Sari la conținut

mcaexclusive

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mcaexclusive

mcaexclusive's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Nu cred ca sunt pozele ei , dar nu e departe de adevăr . E chiar frumoasa foc ... foarte senzuala și atenta cu clientul , chiar ea face propuneri de schimbări poziții ! Recomand
  2. Cam asta e titlul unei escorte de pe publi24 Sun azi la aceasta fătuca , îmi Răspunde cu o voce sexy și suavaaaa... zic ,, mama piesaaa” programez o întâlnire îmi spune ca e 150 finalizarea ...300 ora . In 20 min sunt in Palace (bineînțeles) ...îmi deschide usa... și ce crezi pozele nu erau ale ei , dar era o tipa bruneta cu par lung cu un zâmbet de neimaginat și un bun simt cum rar întâlnești . Eram foarte stresat dar când m-a poftit pe canapea la un pahar de suc ... m-a făcut sa uit de toate . Cât despre corp -are un fund de brazilianca , rar întâlnești așa cva , sânii medii iar la fata e ca o păpușică . Am plătit-o și am intrat in camera și-a dat rochița jos ... am rămas fascinat de formele ei ... mi-a făcut un oral de nota 9 Deep .... se mișcă destul de bine și e foarte șarmanta . Per total i-as da nota 9 ... mai ales pentru bunul simt și pentru curățenie ... atât in apartament cât și igiena . Recomand e o tipa cum rar întâlnești îl are pe vino’n coa’ !
  3. După ce ca ești sărac :))) mai ai și pretenții ... am făcut și eu o vizita acestei domnișoare ai chiar nu e deloc adevărat . Este foarte drăguța are un aspect fizic foarte plăcut . La fata are nota 1000 este foarte senzuala atenta am trimis și niște prietenii la ea și au fost foarte incantați din cei 6 care am fost pe la ea măcar la unu se nimerea sa pută :)) cum zici tu , dar chiar își merita cei 200 lei . Are și o colega tunata la fel de buna și da fetele sunt puse pe făcut bani pentru ele nu au Pesti . Câștiga intr-o zi cât câștigi tu intr-o luna ca au cu ce . Deci recomand cu încredere , tipa e supeeeeeer din toate punctele de vedere .
×
×
  • Creează nouă...