutare, am decis sa descriu si eu experienta mea cu masajul erotic. Deci, navigind prin 999 am dat de profilul https://999.md/ru/profile/Marina999md Din toate anunturile acestui profil se parea ca aici se poate gasi si masaj erotic si intim. Am apelat, mi-a raspuns o voce foarte placuta, m-am inteles de masaj. M-am dus seara, dupa 18:30. Se afla pe bd. Grigore Vieru 19, dar, cred ca daca veti decide s-o contactati deja se va afla la alta adresa, mai departe voi spune si de ce. Deci, ce tine de maseuza - bruneta, putin plinuta, dar cu forme placute si fara celulita, piele fina. La fata locului mi-a spus ca intim nu ofera si ca dupa ora 21 este alta fata, care ofera si intim. In camera de-alaturi mai era o fata, care deja avea un client. Masajul a decurs placut, l-a mingiat pe prietenul meu cu siinii, permite atingeri si sarutari. Am mai discutat cu dinsa despre viata, despre lucru. A spus ca lucreaza mai mult in weekend, pe zi pot aveam si cite 8 clienti, iarna - mai putini, poate 4. A spus ca-si schimba apartamentele pentru ca sint clienti, care deja le stiu si vin beti, fac probleme, cind apar astfel de situatii sint nevoite sa-si schimbe apartamentul. Inainte de acest apartament a lucrat in unul de lux, spunea ca acesta nu prea-i place, cu toate ca este destul de bun. A mai spus madama ca vin clienti bogati si aceea mai intii se uita la apartament apoi la fata, mai au si clienti straini, moshnegi, care vin cu traducatori. Traducatorul sta la bucatarie, dar moshul isi primeste masajul :D:D drept ca e cam problematic cu moshnegii, trebuie sa munceasca din greu ca sa-i faca sa finalizeze. Deci, fata a spus ca cel mai probabil zilele urmatoare isi vor schimba apartamentul. Cestiile din viata ei persoanala nu le mai povestesc ca nu cumva sotul ei sa stea pe acest forum :). Pretul masajului este de 700, a spus ca initial lucra pentru 500, apoi au inceput a aparea clienti si l-a ridicat la 600, apoi la 700 si daca treburile vor merge bine va fi marit si mai mare, pentru clientii fideli a spus ca nu lasa din pret :)))) La final am cerut ceva poze a d-soarei care ofera intim, arata foarte bine, dar avea doar poze cu fata ei, nu mi-a putut spune ce poate face d-soara in cauza, sper s-o contactati cineva si sa ne spuneti la toti :) Ca concluzie - am salvat nr. ei +373 68 035966 poate la salariul urmator o mai vizitez, tot mai bine e sa mergi la persoane verificate decit sa cauti ceva nou, uneori poti da peste asa niste crocodili... Ps, maseuza la care am fost eu s-a prezentat ca Tania, din istoriile pe care mi le-a povestit, pare a fi real, dar cine stie...
×
×
  • Creează nouă...