Sari la conținut

davstar_ro20

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre davstar_ro20

davstar_ro20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Dragi amatori de aventuri internationale pot sa va spun din propria experienta ca Germania este mult peste alte tari cu "traditie" in turismul sexual si este o destinatie de recomandat.Am invatat asta lucrand in Germania in total aproape 2 ani (cam 2 luni pe an) si imi era foarte drag sa revin acolo de fiecare data.Dintre locatii un must see este FKK Oase de langa Frankfurt si eventual FKK Artemis de langa Berlin. Pentru satisfactie maxima as merge pe FKK Oase oricum, pentru ca sunt mai multe fete si servicii mult mai bune la acelasi pret. Merita mers pana in Frankfurt numai pentru aceasta experienta (bineinteles daca bugetul permite!!!).Intr-adevar FKK-ul este un fel de sauna club cu piscina indoor si outdoor, 2-3 tipuri de sauna, masaje, jacuzii, etc si multe multe fete goale sau aproape goale (in unele zile sunt petreceri tematice).Intrarea este 65 euro si include mancare (bufet suedez rece si cald - foarte buna) si bauturi nealcoolice. Bauturile alcoolice pleaca de la 10 euro (o bere, un cocktail, 50 whiskey/vodka, etc) pana la cateva mii de euro pentru cei pretentiosi.Intrarea in FKK nu implica obligatoriu sex cu vreo fata... dar este foarte greu sa te abti avand in vedere ca este in primul rand un loc in care se interactioneaza si se socializeaza, iar abia apoi se trece la actiune. Pretul este de 50 euro oral neprotejat si normal, la care se adauga inca 50 pentru CIM sau anal (care fac si anal....).Totl se desfasoara foarte curat si elegant, dupa actul in sine fata te insoteste la cutiile de valori de la intrare de unde ii dai banii. Asta pentru ca nu se poarta decat un prosop sau un halat (sau eventual nimic daca te incanta ideea...) si fiecare are pe langa propriul dulap in vestiar si o cutie de valori pentur bani, carduri, mobile, etc cu o cheie atasata de o bratara la mana.Ideea este ca la un FKK (daca este unul de calitate) ceea ce se intampla este mai mult decat sex!!Have fun!
  2. Dragi colegi de aventuri am fost si eu joi seara pe la domnisoara si sincer am ramas foarte placut impresionat de calitatea serviciilor si cand spun asta nu ma refer neaparat la contactul sexual (de orice natura....) ci la atitudinea pe care o are fata si la cat de mult bun simt afiseaza, chiar si in cazul in care da de un client fara prea mult bun simt.....Astfel, joi pe dupamiaza dupa ce am baut vreo 300 de vodca cu un coleg de servici la masa am decis ca nu mai are nici-un rost sa ma intorc la munca si am decis sa stresez cateva fete (la propiu!!!) astfel ca am bagat repede pe forum userul si parola si m-am apucat de telefoane.Nu vreau sa relatez nimic despre experientele neplacute (3 la numar) in care am fost invitat sa plec pentru ca nu era vina fetelor ci eu am vrut sa vad cat de mult rezista.... insa intr-un final, cam pe la ora 21 daca nu ma insel ajung pe la dom'soara Ela care m-a incantat din primul moment. Am incercat sa o enervez in nenumarate moduri insa nu am reusit, ea raspunzandu-mi in permanenta cu un zambet dulce pe fata astfel ca intr-un final am renuntat si am facut un pic de dragoste!!!Oral ok, as zice de un 9 ( -1 pentru ca nu face CIM)Normal ok, as zice de un 9 (se misca bine in orice pozitie si poate sa isi incordeze pasarica intr-un anume fel de face totul foarte interesant)Anal nu face.... asta ar mai scadea un pic media generala dar pentru atitudinea avuta nu o sa iau in calcul acest mic detaliu (cine merge la ea merge pentru cu totul altceva!!!)GFE 10+ fara alte cometarii inutileLocatie ok, cam de 9 (mica, cocheta, calda!!!.... de parcare nu m-a interesat ca am fost cu taxiul dar la o simpla privire.... nu e foarte usor de gasit loc, asta in fata scarii pentru ca pe principala e destul loc dar asta mai presupune cam 200m pe jos...)Stat cam 2 ore, o finalizare.... asta pentru ca a trebuit sa plec in graba pentru ca colegul de servici nu putea sa intre in camera de hotel unde eram cazati... mare pacat). Din cele 2 ore state cam o ora si 20 m-am jucat cu nervii ei restul numai placere. Sper ca si pentru ea, din parte mea a fost cu siguranta placere.Decartat 300 lei la insistenta mea. Partea tare e ca s-a rugat de mine sa mai iau din bani inapoi, ceea ce nu puteam sa fac avand in vedere scopul meschin in care m-am deplasat la ea. Pretul normal este din cate am inteles 150 lei/ora...Per total daca ar fi sa fac o medie oricum i-as da 10 (desi matematic e imposibil....) pentru GFE si bun simt.@ela.... cu prima ocazie cu care voi mai ajunge in Bucuresti direct la tine ma opresc!
  3. Are cineva o listuta actualizata cu escortele plinute? -bineinteles cu sani imensi! ;-)merci anticipat!
  4. Am fost si eu la ea. Totul ok cum spun si ceilaltichestia cu sanii e mai delicata... Am analizat atent problema... De fapt nu are implant silicon, urmeaza sa isi faca!Pana una alta foloseste o "proteza" adica un fel de corset, si din cauza asta nu se dezbraca.Trecand peste acest inconvenient totul e ok. pretul e de 150 pe ora si serviciile foarte bune
×
×
  • Creează nouă...