Sari la conținut

diana17

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre diana17

  • Dată Naștere 04.05.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Sibiu
  • Interese
    Guys. Girls and couples

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

2.171 citiri profil

diana17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Ma puteti contacta și pe whatsup tot la nr de tel 0751704875 0757303402. Având în vedere că am pierdut contactele as aprecia dacă precizați ca ne cunoaștem pt ca știți foarte bine că programul meu este se bazează pe seriozitate și circuitul este nefluctuabil
  2. Fetelor voi începe sa postez lista de clienți care te au cunoscut în perioada inițieri tale în domeniul și profita de naivitate și lipsa de experiență cu genul lor de jeguri pretinzand ca ai acceptat neprotejat (recurg la diferite metode . Exemple : Asa te voi recomanda la toată lumea ... Asta este ceea ce fac cele care lucrează în circuit închis nu vrei și tu sa ajungi mai repede acolo? ... Sunt însurat nu mă pot juca cu sănătatea familiei dar pe tine se vede cât de curat ai sufletul și cât de igienica ești așa ca am încredere ca nu ai nimic transmisibil ... Tu ești cea norocoasa dintre sutele care sau oferit dar nu accept așa ceva pentru ca chiar dacă par mai naiv și neexperimentat nu înseamnă ca și sunt ... Din 3 cuvinte tu ți ai dat seama cât de special și și câta fericire ai pierde dacă ai judeca marfa nu ambalajul. . Deci hai sa fim serioși deci tu ești cea norocoasăca el specialul te a ales pe tine dintre alte sute și el este norocosul cu care tu vrei să faci dragoste și ai incredere pt ca ai citit printre rânduri câte calități se ascund sub masca de om dur și lipsit de sentimente misoginul întruchipat dar se pare ca te ai înșelat este total opusul.Acum hai sa fim serioși (serioase) Niciodată nu exista așa ceva cum ea a acceptat la tine cu siguranță nu ești nicî primul nici singurul iar dacă tu accepti se aplica acceasi regula (cu siguranță ai mai acceptat ). Puneți preț pe sănătatea care nu este de vânzare și nu acceptați niciodată dar niciodată așa ceva pentru ca este semnătura sentinței tale la moarte. Așa trebuie să gândești și în cazul în care tu știi ca ai ceva :Nu ai dreptul să te joci cu viața nimănui chiar dacă și ție poate ți a făcut o cineva.... Poate tu ești victimă și inteleg că vrei să plătească toți bărbații dar gândește te ca cu siguranță are o familie acasă și nevasta și copii nu au de ce sa platesca pt ca el îi vinde atât de ieftin . !!!!!!
  3. Fetelor voi începe sa postez lista de clienți care te au cunoscut în perioada inițieri tale în domeniul și profita de naivitate și lipsa de experiență cu genul lor de jeguri pretinzand ca ai acceptat neprotejat (recurg la diferite metode . Exemple : Asa te voi recomanda la toată lumea ... Asta este ceea ce fac cele care lucrează în circuit închis nu vrei și tu sa ajungi mai repede acolo? ... Sunt însurat nu mă pot juca cu sănătatea familiei dar pe tine se vede cât de curat ai sufletul și cât de igienica ești așa ca am încredere ca nu ai nimic transmisibil ... Tu ești cea norocoasa dintre sutele care sau oferit dar nu accept așa ceva pentru ca chiar dacă par mai naiv și neexperimentat nu înseamnă ca și sunt ... Din 3 cuvinte tu ți ai dat seama cât de special și și câta fericire ai pierde dacă ai judeca marfa nu ambalajul. . Deci hai sa fim serioși deci tu ești cea norocoasăca el specialul te a ales pe tine dintre alte sute și el este norocosul cu care tu vrei să faci dragoste și ai incredere pt ca ai citit printre rânduri câte calități se ascund sub masca de om dur și lipsit de sentimente misoginul întruchipat dar se pare ca te ai înșelat este total opusul.Acum hai sa fim serioși (serioase) Niciodată nu exista așa ceva cum ea a acceptat la tine cu siguranță nu ești nicî primul nici singurul iar dacă tu accepti se aplica acceasi regula (cu siguranță ai mai acceptat ). Puneți preț pe sănătatea care nu este de vânzare și nu acceptați niciodată dar niciodată așa ceva pentru ca este semnătura sentinței tale la moarte. Așa trebuie să gândești și în cazul în care tu știi ca ai ceva :Nu ai dreptul să te joci cu viața nimănui chiar dacă și ție poate ți a făcut o cineva.... Poate tu ești victimă și inteleg că vrei să plătească toți bărbații dar gândește te ca cu siguranță are o familie acasă și nevasta și copii nu au de ce sa platesca pt ca el îi vinde atât de ieftin . !!!!!!
  4. Noul meu nr de telefon este 0751704875 sau email [email protected]
  5. Adrian nu știu ce ai primit tu da nu e ceea ce ți am trimis. Apreciez efortul dar o să încerc să le incarc eu
  6. Yap Adrian you are right
  7. I am trying to upload the video but it says that it is to big
  8. New video homemade
  9. Nu sunt in Sibiu Duminica
  10. Bob000 voi fi in Brasov 4 zile iar locatia este langa Avangarden Multumesc pentru pen5urare
×
×
  • Creează nouă...