Sari la conținut

hazard7

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hazard7

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

hazard7's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

38

Reputație

  1. Salut! A fost cineva de aici la ea? Ce prețuri are?
  2. Nu cred că mai activează. Ultima dată am fost pe 13 decembrie, de atunci am mai intrebat-o dar nu am mai primit nici un răspuns.
  3. Salutare! Tocmai ce am plecat de la Antonia. Super! Revenită cu forte proaspete din vacanță! A fost o întâlnire cum nu ma asteptam! Este de mers la ea, este în formă bună asa cum nu a mai fost demult!
  4. Salut! Doar ce m-am întors de la Antonia. Cu toate ca o știu de ceva timp si chiar dacă am mai scris despre ea, Antonia continuă să mă surprindă în mod plăcut. Puține escorte au o eleganță , as putea spune- nativă, ca a Antoniei, iar de comportament și bun simț știm toți cei care i-am trecut pragul. Într-adevăr este o femeie frumoasă și cum spunea colegul, în comentariul de mai sus, are niște ochi hipnotici. Cu ce m-a surprins? M-a surprins cu oralul, chiar dacă a fost protejat, a fost umed și cu mai multe tente de deep, cu priviri provocatoare, soft face fuck...as fii stat zeci de minute, dar nu puteam rata trupul ei de "sud-anericană"! Normalul a fost "de acolo", cu o amantă frumoasa și dornică de nebunii. Am plecat relaxat și cu zâmbetul pe buze. Am ajuns acasă si incă mai am in minte gemetele ei, parcă prea naturale!
  5. Buna, Monica! Un sfat: încearcă 150 lei/ 30 min și 250/ 1h,, pt 1 lună. Îți vei mulțumi ție și bineînțeles , nouă.😉
  6. Nu cred ca era ea, ai fi recunoscut-o. Data viitoare te uiți mai atent și ne spui. 😉
  7. Salut! Nu am mai văzut-o din noiembrie anul trecut. Nu cred că este pe camera și nici locația nu si-a schimbat-o. Posibil sa se fii retras sau a luat o pauză. Dacă o vede cineva probabil ca vor scrie aici.
  8. Wow ce imagine, dar nu bate realitatea! 😍 Am fost plecat ceva vreme din oraș, dar mă bucur că m-am întors. Antonia ești același "măr proaspăt" (citez un coleg cu note mari la compunere...cred) din care abia așteptam să mușc! Nu doar de "măr" mi-a fost dor, ci și de conversațiile "deștepte" și pline de umor. Te😘 Om frumos!
  9. Salut! Pe "Pisi " de pe strada Padina, de lângă Academia de Politie, a mai vazut-o cineva?
  10. Doar am scris o recenzie, dar bine ca mi-ai spus tu, ca altfel nu as fi stiut!
×
×
  • Creează nouă...