Sari la conținut

krooos

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre krooos

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Femei

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

krooos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-1

Reputație

  1. Nu sunt orb, am vazut ca are "N", poze, nu ti am cerut poze in ipostaze, ti am cerut cu un obiect ca ai zis ca ai, cred ca confuzi discutia, nu m-ai intrebat de cateva ori daca vreau programare, ai zis doar, hai vino, in fine urma sa stabilim o programare chiar voiam sa te vizitez, dar n am apucat sa iti zic deoarece te cam grabesti la block, si ai si sters mesajele sa nu cumva sa le pun aici, si repet ti am.zis daca vrei si o singura data, in fine, faci cum consideri, eu inca sunt dispus sa stabilim programarea, chiar ai un corp super frumos, acum ramane la aprecierea ta.
  2. Cam neserioasa, am intrebat-o daca poate si daca vrea sa imi dea o poza si m am trezit cu block, nici nu am apucat sa ii zic de programare..
  3. Salutare Am vizitat si eu domnisoarele ieri dupa amiaza. Ajuns in locatie m-au servit cu o cola si am stat la o tigara sa socializam si sa ne cunoastem putin, m-au intrebat daca doresc sa intru cu amandoua deoarece Misha avea o fersatra libera, le am refuzat amabil fiindu-mi frica sa nu ma inhib😁😁, am ales sa intru prima data cu Izza o finalizare deoarece cu ea stabilisem programarea pe whatsupp, onorata atat de mine cat si de ea si apoi i am spus Mishei ca daca are liber o sa stau si cu ea o ora(deoarece ma atragea foarte mult fata ei cu piercing-ul deasupra buzei). Locatia: o garsoniera cocheta, cu tot ce trebui, Calea Victoriei aproape de centru, usor de gasit. Izza: ochii albastri, o alegere foarte buna pentru amatorii de slim, frumoasa Iginena: 10, nu am simtit niciun miros suspect. Actiunea: oral neprotejat deep cu cim dar putin cam hard pentru gustul meu,(de asta o sa ii dau un 9) normal protejat, cum au spus si colegii si confirm este stramta si nu comenteaza la nici o pozitie(aici ii dau 10) Cadoul pentru o finalizare: 150 lei. Misha: Blonda, ochii caprui, frumoasa, curul bombat numai bun de apucat si de dat in el( pacat ca nu presteaza anal). Igiena: 10 nu am simtit niciun moiros suspect. Actiunea: Desi am stat o ora cu Misha(am ales asta strict din punct de vedere personal, ma atragea mai mult) nu am apucat decat o finalizare oral neprotejat deoarece ma obosise Izza inainte:))), am inceput cu un fk, intretinut dupa care s-a apucat de oral, nu a trebuit sa ma intrebe cum il vreau, parca m a citit. Misha la oral pentru mine este ce trebuie il face dupa gustul fiecaruia,(poate sa fie si cu un ritm mai rapid dar si mai lent) la mine ceva mai lent, dar deep, o inghite pe toata si chiar sta acolo cateva secunde, atentie la sateliti, si se joaca foarte bine cu limba pe oute, la final cim, nu am decat nota 10+ la ea la oral, normal nu am mai putut ca nu sunt superman:))). Cadoul 300 lei pentru o ora. Eu m am simtit bine in compania lor, o sa mai revin. Spor la futut va urez.
  4. Am fost si eu, exact asa este.... Spor!
  5. Armandina ti-am lasat un mail , as fi bucuros daca l-ai citi ðŸ˜ðŸ˜
  6. scuze ca ti-am scris gresit numele , m-am grabit😊 , daca postezi un mail poate ma iei si pe mine in considerare bineinteles daca doresti sa luam legatura
  7. Buna aemandina , ce spui tu acolo suna foarte bine , ma incanta mult si as fii bucuros sa te cunosc, macar la o cafea dar nici eu nu pot sa las numarul de telefon , cum am putea proceda altfel ? sa las un mail?
×
×
  • Creează nouă...