Sari la conținut

peitho

VIP Member
  • Număr conținut

    1.222
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre peitho

  • Dată Naștere 15.11.1919

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    hai să ne însingurăm împreună!
  • Interese
    tainele pizdii!

Vizitatori Recenți Profil

1.496 citiri profil

peitho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1k

Reputație

  1. nicio femeie "cuminte" nu intra intamplator aici... doar Ca Sa ceara "sfaturi"? sau SI sa-si "satisfaca" o dorinta ascunsa? nici macar "disperarea" de a-ti salva casnicia nu justifica asa ceva...nu din punctul meu de vedere. PS: ca barbat consider ca 99.9% dintre "colegii" mei :) sunt poligami, chiar daca unii o declara deschis si/sau altii o practica...gandul e in toti! si tine de fiecare cum isi duce aceasta "cruce", cum se ascunde, cum comunica, cum tine echilibrul intr-o relatie stabila sau daca-i holtei asumat!
  2. peitho

    Cum te simti azi

    vine primejdia https://www.youtube.com/watch?v=8EdOuIdRMJs
  3. peitho

    HELP!Sfaturi!

    sanatate! dar eu n-am putut sa trec peste marele INCEPUT! cum sa treci peste un miros fetid si sa infiletezi cu mataranga goala? mdeaa
  4. peitho

    !!!

    vis, da' totusi, asa se zice - excorta, vidio? (sau am auzit eu gresit?!) :)
  5. peitho

    !!!

    deci, ce credeti? superb, vis! tu inregistrata in toata splendorea iti dai seama ce-ar fi live-ul pe forum? ai scrie o pagina de istorieeeeeeeeeeeee!
  6. f bine ne merge, ananda. n-am mai ejaculat de 60 de zile, nici laba, nici coit cu o femeie. incerc sa sublimez energia sexuala, stau in cap cate o ora pe zi, mananc sanatos, dorm bine...am renuntat la alcool si alte adictii. intr-un fel se vede lumea cu coaiele pline si cu totul altfel cu ele goale :)
  7. zgandari o problema delicata... barbatul e maxim martorul unei femei strabatuta de orgasme. un spectator, de la un punct incolo inactiv, al placerilor ei. si asta e postura lui cea mai norocoasa, daca nu vorbim despre cazurile nefericite cand el nu poate sau nu-i in stare s-o aduca pe culmile placerii! suntem inferiori femeii, dpdv al arsenalului si posibilitatilor sexuale...ii dam ca sa ne uitam, cel mult, fiindca noi suntem decuplati demult! s-ar putea ca in continenta sa fie raspunsul, fiindca o pl tare forever, dublata de "spiritualitate" te poate conecta la niste "dimensiuni" nepamantesti. daca putem trisa, de ce nu?! atentie mare insa! a tine samanta in tine dizarmonios te poate sminti --vezi ce i-a facut celebrului - e o chestie de fizica. energia acumulata si nedistribuita sau netransformata va face initial implozie care va deveni explozie! ptr ca sunt si eu sfasiat de aceasi dilema, ma rezum la ce-si doreste orice barbat: o pl cu os. :)))
  8. vis, comunitatea ar vrea sa stie... esti in vacanta, nedisponibila ori deschisa cleentilor? sau esti pe circuit f inchis acum, app masonic? :)
  9. ma faci sa cred ca unii care vin la tine sunt "neatenti" sau nu te respecta cum ar trebui..?! pai, mi se pare incalificabil sa te duci la vis cu un iz de ceapa :)
  10. pe de alta parte, cine ar vrea sa se duca la o curva si sa i se spuna adevarul adevarat? (in afara lucrurilor de bun simt: daca e curat, cu minim respect?) cred ca orice om inteligent vrea sa fie mintit, dar frumos, rafinat. si futut pe masura. vrea sa decupeze o altfel de "realitate", sa i se vanda o poveste de-o clipa. orice curva inteligenta stie asta si va juca aceasta partitura. amandoi stiu asta. sau ar trebui sa stie. PS: nu ai zis explicit ca esti scorpion, dar ai multumit ptr "la multi ani" intr-o anumita zi pe pagina ta. de aici concluzia. te-am crezut ca ai spus ADEVARUL, ca si pe cei care te-au aniversat! :) de ce ati fi mintit despre asta?! :) PPS: vrem sa ni se spuna sau sa stim adevarul, dar noi nu prea vrem sa-l spunem. sau nu mereu, ci doar cand ne convine. minciuna "leaga" oamenii, nu adevarul. cand ar trebui sa fie invers. societatea umana e bazata pe minciuna, interes si manipulare, adevarul ne-ar sfasia. nici noi nu spunem tot adevarul, in scris, aici. ca nu vrem, ca nu putem, ca...
  11. iza, iza... cum se iteste scorpionul din tine...:))) ii reaminesti omului pe un topic despre un alt topic de-al lui :) kasparian mi-e simpatic, dar din cauza ta (sau datorita?!) imi reamintesc ca la primele mele schimburi de idei cu el i-am spus ca gentiletea si increderea lui in curve s-ar putea sa-l coste...el zicea ceva "cu energia de a construi impreuna, jumatatea plina a paharului, something" - nu mai retin, scuze :) PS: sunt curve, se stiu ele, care, in scris, emana o autosuficienta care ar putea fi interesanta daca ar fi incarcata de-o relaxare, nu de un zbucium ce tradeaza f multa frustrare. asa la o prima vedere, si tu arati putere si incredere, chiar autosuficienta, dar la tine se vede altfel, pare fireasca, e app atragatoare...sau joci mult mai credibil partitura asta...:) glumesc. simt, stiu ca asa e. :)
  12. pai da, ca sa ne apropiem de imaginea complecta! dar totusi lipseste ceva, pentru echilibrul argumentelor, si anume cealalta buca de adevar, ca sa avem tot curu: siana sa ne zica si ce greseste breasla curvelor, ca o fi ceva, nu? sau nu?! impreuna suntem mai puternici! critica ca critica, dar pe mine ma excita mai tare autocritica...s-o vedem!
  13. peitho

    Cum te simti azi

    muzica de post DT :)))))))) "You've got the devil in your eyes You went and took me by surprise"
×
×
  • Creează nouă...