Sari la conținut

apolon

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre apolon

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

apolon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Sunt atâtea de spus despre Larisa,încât, atunci când ai norocul s-o vezi față în față,cele mai puternice cuvinte devin nevolnice și se transforma în sunete menite să exprime mirarea și extazul omului aflat în fața unei minunate opere de artă, menită să atingă cele mai puternice senzații ale dorintei. ~ WOW~ atât am mai putut scoate pe gură când i-am intrat în apartament. Îmi facusem programarea cu vreo doua ore înainte, alertat cumva si de faptul că pleacă de la noi și intenționam demult s-o vizitez dar s-au interpus tot felul de probleme cotidiene. Despre ora in care am fost rapit din lume ce pot sa zic. Am intrat in locatie, un apartament ok, îl stiți deja destui, o primire calduroasă plină de elegantă si senzualitate. Am baut o apă pentru că-mi era uscat gâtul de emoția întâlnirii, am povestit, am fumat o țigară, mi-am facut cunoscute emotiile in fața ei, cred ca am reusit să emit ceva sunete despre cât de frumoasă e și despre cât de multă serotonină poate să declașeze o imagine ca a ei, plină de voluptate și de sex apeal și desprinsă parcă dintre preotesele templului lui Venus. Actiunea ~WOW~. După un duș scurt, am venit in pat, nu ma mai saturam s-o privesc si s-o ating, să-i mângâi și să-i sărut trupul superb și tânăr, de la picioare până la volptoasa și apetisanta-i pasărică, sânii ei obraznici si atât de atragători de parcă veneu din visele cu feminități însetate de plăcere. Iar ea emanând senzualitate in fiecare miscare a coborât incet spre junior dezmeirdându-l cu un oral ~WOW~ cu atentie si dorinta cu gemete, cu lins si scuipat cu o placere fără repaos. I am cerut 69, s-a conformat. Mi-am lipit buzele de vulva ei, intr-un sarut de o senzualitate fără odihnă, i-am dezmierdat si masat clitorisul cu buzele cu limba, in timpul ăsta ea gemea si mi-o lua in gura toata, o scuipa si o lingea pe fiecare parte. N-am mai putut, mi a pus prezervativul si a venit peste mine. ~WOW~.ce imagine! I am luat in maini sânii, i-am strâns puternic fesele, eram departe, nu mai aveam control al mâinilor, se zbateau in disperare sa simta tot sa nu rateze nimic. Buzele-mi si limba parcă intetionau sa se despartă si sa poata linge si saruta ambele sfârcuri deodată. Ea se misca divin, se unduia , se zbatea, mă călarea cu sunete si atingeri ce emanau placere si feminitate.Am trecut pe la spate ~WOW~ Ce filme porno, frate? Alea-s pepsi pe lângă ce imagini iti dezvaluie femeia asta. Contre, valuri, sunete de plăcere, fese, fund perfect și ce păsărică, umedă, primitoare, caldă, dornică. I am atins cu degetele sânii, fundul, umezeala labiilor, clitorisul. Ea gemea, se misca de parcă incercam sa recreem big bangul initial. Da, am terminat așa, plin de satisfactie si cu dorinta implinită. Note: Experienta asta nu se poate nota decât cu 10 pe linie pentru tot ce-a fost,pentru FK si CIM nu dau note pentru n-au fost, cu specificatia că Larisa e de vis si n o poti cuantifica in note. Pret 300 ron. Timp petrecut impreună 1 ora, fara nici o grabă.
  2. Unu care se cheama cum se strigă, face o femeie “maimuță opărită”. Asta-i nivelul! Un crap avea un clean si cleanul nu avea nimic împotrivă, pentru că se credea rechin.
  3. Nu trebuie să-ți ceri scuze pentru ca ești frumoasă. Din pacate, sunt mulți cărora frumusetea unei femei ca tine le declanseaza doar frustrari si resentimente. E blestemul frumusetii. Ceea ce nu pot avea, ei urăsc și ce nu inteleg, desconsidera. E mintea unui organism unineuronal, in care neuronul singur si disperat se dă pe bara care sustine cele doua urechi. Cu asemenea inteligenta nu te pui..o lasi ca trece iute. Eu mă bucur ca te-ai simtit bine la noi si abia astept să revii, chiar daca m ai catalogat si pe mine la un moment dat din câteva vorbe. Te-am inteles e dreptul tau si ti-l respect.
  4. Rechinii, dacă arunci chiloții aia spre soare, avem eclipsa 2 zile.
  5. apolon

    Madalina 0753895968

    Superbă femeie! De când am vazut pozele astea, numai la iubire mă gândesc, asa in general, cu pula în mână...ca intr-un fel de incercare de a o cântari. Când vii? Că deja sunt ametit, mi se micsoreaza creierul de la lipsa de sânge...tot s-a dus spre celalalt cap. “Se-așterne roua peste vii, De ce nu-mi vii, de ce nu-mi vii? “
  6. La Parlament ar trebui sa fie strigarea, la Guvern sunt doar marionetele.
  7. Viața iese pe pulă si se duce pe pulă. Asta este,sunt si erori in bosomul higgs. Si Farul din Alexandria e tot un bec.
  8. In timpul meciului Anglia-Tunisia si in timp ce la chef la cutite aflam despre reductii de vin, otet balsamic si alte reductii, aseara s-a intamplat ceea ce acum ceva timp, o duamnă ce plimba în cap un mop oxigenat prin toata lumea,pe numele ei mic Vasilica, numea: "reducerea democratiei. Un chelner plin de virilitate din Teleorman,acum sef de parlament,a devenit victima unei oarbe in tâtele goale, care prin goliciunea ei l-a instigat pe bietul fat frumos de teleorman s-o violeze in toate gaurile reale si imaginare. E un pas mare pentru noi ca natie, de la ciobanul ancestral care avea tot felul de intelegeri orale cu o oaie neagră, la chenerul care abuzează in cur oarba Justitie, cam cât diferenta dintre euglenă si protozoar, la nivel de mentalitate. Vreau sa-i felicit pe toti cei care s-au pisat pe vot si au facut posibil acest spectacol ce pute a a spirit romanesc postmodern si pur.
  9. Sunt putine momente in viață care îți umplu sufletul cu admiratie și bucurie și satisfacție , dar dacă n-ai fost măcar odată la fata asta, ai pierdut unul foarte delicios Din partea mea doar 10 pe linie, deși in limbaj matematic e spre imposibil sa poți descrie trăirile ce ti le provoacă o asemenea femeie. Te pup,Jasmine! Mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...