Sari la conținut

anonyyy31

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anonyyy31

anonyyy31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Nu inteleg un lucru,cum se poate sa nu iti placa ceva si totusi sa stai si la a doua finalizare? Eu o vizitez pe nicolle de cate ori pot ai am placerea sa revin de fiecare data la ea ba chiar pentru ca imi ofera placerea de care am nevoie ai mai las si ceva in plus. Unii se dau mari futaci dar nu aunt in stare sa faca diferenta dintre un part si aerul acumulat in vagin. Mai dau note inca odata pentru serviciile ei dupa placerea care mio ofera mie: Gfe.-10/nu te grabeste,te lasa sa iti desfasori tu confortul. Oral-/9 Normal/9 Locatie/9 curat,accesibil dar totusi iar mai trebui o pereche de papuci. Cat despre anorexie asa cum zicea intro recenzie futacul carwe nu poate face diferenta de aer si part,ei bine e slabuta dar ceva normal pentru una de inaltimea ei,si cat despre dintele lipsa ,nicolle un sfat nu mai rade cu toti ,zambestele doar si o sa fie mult mai bine. In fine atat timp cat am parte de placere pentru mine nu conteaza un dinte lipsa.
  2. După câteva luni am reușit sa o vizitez din nou pe nicolle. Locație accesibila, curat ordonat fata de alte locații pe care lea avut. A reușit sa schimbe câte ceva la modul în care își primește clienții. Pentru gfe nota. Oral foarte bun 9. Normal nimic de comentat fiind mica în bazin își da silința. Nota Locația după Cum am zis și mai sus curat și accesibil 10. Cat despre felul Cum arata a mai pus 2-3kg pe ea totuși sfinți. Pentru cei cărora le plac fetele sfinți recomand. Mulțumesc frumos nicolle și am sa revin din nou săptămână ăsta.
  3. pentru cei care comenteaza limba romana,cand scrii pe fuga nu te mai uiti cum scrii,iar cat pentru ceilalti,la 15 ani de doctorat nu stau sa imi bat capul cu voi,sunteti mari ce sa mai...............
  4. aoleu cei aici,mai nicolle nu te mai certa ma aiurea cu astia,astia vor doar sa te decada,oricine citeste recenziile lor isi da seama ca sunt pesti care vor sa te decada,le e frica ca faci bani mai multi ca femeile lor,ori este unu singur care are doua,trei profiluri ,ori sunt doi sau trei pestisori care isi fac aparitia pe aici pe la tine,asa ca parerea mea,lasai sa isi bata gura de pomana ca oricum stim fiecare care am fost pe la tine ce fel iti faci meseria,ca nu arati tu asa ca o diva dar mie unu imi place ce faci,si sa fiu si putin scurt asa pentru astia care au zis ca ai stat in jeg,une ati vazut voi garsoniere in regim hotelier sa fie jegoase,pai aia pentru ce mai iau bani pa chirie?,cred ca voi ati zis de jegu care al aveti in casa,multi criticati,dar daca va fac o vizita acasa sigur trebuie sa chem dezinsectia si deratizarea ca sunteti plini de paduchi,si inca ceva,astia cu recenziile voastre va intreb,aveti ma bani in buzunare sa faceti vizite la escorte?,cred ca nu,altfel nu mai stateati sa scrieti mesaje va duceati sa mirositi si voi a pasarica dar de unde cred ca nici nevasta nu aveti invidiosilor.si ce pot sa zic labari ereditari de meserie mai sunteti.......si am terminat.cat despre tine nicolle stai linistita ca eu am sa te vizitez mereu imi place ce faci si fara sa intru in detali prea mult continua si nu te lasa la vorbele pestisorilor astora,raspundemi la telefon ca vreau sa te vizitez.
  5. ooo dupa recenziile astea sigur te vizitez si eu zilele astea.te pop
  6. Numai agresori,astora cred că nu le place pizda.😅😅😅
  7. anonyyy31

    VREAU AMANT

    Cred ca as putea sa ma rezum la principiile tale,daca cauti doar pentru sex,e ok,doar despre asta e vorba nu?sa faci in pat ce nu faci cu sotu.
  8. Buna nicolle,disponibila azi in jurul orei 18.00?
  9. ok ,am sa te sun inainte pentru o scurta finalizare,azi nam cum sa stau,cum stau deobicei.
  10. buna nicolle,te vizitez si eu mai tarziu,cam pe la 18?
×
×
  • Creează nouă...