Sari la conținut

bilicurici

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bilicurici

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Iași

Vizitatori Recenți Profil

7.519 citiri profil

bilicurici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

278

Reputație

  1. bilicurici

    ...

    Bună, doar unora dintre voi😆😂. In primul rand , as dori sa va aduc la cunoștință, ca eu mi am încheiat DEFINITIV activitatea 😧🎉(ce i drept de ceva timp). Eveniment, care determina întristarea unora , și marea fericire a altora 😅. M am hotărât sa fac acest ultim post, în scopul de a nu se interpreta greșit "disparitia" mea. Mai pe românește, sa clarific faptul ca n am nici o boala ,sau c as fi fost gonita din cauza lucrurilor răutăcioase mereu scrise pe aici. Și va rog , de data aceasta fără aberații,ca m as reîntoarce la aceasta activitate etc, în ruptul capului NU, vorba aia , dacă știam de la început ca voi întâlni dintr un procentaj de 100% ,doar 30% oameni, imi luam gândul. Dar na, n am ce zice , cu toții din greșeli-învățăm, deși preferabil sa nu le facem din start, dar asta i viata/ destinul. As mai fi avut multe de zis, dar n am de gând sa scriu o carte. Dragilor mei (se stiu ei): Făcând abstracție de mediul în care ne am întâlnit, a fost o placere sa va întâlnesc, sa va ascult- Un an nou mai bun , plin de realizări și tot ce va doriți! Pupici Mai jos voi posta analizele de la începutul lunii noiembrie , în care s ar fi presupus c as fi avut vreo ceva , lucru practic imposibil , deoarece cum deja am precizat, dacă aveam vreo infecție de vreo ceva,ieșea in analizele de urina. Iar a2a, fiind analiza pt zona bucala, am remarcat de altfel ca nu e foarte complexa , dar la fel vorba aia, dacă detectau vriun virus ,clar ca l specificau. Postarea analizelor e doar din bun simt ,fata de câteva persoane colorate, atat. Sănătate,fericire și bunătate n suflet.
  2. bilicurici

    Salutare !

    Tyger 😂! ÃŽmi primul rand , Alberto, îmi pare rău pentru tine, te cred c ai trecut printr-o situație neplacuta. Nu mi dau seama cu exactitate cine ești, din ce ai specificat , ma pot gândi la o singura persoana, gen *băiatul cu buletinul* , dacă ești chiar tu , imi pare rau ca ți s a întâmplat asa ceva, chiar mi ai părut un tip foarte ok. ÃŽn ceea ce ma privește, din punctul meu de vedere sunt foarte sănătoasă. La începutul lui noiembrie mi am făcut un set de analize , iar pentru cei ce nu știu, în momentul în care ai BTS , se reflecta neregularități în urina , lucru care nu s a întâmplat. Fiind acuzata , consider eu,pe nedrept , dar totuși pentru a elucida misterul , logic ca voi merge din nou la control. Mi am facut deja niște analize pentru zona bucala , la care voi primi rezultatul săptămâna aceasta , și la ginecolog voi merge în cel mai scurt timp. Ca informație generala, nu poți merge la analize azi, primești rezultatul mâine , iar poimâine primești diagnostic. ÃŽn momentul în care o sa detin rezultatele , am sa va informez. Un nou an fericit !
  3. bilicurici

    ...

    Bună! În primul rand vreau sa anunț ca pana joi sunt disponibila doar pentru oral p/n, 100 ron. Și pentru luna lui Mos Crăciun, am decis sa fac o schimbare . Preturile actuale : 150 nr-250 ora(Np și Op/n+ COF,COB). La care voi mai adaugă: 100 nr-200 ora (totul protejat). Și voi reintroduce CIM , dar care va fi posibil doar pentru cei care vor opta pentru o ora la 250 sau pentru cei ce vor dori doar un nr de oral p/n +CIM la 150. Precum publi nu mi accepta pozele , am sa postez aici continuarea celei din anunț. O saptamana frumoasa va doresc și spor tuturor.
  4. Bună! Am și eu o întrebare, astăzi am încercat sa adaug o poza la anunț, în schimb mi le au șters pe toate , de atunci au trecut aprox 2 ore de când tot încerc sa le pun la loc sau sa pun altele , dar tot la fel. Le am trimis și mesaj și nimic. I s a mai întâmplat cuiva sau au ceva doar cu anunțul meu?
  5. bilicurici

    ...

    Neața! Indisponibilă pana pe 15 oct. O saptamana frumoasa!
  6. bilicurici

    ...

    Merci *Mister,te mai astept cu placere , de vei mai dori sa ma vizitezi. Perioada 1-4 oct. sunt disponibila doar pentru oral-Red period -100 ron. O seara frumoasa!
  7. bilicurici

    ...

    *Oral888, daca doresti o ora de oral, se poate , pretul e acelasi , 250 ora. *Robert daca era sa sa se ascunda recenziile negative, ramaneau jumate din cate sunt , gen. Recenzia ta detinea informatii indiscrete despre locatie etc, nu o lua in nume de rau. Cu aceasta cale, rog viitoarele persoane care vor dori sa faca o recenzie sa nu adauge detalii indiscrete despre acest aspect.
  8. bilicurici

    ...

    Hello! Red period- pana joi sunt disponibila doar pentru oral! O toamna frumoasa va doresc!
  9. Am nevoie de ajutor. Ce grad trebuie sa ai pentru a putea edita un topic?
  10. bilicurici

    ...

    Celor care si au facut cont special pentru mine- Bravo , cred c ar trebui sa ma simt priveligiata. Tin sa precizez , ca nu m ati dat pe spate, de speculatii sunt satula. Vorba aia , prima data e cu soc, mai apoi devii imuna si nu mai dai importanta aberatiilor (cunoscătorii stiu la ce ma refer). Eu sincer nu mi aduc aminte sa fi facut vreodata n-nepr, de cand mi am inceput activitatea ,dar cine stie poate ,intre timp am suferit un accident , de care nu stiu, si s a lasat cu o pierdere de memorie. Oricum in ruptul capului n as fi facut asa ceva. Dar faza cu bts-ul, aproape m a dat pe spate, dar vorba aia, dă bine , nu? Cei care ma cunosc stiu ca dau o importanta mare igienei,si spre linistea populatie, nu sunt purtatoare a nici unei bts. In general sunt paranoia si la orice fluture fug la medic. Dar totusi ca si informatie generala eu n am auzit de nici o bts care sa fie tratata intr o luna si jum, totusi. Plus ca nu inteleg rolul de posta, vorba aia , are cineva ceva de zis , de reproșat, la adresa mea , suna frate, de asta e numar de telefon. Tot comentati aici zi de zi aceleasi aberatii, nu inteleg ce aveti de câștigat. Nu va convine ceva la mine , nu mi veniti. Credeti ca persoanele cu capul pe umeri , cred toate prostiile? Mi e mila de cei care infloresc verzi si uscate doar pentru a face rau, sfarsitu i aproape. Vorba aia , Dumnezeu sa va ierte!
  11. bilicurici

    ...

    Doamne, mare i mila ta! Ai grija ce nu ti doresti, ca tocmai aia , o sa se intample. Eu, Laura , persoana fizica,nu sunt datoare cu vreo explicatie nimanui. Ce prestez , ce nu prestez, pe ce tarif si de ce, e strict my problem. Ca pot fi , doamne fereste , oarba , si sa am 80 kg si preturi de 150, 250, tot problema mea este. Ma repet, cine doreste sa ma cunoasca , foarte bine, cine nu doreste, si mai bine. M ati secat cu atata poluare , pe aici. Daça va plictisiti asa rau, va rog gasiti va alta ocupatie. Eu mi am propus sa nu mai postez, ca mai rau imi fac, asa ca va rog si pe voi, in caz de n aveți vreo recenzie de facut, abțineți-vă de la a comenta in plus. Pentru eventuale nelămuriri, ma puteți contacta, ca pentru asta se poateaza si nr de telefon. Multumesc pentru intelegere. O saptamana frumoasă!
×
×
  • Creează nouă...