Sari la conținut

trei culori

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    959
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre trei culori

trei culori's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Reputație

  1. Fata este wow, te vrajeste numai cu privirea, cat despre servicii da, foarte bune, iar o varianta interesanta ar fi thresome cu Vicky.
  2. stiu cateva escorte care il cunosc pe mosul asta cerrone
  3. Rectific, vorbit cu Eva si am reusit sa ma programez astazi cu o ora inainte. Sa vedem daca Eva isi respecta programarea si este parolista, revin cu detaliile mai tarziu.
  4. imi pare rau sa aud ca ai avut probleme personale, multa sanatate si bine ai revenit. Domnisoara Eva cat vei ramane in capitala de aceasta data ? daca nu ma insel a doua oara ai ramas doar 2 zile.
  5. Era fata din poze ? Daca e fata din poze m-as risca, altfel nu
  6. Asteptam sa reveniti si sa ne cunoastem.Am vorbit deja pe whatsapp.
  7. De asta nu e recomandat sa ramaneti cand vedeti ca tipa/tipele din locatie nu corespund cu pozele din anunt desi se jura la telefon ca ea este
  8. cei care locuiesc in Bucuresti cred ca inteleg mai bine traficul acestui oras, cat despre faza cu fast-fuck stim cu totii soarta fetelor.
  9. Daca omul ti-a zis ca vine in 10 minute ce mai era de confirmat ??? tu ai primit in locatie pe altul pentru ca ti-o fi zis ca e in fata blocului si celalt a plecat cu coaiele albastre si nesatisfutut.
  10. Domnisoara trebuie sa mai lucreze la seriozitate si la respectarea programarilor. Am avut o programare si cand am ajuns in zona pe straduta de langa Dristor Kaufland (dupa ce mi-a fost comunicata verbal) nu a mai raspuns la telefon, nici la sms. Cred ca la pretul asta nu poti avea pretentii, primul venit, primul servit, restul fraerilor ca mine pleaca cu buza umflata. Nu recomand.
  11. https://nimfomane.com/forum/topic/122392-camycat-o-bruneta-hot-din-moldova/ dar nu a fost nominalizata.
  12. Tocmai acum sensei ? Mereu a fost falsa
×
×
  • Creează nouă...