Sari la conținut

fyfylyca

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fyfylyca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fyfylyca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Am fost la ea pana sa inceapa starea de urgenta,caci cine stie .... Blonda, craci lungi, cred 1,70 – forma cat sa ai de ce sa apuci,sani mari fermi , fund tare..piele fina fara cosuri,foarte curata,epilata.mirosea fff misto. Preturi: 150 oral si normal protejat, 200lei combinat cu masaj erotic,50min. Mai mult decat decent as zice.Locatie: generoasa, draguta, bine mobilata, igena, ceea ce am apreciat. Am auzit aici ceva comentarii pro si contra parerea mea,fata de alte dame mature este ok zic eu, (o sa folosim oglinda aia pentru ceva sex din picioare si ea sprijinita de marginile oglinzii:) ).Tipa este super ok, oral 9, normal i-as putea da 10, fluff-talk 7. M-am simtit foarte bine si o sa mai trec pe la ea. RECOMAND pt cei care le plac femeile mature cu craci lugi cu forme si binenteles fara figuri in cap
  2. am fost si eu la doamna,mda,nu mai recenzez,ar insemna sa repet cele scrise,imi plac maturele,dar totusi....NU ne nu de revenit!
  3. Am trecut azi pe la doamna.pe Mihai bravu Foarte sociabila,mie mi-a vorbit frumos!Locatie curata nota 10 Oral excelent, experienta muuulta! Am fost pe fuga si am ramas doar cu un oral de vis si un 69.pasarica fff curata! Bonus masaj relaxare foarte bun! Recomand !
  4. Salutare, am vizitat-o eu acum vreo luna. Confirm autenticitatea pozelor, dar... o avantajeaza putin pozele, desi nu e urata deloc Este o femeie voluptoasa, dar a nu se intelege grasa, chiar nu! Cred ca la orele dupa amiezii am mers si nu am detectat 'mirosuri neplacute'. Pe atuci locatia era la o vila la iesire din oras, as mai vizita-o, dar nu am reusit eu sa imi fac timp. Locatie - 10 usor de gasit si loc de parcare,prosop curat,baie din camera,pat mare Aspect - 10 Blonda, sani frumosi, pielea catifelata bronzata frumos. Atitudine - 10 ma intreba ce vreau sa beau apa sau suc Sex oral (OP) - 10 dar e foarte ok pune pasiune Sex normal - 10 geme palcut (natural,) se umezeste, orice pozitie am cerut nu a refuzat ( Lot sau Doggy Style). Pret - 350 Ron ora ( nu te grabeste deloc )cel mai bun masaj,am intreba cat costa si o finalizare 150 Concluzie e o dulceata de femeie 10+/A+ merita incercata macar odata eu o sa mai revin cu cea mare placere.
×
×
  • Creează nouă...