Sari la conținut

moby_dick

Serious Contributor
  • Număr conținut

    273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre moby_dick

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    La Tiganci

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

moby_dick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

312

Reputație

  1. Ne ajuta vre-un admin cu postarea pozelor pe forum? Parca e peste mâna sa intram pe 3 linkuri. Am încercat și eu, dar aparent nu am “drepturi” destule ;)
  2. Îmi da și mie careva un PM când revine? Sau măcar sa lase aici un mesaj. O am pe hitlist :))
  3. E in țara, dar nu știu dacă mai prestează. E pe la SM.
  4. In cazul in care sfârșitul săptămânii te prinde la Brașov, m-ar interesa o întâlnire ;) Salutari de la Cluj. M.D.
  5. Am vorbit cu fătuca. E de pe altă planetă. Stătea prin Dej. “Avioane” de hârtie ;)
  6. Genial! Vreau sa te cunosc! Mai ești pe la Cluj? M.D.
  7. Da , confirm, e așteptata, dar nu aici.
  8. moby_dick

    Mady

    Buna Mady, mai activezi? Am încercat sa te contactez fără reușită. Te pup, papa.
  9. Ami plake rekenzile tl! No ântăleg nmk... Nu cred ca pot scrie mai agramat de atat, dar oricum e mai mult decât recenzia ta. Mai bine nu scrie. Ca oricum intr-o singura propoziție ai reușit sa exprimi...Ăh, nimic! De unde știi ca nu accepta nimic dacă nu ai rămas? Și ii mai dați și like-uri. Pe vremea lui Mocu, erai desființat.
  10. Ea cam trăiește cu lumea... te gandesti bine ce conteaza mai mult..parerea lumii sau ce tip de relatie ai cu ea si cat de fericiti sunteti..pt ca in fond nu traiti cu lumea
  11. Cum pula mea sa nu te lase sa faci dus? E ceva esențial, o chestie de bun simt!
  12. Poate pentru ca ai 5 puncte de reputație, din care unul l-ai primit pe cvasirecenzia de mai sus. Pe lângă ca nu ne-ai spus nimic nou, referitor la poze, mai erau ceva "recenzori" pe aici care au confirmat acest aspect, ai afirmat ceva fals! Nu e greu de găsit escorte cu o atitudine super profi, sunt destule, chiar în urbea noastra(pantera, meda, etc...) Mulțumim ca ne-ai avertizat cu parcările din Cluj. Noroc ca locuim toți în Iclod, și nu știm cum se prezintă traficul la oras! Conform celor de mai sus, propun dameza la top!
  13. Discutat cu domnișoara: - aspect fizic plăcut, eu spun ca e de nota 8-9 - nu a comunicat serviciile - suma facturată este de 100coco sau 300lei, in funcție de preferințe, dacă te încadrezi in cele 60 respectiv 30 min. (nu stiu dacă sta cu ochii pe ceas) - nu are locație - prestează la Cluj sau la Dej Concluzia mea este subiectiva și fără a încerca daneza: Mergeți la fetele de la top, Meda sau oricare alta, majoritatea prestează sub sumele respective, și prestează servicii de calitate. Sau dați-le avânt fetelor și in câteva luni vor alinia toate prețurile in EUR.
×
×
  • Creează nouă...