Sari la conținut

zetul123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zetul123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

zetul123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Vizitat in ultimele saptamani de cateva ori salonul de fiecare data intrand cu Carla. Foarte atenta si joviala stie sa se faca placuta.Masajul de relaxare foarte bun la mare concurenta cu ce oferea Ana nu se grabeste , insa cel erotic net superior se implica, are o privire " malefica" in senul bun si chiar te conduce catre niste stari interesante. Timpul de o ora cu dusuri etc respectat de fiecare data, sucul , apa din partea casei punct bonus. Recomand salonul si Carla in particular, face treaba top.Spor!
  2. Facut programare cu 2 ore inainte cu una din fete, ajuns la ora stabilita intampinat de alta fata imi spune vine imediat domnisoara ta. Trec 10-15 min zic, hai normal , e weekend. Apare si domnita imi zice ca nu se mai poate face masajul clientul anterior intra in prelungiri, asta e politica . Sunt client constant de vreun an si jumate , am plecat politicos si nu mai revin. Spor!
  3. Vizitat pt a treia oara salonul, dupa 2 vizite f ok in compania Anei, am intrat cu Mirela si experienta total opusa, de evitat domnisoara. Ajuns pe la 24 , o atitudine de hai si tu mai repede ca trebuia sa plec acasa deja, masajul facut in graba, door to door max 40 min desi tariful era pt o ora, nu tu o apa nimic. Cu tot respectul , dar fata va da in jos, nu pun in calcul aspect fizic ci doar atitudinea.Bafta!
  4. Vizitat zilele trecute salonul pentru prima data, locuind relativ in zona. Programare facuta prin mesaj, foarte prompt. Locatie centrala, locuri de parcare la indemana( ora 21.30). Intampinare facuta de o tipa mai matura(36-37 ani) , au aparut si fetele rand pe rand foarte cordiale si placute. Nu fotomodele, dar placute toate , am servit o cola,discutat un pic. Am mers cu, Ana, tipa de la receptie , vorbareata si atitudine proclient 100%. Camera de actiune curata, cu dus si muzica placuta ambientala. Eu veneam de acasa, am sarit dusul, domnisoara a dorit o reimprospatare la dusul din camera, bila alba. Veneam dupa o zi lunga si obositoare , am mentionat de la inceput ca doresc ceva mai pe relaxare . Asta am si primit masaj de la degetul mic pana la cap , fara graba , super profi , nota 10. Nu frecventez foarte des saloanele, dar am fost placut suprins de serviciile bune , si de super atitudinea Anei si modul de a se purta, discuta. Nota 10+ De revenit,100%! 💪💪
  5. Testat si eu intr o seara, locuind in vecinatate. Intr-adevar sanii piesa de rezistenta in rest note minime pe linie... comunicativa 0 , oral 0 nici macar de un dush nu s a adus vorba. 100 ron deranjul irositi pentru 15 min. Nu recomand sub nicio forma! Spor!
×
×
  • Creează nouă...