Sari la conținut

claudiucld766

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudiucld766

  • Dată Naștere 03.11.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

640 citiri profil

claudiucld766's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Pai cum la 12 ani sa fie pe site? Nu se vede in plm ca are 12 ani, hai mai inteleg astea de 16-17 ca par majore, dar la 12 ani cum dreq sa nu te prinzi ca e **spam editat**? Ce placere exista sa futi asa ceva? Urat..
  2. Iar pe cele pe care le vezi pe toate site-urile de ani intregi, gen Gabrielle nu stiu cum care se vede diva de 500-600 euro, sunt acolo cu un motiv, ca sunt moarte de foame. Au aere de printese si nu le pune niciunu’ botu’ la vrajeala. Poate odata la 3 luni.
  3. Iar pe cele pe care le vezi pe toate site-urile de ani intregi, gen Gabrielle nu stiu cum care se vede diva de 500-600 euro, sunt acolo cu un motiv, ca sunt moarte de foame. Au aere de printese si nu le pune niciunu’ botu’ la vrajeala. Poate odata la 3 luni.
  4. Sper ca ce ai spus tu cu o fetița de 12 ani e o gluma proasta. Nu vreau sa cred asa ceva..mi-e scarba si mila in acelasi timp. Cat despre fete...exista si unele ok, pe sugar nu mai stiu, pe seeking da, stiu cateva chiar ok. Dar alea ok nu fac din asta meserie, nu le vezi 5 ani la rand pe toate site-urile, ci o fac pt scurta durata, probabil dupa se retrag si isi vad de viata lor. Chiar personal o stiu pe una buna cu care ma vedeam, disparuse de peste tot, si acum e cu unu ce o sponsorizeaza la greu. Cat despre cele de care nu se scrie, sunt multi care dau de una ok cu care se vad regulat si prefera sa nu scrie despre ea din multe motive....
  5. Hai ca am adăugat si eu cateva nr de tel sa le vad poza de pe wapp din alea laudate de tine.. inclusiv Iris care “merita sa fie infiata” ce plm aveti coaie ? :))))) sunt urate cu spume.. eu cred ca nu ati mai vazut femei
  6. Oricum m-am lepadat de site-ul alta,ultima cu care m-am vazut avea urme de ace pe mâini si am zis pas. :)))
  7. Am vb si eu cu una recent, Gabrielle parca avea pe site. Zicea ca e ceva studenta la Medicina, părea ok asa după cum vorbea, zicea ca vrea minim 2000 lei pentru cateva ore. Am zis sa ne vedem asa la misto la o tigara in masina,sa vorbim si mai vedem. Desi eram convins ca nu ii dau atatia bani dupa poze,s-o vad ce-i poate capul. Vai de plm, o ștearsa , mica,slaba,alba zici ca e moarta,imbracata zici ca mergea la Mega image. Dintii strambi. Ma ia direct , ca ea fara 2000 lei nu merge in pat , pentru 2-3 ore. Ca ea e mai selectiva. Am expediat-o si sanatate.
  8. Da ma crezi ca alea se fut zilnic pe 3000 euro :))) ziceam asa cand mai prind cate un fraier pe la club... si probabil mai au vreun sponsor care baga lunar cateva miuțe in cont :)))
  9. Daca pentru tine astea ti se par povesti,iesi fratelo pe nordului si astea dupa pandemie,sa vezi cum sunt “milionarii” care arunca cu bani dupa femei. Preponderent straini. Da si femeile, nu-ti imagina ca sunt sărăcii strâmbe ca pe sugar. Vorbim de fetele frumoase. Asa o fi , cu siguranța gasesti in Thailanda sau in pula in Africa femei mai frumoase si pe mocangeala , da la noi astea frumoase sunt pe bani multi si au pretenții ,sau crezi ca gentile scumpe si astea se platesc singure ? Hai sănătate
  10. Da, nu stiu la sugar ca am folosit alt card, dar nu-mi mergea sa-mi pun cardul de la BRD nici la Glovo, Uber etc. Au o problema. Trebuie sa suni la ei.
  11. E o fata normala, dar nu merita 300 euro sau cat cere acum. Inainte voia 700 ron dar acum a vazut ca prinde la fraieri
  12. Pizdele bune pe care le cautati voi nu o sa le gasiti niciodata pe sugar...maxim 2-3 sunt ok..am marcat la una buna ce avea cont acolo..cerea 400- 500 euro...acum am aflat ca “s a retras” si are sponsorii ei cu circuit inchis pe la nuba cu 3000 euro partida...:))) cam asta caută toate, nu sa si rupă pzd pe 100 euro.. voi daca le dati apa la moara o sa urce pretențiile...Ma rog aia măcar arata misto, da’ la fomistele astea de escorte de 200 lei cum sa le dai 200 euro sau cat cer ele:)))
  13. Ce e asa wow? Are un metru sub clanța,sâni banali si la fața urâțică...
  14. Asta e bolnava cu capu. Pe mine m-a intrebat cam cate sute de euro sunt dispus sa cheltui cu ea,si ca spera ea ca de la 5 in sus. Arfe de fomista , i am zis sa revina cu picioarele pe pamant ca nu arata nici de 200 euro si mai face si figuri ca ea nu face oral auzi...doar normal..
  15. Cine o stie pe fata asta? Am găsit-o acum ceva timp pe seeking dar nu mai stiu nici cum are nick name, nici de unde era.. stiu ca avea 18-19 ani. https://ibb.co/3s3RBCJ https://ibb.co/wzYFHC9 https://ibb.co/pn7q73L
×
×
  • Creează nouă...