Sari la conținut

figaro1978

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre figaro1978

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

figaro1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Tu cu atatea variante în sua negrese, mulatre, toate culorile și minunile lumii și nu ai experiență. Trebuie să spargi gheața măcar aici în românica. Spor..
  2. Încearcă la Deni 0743 687 632. O prinzi c-am greu. Eventual scriei pe whatsapp.
  3. Da bună și par poze reale.
  4. Eugeneionesco:telenovelă da un actor sigur e prost. Gabrogabro:dacă bou insistă o să apară. Sho1996: relativ reală. Chappie: nu știu cât ești de ciudat tu, dar să știi că sânt foarte multe tipologii de ciudați. Distracție plăcută"și fiți cu minte nu cuminți".
  5. Gonoree o avut măta când te-o făcut. Problemele medicale care le am eu sunt fizice și necontagioase. A tale sunt mintale. Vezi-ți in pula mea de treabă de impotent. Apropo dacă știi unde stau, ce conduc etc îți mai dau o informație:am doi caucazieni dacă știi ce-s ăia de vreo 90 de kile bucata, masculi amândoi. Ce le-ar plăcea o fetiță ca tine. Eu am aproape 50 de ani și am futut-o pe "eva", tu te uita-i la pizdă ca și capra la struguri. După ce ți-am dat ocazia să dai si tu limbi la o pizdă mai de doamne ajută te-ai trezit tu "tăcerea mieilor"să împroști cu căcat. Ai greșit nickname-ul;kelly dragă nu keny. Și nu-i 69 nici 68. Îi 60: tu dai limbi și ea îți rămâne datoare. Spor la ocazie. Arad-probabil Pauliș.
  6. figaro1978

    Fras..

    Asa-i nu prea ai ce alege. Eu am fost la Deni 0743 687 632. O găsești c-am greu, mai mult între 16 și 21. Da să știți că e ok. Igienă 10 face destul de multe și arată destul de bine. Căutați-o după nr de tel are și alte recenzii. Dacă mai apare ceva bun scrieți și voi.
  7. De aberațiile tale nu poate sa fie interesat decât un psihopat ca tine. Nu ca nu ar fi anumite chestii de aici adevarate dar lea-i spus cum ai vrut tu. Si apropo de felul cum arat eu si cum arăți tu când vrei punem poze sa vedem care-i mai horror. Când mi-ai trimis poze cu fata daca nu aveam 110kg si 10 ani de sport nu te primeam.
  8. Si de profitat posibil ca o sa profiti de mata da de altcineva la cum te cunosc nu cred.
  9. Bai ariciule la lovitura de stat din '89 când tu erai pe țeava puli or murit câteva mii de români sa avem libertate. Sa ne futem când vrem, cum vrem , si cu cine vrem. Si te-ai trezit tu impotentul pulii mele sa vb. Macar de aveai tupeu si coloana vertebrală sa vb cu cine trebuie. Ok fraiere cu siguranta ne vom intalni.
  10. Nu ti-a convenit ca nu ai mai fost convocat si te-ai gandit sa înproști cu cacat. Păi fraiere nici după o viagra nu erai bun de nimic. Venea-i la futut nespălat. O sa-ti mănânci cacatul cu care vrei sa improsti.
  11. Bai boule stres post traumatic e foarte posibil să ai tu altfel nu vad cum un labar de 20 si un pic de ani nu-i in stare sa aiba o erectie. Posibil ca tatat-o când ai fost mic te-o abuzat sexual altfel nu vad cum ai aduce in discutie un **spam editat**. In afara faptului ca esti praf din punct de vedere sexual mai esti si prost. Pe langa ca esti prost mai si semnalizezi. O sa vb si in particular. Ala care avea anunt ca suge pula si se fute in cur erai tu. Fraiere....
  12. Nu stiu cum dracu credeti în nimfomana care sigur există daca nu credeti în nimfomane.
  13. Daca o sa o mai întâlnesc o sa pun si o poza.
×
×
  • Creează nouă...