Sari la conținut

polar1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre polar1

polar1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Ne ajuta si pe noi cineva? 😂 Tot o caut si eu si nu gasesc nimic
  2. Părerea mea e ca nu e de evitat Tocmai ce am plecat de la domnișoară. Am sunat, voce drăguță la telefon, 80 fin și 130 ora. Am hotărât sa merg sa vad cum sta treaba ca e relativ aproape de mine. Am ajuns, era închisă poarta blocului (are o curte privata gen), a coborât ea, mi a deschis și a fost muta pana sus. Când am întrat pe ușa și a schimbat comportamentul și vorbea foarte ok dar timida, pozele sunt 100% reale, slăbuț, sâni drăguți, de mărimea merelor:)). Am vorbit puțin cu ea și am hotărât sa stau o finalizare. E începătoare fata după cum a spus și după cum pare Oral umed, ajutat de mana, un 7/10 (este loc de mult mai bine dar trebuie învățată), acceptabil. La normala început cu misionar și spre surprinderea mea chiar participa, nu sta degeaba și se uita pe pereți. Am continuat cu capra unde a și finalizat. Face op/on, np, finalizare orala, gfe 9/10(sărutări pe corp, fk, mângâieri, vorbește, te face sa te simți comod dar cam timida) Cam atât va zic. Fata trebuie învățată puțin cum sta treaba. Spor.
  3. Pozele nu sunt reale. Singura în locație. Plecase un client când am ajuns eu, nu am observat nici un peștișor de aur.
  4. Am uitat sa specific dar nu este de etnie
  5. Salutare Tocmai ce a fost la aceasta domnita. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-zona-ta-bruneta-sleem-poze-reale-mall-plazza-drumul-taberei/9h7204232d2h7ee3d9f3d850h9f223f3.html Sunat, conversație ok, drăguță la telefon. Am ajuns în 30 de minute, urcat, predat cadoul, puțina conversație dar pare ca nu prea ii face placere. Am ales o finalizare. Începe cu un oral sec, obligatoriu protejat, îți pune caciulita fără putina grija la ridicarea soldatului, fără atenție la bijuterii. La normal sta cum o pui, nu comentează dar nici nu activează, tace și sta acolo ca și cum nu se întâmplă nimic. Gfe nu exista, anal nu am fost curios dacă face dar nu cred pentru ca și la normal spune întruna mai incet ( și nu sunt de mărime excepțională, normal). Foarte sec, eu unul nu mi am putut da drumul și am renunțat. Pozele nu sunt reale, are in jur de 1,80 și câteva kg pe solduri. Sânii sunt mărimea 2 după părerea mea 100 finalizarea, ora parca zic200. Eu unu nu mai revin.
  6. Salut baieti. Recomandari pentru domnisoare care fac deplasari la domiciliu imi puteti da? Multumesc
  7. Daca am fost eu iar se pune? 😂 acelasi caracter, se comporta si vorbeste foarte frumos, 21-22 de ani, a mai pus 1-2 kg pe ea dar nu e exagerat, putin pe fund si la burta.
  8. polar1

    Deea 0753841156

    Stie cineva daca mai este in zona?
  9. Vizitat doamna. La telefon foarte placuta, stabilit sa ne vedem in 30 de minute. Am ajuns in fata blocului (acum are locatie pe trotus 44), am sunat o si m-a rugat sa mai astept 10 minute ca are un bebe la ea, nu stiu ce ar trebui sa fie un bebe pentru ea 😂 am plecat hotarat de acasa sa stau doar o finalizare (100 ron). Dupa 7 minute de asteptat ma suna si imi spune exact scara si apartamentul. Urc sus si ea era imbraca in pantaponi scurti si tricou, nimic special, par scurt blond cu ceva verde in cap, nu arata rau dar nici extraordinar, merge pentru varsta ei. Ii spun ca vreau doar o finalizare, ma duce la baie, imi arata prosopul si gelul de dus (prosopul era curat). Face totul protejat, chiar cu observatia sa nu merg la altele neprotejat. Trece la un oral foarte ok, atenta la oo unde ma simteam bine tare, dar din pacate ce parea sa fie frumos a fost scurt 1-2 minute, zicandu mi ca ma vrea pe ea, am inceput in misionar unde am stat 4 minute maxim, dar din cauza canapelei si nici dansa nu era asa subtirica nu era foarte comod asa ca am rugat o sa schimbam. Am trecut la doggy unde dupa 2-3 minute ma intreba daca mai am pana imi dau drumul, a stricat tot, mai continui putin si imi spune sa imi dau drumul, de frica sa nu ma lase nebuna netermimat i am spus sa termine ea cu un oral. A fost de acord, dar pacat ca nu a continuat mai mult de 2 minute, unde cred ca daca mai insista, in 5 minute eram gata. Da, m a lasat neterminat cu premisa 'ai luat tu ceva si de asta nu iti dai drumul, eu nu stau 2 ore ca sa iti treaca tie efectul pastilelor'... a durat 15 minute in cap toata treaba. Pacat de ea ca nu e rea dar se grabeste aiurea, oricum nu vad ca e coada la ea. Locatie : 10, chiar e curat si foarte ok zona Intampinare: 0 GFE: 2, o salveaza ca vorbeste frumos dar cam atat Oral: 8, chiar era ok Normal:5 Dar din pacate nu merita sa te duci doar sa zici ca stai o ora..
  10. polar1

    Ana non stop Focsani

    Am spus ca nu am fost foarte atent la asta, fiecare cu gustul lui :))
  11. polar1

    Ana non stop Focsani

    Salut. Am fost acum 30 de minute la domnisoara, sunat, i-am spus ca ajung in 20 de minute, a fost de acord, nu parea nici foarte grabita dar nici cu chef prea mare. Locatia pe panduri 15, etaj 4, o garsoniera, as zice 7, arata ok inauntru, baia nu am vazut o, eram dusat de acasa. Mi a deschis domnisoara in cauza, 1,65-1,70 , nu am fost foarte atent, sani micuti, fund la fel dar frumos, de etnie cel mai probabil (8, dupa gustul meu). Am intrat, am platit pentru o finalizare (80 de lei, 160 ora) si am trecut direct la treaba, pe graba. Totul a decurs cu oral protejat, destul de slab, se ajuta cu mana mult (nu face finalizare orala/faciala/corporala) apoi normal, lady on top (nu se prea pricepe, se misca frumos dar slabut,pe graba), umeri-craci, se comporta ok, cateva contre, geme frumos. Am terminat pe la spate in prezervativ la care replica ei a fost "bun, bravo"...graba strica treaba, preturile cam mari pentru ceea ce face, cred ca e de 60/120. Pentru fast fuck e ok, chiar se misca repede 😂 Locatie: 7 Fata: 8 pentru mine Prestatie: 6( se simteau si niste dinti la oral) La mine nu a vornit la telefon sau ceva, nici prezenta colegei nu am simtit-o, desi era acolo.
×
×
  • Creează nouă...