Sari la conținut

pa_py_bear

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pa_py_bear

pa_py_bear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Sal, Astazi, ca sa ies putin din monotonie, am facut o vizita de cur toazie d-rei Andreea. LOCATIE 8 : Strada Emil Botta, paralela cu O. Goga. Interfon defect, a venit o colega blonda si m-a preluat. Apartament modern, baie curata, mobila in schimb cam subreda. ASPECT 8 : Inaltuta, sani frumosi, nu e evident dar parerea mea ca are stramosi gipsy, ca si colega dealtfel. Doar ca la colega nu e nici unn dubiu, ACTIUNEA 5 : A inceput cu un oral neprotejat, destul de placut. Dupa max 2 min a vrut sa treaca la normal. Am rugat-o sa continue ceea ce a si facut fara tragere de inima mai putin de 1 min, dupa care am trecut la normal. Am pus-o pe un fotoliu, un dogy, si apoi un misionar, fara nici un pic de implicare din partea ei, parca nici nu era acolo, practic putea sa lase pizda si sa revina dupa ea cand terminam treaba . Dupa vre-o 10 min, cu tot cu oral, mi-a zis sa ma grabesc sa termin. Cand am vazut-o asa fara chef, m-am oprit, mi-am scos singur prez si m-am imbracat. GFE : 3 . Nu e sociabila, indiferenta. NOTA DE PLATA : 50 ron, o finalizare, O+N. OBS : Stiu ca la pretul asta nu poti sa ai pretentii, as fi trecut cu vederea si lipsa de implicare, dar nu mi se pare k ca dupa 10 min de actiune, ( care include oralul ) sa aiba pretentia sa termini. NU RECOMNAD, nici macar pentru fast-fuck.
  2. Subscriu. Cred ca nimeni nu ar prefera avantajul locatiei in detrimentul calitatii serviciilor. Oricum cine isi permite sa dea 150- 200 ron pt. un masaj / picanterie , putin probabil sa vina cu metroul. In alta ordine de idei cred este preferabil o vila unui apartament, dar asta depinde si de buget. Si in privinta asta ideal este Cotroceni. Succes !
  3. Am fost la Alina la sfarsitul lunii trecute.Desi nu a fost prima vizita, se pare ca o data cu "fidelizarea" ca sa zic asa, calitarea serviciilor descreste, cel putin in privinta mea.Oral f. slab si limitat ca durata , sub 3 min, normal fara nici un fel de implicare.Cu toate ca nu a spus nimic explicit in sensul asta, tot timpul am avut senzatia ca se grabeste.Ca tacamul sa fie complet, la cateva zile dupa mi-au aparut pe capul penisului cateva pete rosii insotite de o senzatie de mancarime.In afara de atuurile aspectului fizic, locatiei si punctualitatii nu vad ce ar mai putea-o recomanda pt. top excorte.Nu vreau sa se creada ca review-ul meu este cumva un fel de razbunare, cu ceva timp in urma Alina era una din preferatele mele, din pacate probabil ca rutina isi spune cuvantul, popularitaea la fel, in sens negativ de data asta si poate inca cateva aspecte pe care doar ea le cunoste.
×
×
  • Creează nouă...