Sari la conținut

qwerty_fmt

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre qwerty_fmt

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

qwerty_fmt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputație

  1. Salutare dragilor, Am fost la Carima, si am fost placut surprins de cat de bine ne-am inteles. Apartamentul era imaculat, iar ea m-a primit cu o atitudine joviala, si chiar am atins niste puncte de discutie care mi s-au parut foarte interesante. A facut un deepthroat spectaculos, si pare ca ii place orice pozitie. Programarea a fost facuta prin message pe WhatsApp. O zi faina va doresc!
  2. Ca de obicei, imi cer scuze ca nu scriu in format traditional; ceva mai devreme am fost la domnisoara si tin sa precizez ca am avut parte de cea mai placuta surpriza din ultimele luni. Inainte sa va povestesc de tinuta in care m-a asteptat si sa-i descriu zambetul larg autentic pe care-l vad din ce in ce mai rar, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, si sa facem doua mentiuni obiective. Prima este legata de pret, care poate fi considerat maricel (fuck that shit, merita toti banii). A 2-a mentiune este zona putin nefavorabila, cu toate ca studioul ei este fain, curat si patul este superb. Tipa e bruneta si inalta. Daca ai noroc, te asteapta in sutien, pe tocuri, cu o fusta neagra foarte scurta, putin deschisa la spate (probabil ca sa-i fie mai usor s-o dea jos si sa se intoarca cu spatele la tine / aviz cardiacilor). Am vazut foarte multe elemente de atentie la detaliu incredibile, printre care si tatuajele. Sigur ca voi da exemplu, dintr-o anumita pozitie, are tatuat un fucking smiley care (evident) zambeste la tine. Chiar mi-a placut tot la ea. Cum si-a asezat tatuajele pe corp, pierce-urile, formele perfecte, fermitatea pielii ( / 🙄 a sanilor). Fata este zambareata, are chef de viata, este comunicativa si, cel mai important, one hell of a fuck. O recomand cu mare caldura. Enjoy!
  3. Am fost la Nico si este super sexi si super faina. Recomand. - Slim si frumoasa - Super de gasca - Not so nice place
  4. Scuzati-mi lipsa formatului tipic pentru recenzie. Este super faina tipa, prietenoasa, politicoasa, si face un masaj super fain (ca bonus pe langa oralul super fain). Pe langa faptul ca este disciplinata si ordonata, arata bine si este slabuta (stramta / ceea ce e super fain pentru unii, hahahaha xD xD xD xD xD xD xD) Va pup
  5. imi pare foarte rau ca nu reusesc sa scriul genul de romane care va sunt pe plac, dar as vrea sa fac cateva precizari in legatura cu oana. in primul rand m-a surprins ca este disciplinata si ordonata, dar dupa cateva discutii interesante mi-am dat seama ca e o persoana calculata. o minte iute cu o atitudine relaxata. arata foarte bine, tatuaje, sani, tatuaje pe sani, fund super. este foarte placut ca poate sa fie indecenta si politicoasa in acelasi timp. apartamentul arata foarte bine, si seriozitatea este la locul ei. am intrat cu 2 minute mai devreme. sigur, fiecare putem gasi lucruri de imbunatatit, dar nu le voi enumera, mai ales pentru ca mi se pare ca avem defecte similare.
  6. qwerty_fmt

    Alina

    salutare, aceasta este prima recenzie serioasa pe care o scriu. si da, are 10 pe linie. nu merg des, dar am vizitat cateva fete de-a lungul anilor. desi am avut cateva experiente deosebite, pana in acest moment, maria este cea care m-a impresionat cel mai mult. nu sunt genul care sa detaliez in cuvinte tot ce s-a intamplat, dar a fost magic. pot sa va spun, insa, ca nu am vazut o femeie mai relaxata ca maria, si ca are combinatia perfecta intre obraznicie si farmec. cu toate ca formele corpului se vad in poze, fermitatea curului se simte doar in realitate. nici ochii ei frumosi nu apar in poze (cred). acum notele: - par 10 - ochi 10 - atingeri 10 - farmec 10 - corp obraznic - ondulari 10 - gemete 10 - replici 10 - buze 10 (stiti la ce ma refer) cadou 450 cu extra-uri timp 1h 7m frickin' heaven boys!
  7. qwerty_fmt

    Cristina

    sunt sigur ca este, doar ca s-a luat de mine când mi s-a pus pata pe Cristina pentru ca a fost neserioasa :)) în retrospectiva, putea sa aibă mai multa răbdare
  8. qwerty_fmt

    Cristina

    cum era cu increderea zero?
  9. qwerty_fmt

    Cristina

    vorbim de o escorta cu atitudine de mahala care pleaca de acasa in timpul programarii. nu e vina mea ca tu nu ai pretentii. de asemenea, nu ii faci niciun favor cat timp intretii acest argument, cu mine, pe topic.
  10. qwerty_fmt

    Cristina

    ce legatura are raspunsul tau cu subiectul?
  11. qwerty_fmt

    Cristina

    o minciuna flagranta pentru ca multa lume stie magazinul alimentar de langa G8. magazin care era foarte deschis. daca nu ziceai nimic, poate lumea se indoia de zisele mele. dar daca ai incercat-o pe-asta cu "era departe magazinul", deja cred ca m-am facut inteles pentru toata lumea.
  12. qwerty_fmt

    Cristina

    salut, am o mica recenzie prntru cristina. nu a facut ceva extraordinar de rau, dar aceasta este o recenzie de neprezentare. am facut programare la ora 13:00 pentru ora 15:00. am ajuns cu 8 minute mai devreme. nicio problema aici, aveam sa astept pana la fix, daca era cazul. am sunat-o sa-i spun ca am ajuns mai devreme, ea mi-a raspuns... si mi-a zis ca merge la magazin sa ia prezervative si vine imediat... ignor alegerea proasta de a-mi arunca o replica de prost gust (putea sa spuna ca are treaba), si astept in continuare. problema apare cand o sun la 15:03 sa o intreb pe unde umbla, dupa care imi spune ca ajunge in 10 minute. nu stiu cum sunteti voi, dar eu nu astept prostituate, in scari de blocuri, nici 15 minute. faza asta, impreuna cu "myarticle=true" (recenzia proprie), si siluetele de diferite marimi din pozele pe care le-a postat (zic eu), ar trebui sa-i faca pe cei atenti sa caute in alta parte. pentru posteritate, am adaugat pozele cu conversatia si apelurile pe imgur: poza1 poza2 poz3
  13. a venit deratizarea in oras. m-am saturat de ciori
  14. Am fost ieri la ei. Sunt super faini. Daca sunteti si voi calumea, abordati-i pe publi cu incredere.
×
×
  • Creează nouă...