Sari la conținut

lorenna24

Neverificata
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lorenna24

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Buna,ma numesc Lorena, am 24 de ani, sunt o excorta cu experienta in arta amorului si a seductiei,discreta, ingrijita si foarte amabila.

    Serviciile mele sunt :
    Sex oral protejat/nep.(conteaza igiena ta)
    Sex anal doar protejat / dif. pozitii
    Sex normal doar protejat/dif. pozitii
    Mici fantezii erotice.
    EXCLUS finalizare orala.

    Program : nu am unul stabil, dar daca se fac programari, vor fi respectate.
    Programarile se fac telefonic la nr-ul: 0726586868

    Preturi: 80 lei / 30 minute / o finalizare
    150 lei / 60 minute / 1 sau 2-ua finalizari

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lorenna24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputație

  1. Buna! Disponibila pentru programari! 0726586868
  2. Buna ziua, Disponibila pt programari! O zi frumoasa!
  3. Se duce Becali la pescuit .. Coboara din masina. Scoate mulineta de aur cu fir de matase si ac de diamant si da la peste. Cand, ia sa vezi minunatie: Prinde pestisoru de aur. -Ptiuuuuu….! La care pestisoru`: – Stii .. eu sunt pestisoru` ala de aur cu alea 3 dorinte… Becali : – hmm…bine ba hahalera,spune ce vrei…
  4. Era un tip la un bar si bea o bere. Deodata vine un alt barbat il loveste o data si-i bea berea. Tipul incepe sa planga. Barbatul il intreba: -Ce e ba,plangi pentru o bere,asa barbat esti tu? -Nu ma, sunt suparat, vezi tu,de dimineata m-a parasit nevasta am incercat sa ma spanzur dar s-a rupt funia, m-am pus in fata trenului dar a luat-o pe alta sina, acuma mi-am pus si eu otrava in bere si o bei tu.
  5. -I-am zis sotului meu ca, daca nu imi cumpara o rochie noua, ies goala pe strada, sa vada lumea ca nu am cu ce sa ma imbrac! -Si ce a zis? -Daca tot iesi, adu-mi si mie doua beri!
  6. O blonda, o bruneta, o vedeta, papa si un pilot se aflau in avion. Avionul cobora repede si erau doar patru parasute iar ei erau cinci. Pilotul ia o parasuta si sare, apoi vedeta la fel si blonda face acelasi lucru. Papa ii spune brunetei sa o ia pe ultima si sa sara. Bruneta spune: -Au mai ramas doua parasute. Blonda mi-a luat rucsacul!
  7. Tiganca cumpara pentru prima oara sapun in casa si il pune pe cel mai mic puradel sa se spele. Puradelul incepe: -Mama, sa ma mai spal, ca uite, deja s-a dus destul jeg de pe mine? -Mai spala-te, ca esti jegos. -Mama, sa ma mai spal ca apa s-a facut si mai neagra? -Taci si continua sa te speli ca esti jegos. -Mama, sa ma mai spal, ca deja mi se vede tricoul ala rosu?
  8. Un doctor alb intr-o misiune umanitara intr-un sat din Africa. Il intreaba un negru: - Am auzit de Viagra. Ce-i aia? - Este o pastila care te ajuta sa faci dragoste de 3 ori pe zi. - Aha, zice negrul, deci e un calmant...
  9. Doi ardeleni intra intr-un bar. Ion il intreaba pe Vasile: – No, ma, ce esti asa de suparat? – Apai, abia astept sa ajung acasa si sa rup chilotii muierii. – D-apai ce ai, ma, cu chilotii femeii? – Apai, ma, asa ma strang ca de-abia pot mere cu ei pe strada.
  10. Un roman la Chisnau se apropie de un localnic: - Nu va suparati, caut magazinul "Lumea copiilor"! Moldoveanul: - Nu ma supar, cautati-l.
  11. Ion cu Gheo, cu oile pe camp.Ion mare si gras, Gheo, mic si pricajit.O turista cam dezbracata, intr-o masina, face pana de cauciuc si ii roaga pe cei doi sa o ajute.Dupa ce schimba roata, turista ii intreba: – Cu ce ma pot revansa? va dau 25 lei sau…?si trege semnificativ de chiloti. Bineinteles ca cei doi prefera banii. Dupa un timp: – Auzi ba Ioane ce destepti am fost ca am luat banii, ce sa facem noi cu chilotii dumneaei, ca pentru tine erau prea mici si pentru mine erau prea mari!
  12. Ţiganul şi puradelul, în gară: - Teteo, ce facem, luăm trenu'? - Nu fi lacom, prima dată luăm şinele...
×
×
  • Creează nouă...