Sari la conținut

romnix

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre romnix

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

romnix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

57

Reputație

  1. poti ce crede ce vrei. iarasi, problema http nu este ghicitul parolei ci de best practices in domeniu. daca esti pe ideea "las-o ba ca merge asa", nu ai decat.
  2. citesc si imi pare ca au raspuns niste vanzatori in piata... http vs https nu are nici o treaba cu stocarea datelor in calculator. poate citeste si raspunde un admin al site-ului sau cineva care este de meserie.
  3. Catre admini siteului, se poate pune un certificat https pe site? Pe bune, suntem in 2018. E o problema de securitate foarte serioasa pentru useri.
  4. M-am luat cu poveștile și am uitat de note: Oral: 9.90.(în amintirea Karlei) Normal: 9 Locație : 8 Feelingul meu: 9 probabil ca va mai crește daca ne vom cunoaște mai bine.
  5. Am fost la domnișoara cu speranțe mari (și nu numai speranțele) și am plecat super mulțumit. Locația aceeași menționată mai sus dar eu am nu "norocul" să mă intersectez și cu câțiva vecini. Tipa mi -a plăcut din prima la față. Seamănă cu o colegă de muncă ). Sâni nu as spune ca-s mari, ci medii. Oricum, atuul ei este gura. Mi-a făcut într-adevăr cel mai mișto oral. A luat-o toată, până-n gât (dar nu o am prea mare). Doar Karla, acu 120 de ani, mi-a mai făcut ceva asemănător. De terminat, am terminat la normal cu mine deasupra... dar, cand dau să ies... nebuna mă tot trăgea si mai dătea din șolduri de mi-a scos și ultima picătură. Deja îmi fac planuri pentru când sa ma mai duc. Ca preț, cam piperat, 200 finalizarea, dar... asta e.
  6. Am fost zilele trecute la Sophie si pot spune că am avut o experiență foarte plăcută. Am sunat într-adevar că am ajuns la minut față de cum stabilisem iar după ușă m-a întâmpinat o minionă cu un corp super (pentru înălțimea ei). Nu o să mai stau la povești, ideea de bază: sâni micuți dar fermi, Sophie a fost zâmbitoare si prietenoasă, fund bun de privit (nefutabil din păcate😞). Am stat la un număr, a inceput cu niste mângâieri și un oral protejat (asa aveam de gând sa cer și eu) după care a trecut la normal și am schimbat câteva poziții (ea deasupra pentru a-i admira sânii, pe la spate). Corp per total: +9 Oral: 8 Normal: 9 (a dat si ea niște contre, dar mie îmi place sa fac eu muncă) Locație: 9 (e cam slăbuț apartamentul, dar e super central) Abia aștept să mai mă duc.
  7. Am sunat azi pe la ora 13 și mi-a răspuns "anunțul nu mai e valabil". Wtf???
  8. Salut, In lipsa de altceva vineri seara am sunat la dsoara. A fost o experienta... ciudațică. La telefon i-am spus ca ajung in 15-20 de minute si m-a intrebat "Da' vii sigur? Sa nu programez pe altcineva.". I-am confirmat ca ajung in maxim 20 de minute. Peste 20 de minute, cand am ajuns la biserica italiana, am sunat-o si cica sa astept 5 minute sa iasa clientu... wtf!!! Hotarat sa plec, o iau agale inapoi spre Universitate si ma suna dsoara dupa vreo 10 minute ca unde sunt. In fine... m-am intors. Nu stiu de ce. Am ajuns in casa la ea conform descrierii de mai sus. Acolo era o dsoara tinerica, cu forme (nu grasa, dar nu slaba - aveai unde pune mana), cu paru foarte creț si negru. Ma hotarasc sa raman. Baia absolut... naspa. Apa pe jos, nu mai avea nici un fel de detergent (sapun, gel, nimic - doar niste sampon). De prosoape nici nu m-am atins. Actiunea a fost "clasica" si per total o nota 7. Oral bunicel iar la normal ma indemna. Mie mi-a placut. Parea ca ii place si ei. Se implica si nu statea ca papusa de plastic. Costuri: 100 lei/finalizare. Nu am vrut sa iau o ora cand am vazut locul actiunii. Locatie: 1 Oral+normal: 8 Prezervative: 1 (mici, uscate, mi-era frica sa nu se rupa) P.S. Mentionez ca nu am vazut pisica si fata si-a pastrat cizmele in picioare.
  9. Am fost la dsoara de 2 ori si in ambele cazuri m-am simtit foarte bine. Locatia este normala, ca o casa de locuit, usor de gasit iar pe Loredana am gasit-o in ambele cazuri cel putin topless . Era si cald afara. Tipa foarte sociabila, mi-a oferit intai o cola, un loc pe canapea, sa mai vorbim, sa ne destindem, dupa care am fost la dus, care era dotat cu geluri si prosop uscat. La prima intalnire am facut o finalizare, sex-ul a fost oral & normal. La a doua, oral si finalizare la anal. Totul protejat. Actiune in sine a fost placuta. Nici prea, prea, dar nici plictisitoare. Fata se trage spre tine, geme si se muleaza bine. Mie imi plac rau de tot sanii ei micuti cu sfarcurile excitate iar fundul da o priveliste misto rau cand i-o tragi de la spate. Nota: 9 per total
  10. pisicuta miau, Imi cer scuze daca ti-am intrecut limitele. Eu am dat notele pentru atmosfera si pentru cum m-am simtit. Nu am comentat nici macar ca e rau sau bine ca oralul a fost protejat. Poate a fost mai bine. Nu as fi detaliat experienta daca nu ai fi sarit asa rau. Ti-am spus ca ajung in 15 minute, mi-ai zis bine vino dupa care m-ai tinut inca 10-15minute in fata blocului la -5 grade pe motiv ca mananci. am asteptat. La actiune, m-ai intrebat cum sa stai si am cerut sa stai tu deasupra si mi-ai spus ca "bine, dar putin ca mi se pun carcei"... am inteles si nu am stat prea mult. Dupa primul numar, desi iti platisem o ora, stateai cu nasu in telefonul tau si nu ma mai bagai in seama. Am inteles iarasi mesajul si m-am carat eu scuzandu-ma ca am ceva treaba si nu mai pot sta. Mi-ai specificat ca nu o sa imi dai banii inapoi chiar daca am stat asa putin si nici nu am insistat absolut deloc pe acest aspect dar ti-am cerut un pahar de apa si ghici ce, mi-ai raspuns "nu am". succes in activitate. P.S. Am avut o experienta sociala mult mai placuta cu colega ei bruneta si miniona. https://nimfomane.com/forum/topic/36829-brunetica-slabuta-universitate-0727295713/?p=623263
  11. Am trecut pe acolo. Brunetica slabuta se transformase intr-o bruneta miniona si nu chiar asa slaba (cateva kg in plus), cu mesajul ca "brunetica slabuta" cu care vorbisem in urma cu 14 minute plecase din locatie in urma cu 4 minute... Seriozitate: -10 Am ramas la aceasta a doua bruneta, mai mult pentru ca era 60 finalizarea si era foarte vorbareata si sociabila, desi in aceasi locatie nu am avut o experienta prea placuta dpv social (cu blonda miniona) Oral: 7 Normal: 8 (woman-on-top, doggy style), deschisa la schimbari de pozitie, ma incuraja sa ii spun ce doresc si incerca sa imi faca pe plac. Colega era in locatie. Este colega cu blonda miniona 0762086118, https://nimfomane.com/forum/topic/34462-blonda-miniona-universitate-0762086118/
  12. Si pentru mine si pentru ea a fost un fast fuck. Am zis ca nu are nimic demn de mentionat, o fata miniona (ca in anunt), blondie (vopsita), fața nici urâtă nici frumoasa, restul se vede in poza. Se poarta prietenos, dar nici exagerat. Isi face treaba corect. Am stat cam 20 de minute, o finalizare. de ce nu as mai reveni: totul prea mecanic, o atmosfera apasatoare, dupa primul numar ma gandeam sa mai stau, dar ea citea stiri pe telefon desi eu incercam sa fac conversatie, raspundea monosilabic. locatie: str. Doamnei good points: localizarea, pret ok.
  13. Salut, Am fost la d-șoara acum câteva zile. Pozele par reale (cred ca o avantajează chiar). Nimic impresionant. 120/ora; 60/finalizare Note: oral (protejat, la cererea ei): 5 normal: 5 Probabil ca nu o să o mai vizitez.
  14. am fost la una din domnisoarele din cuibul de acolo. la telefon, amabila, locatie f usor de gasit. la telefon mi-a spus: de toate (oral, normal, anal), 1 ora, 2 numere - 150 lei. am stat cu o dsoara draguta per total (slabuta, sani micuti si placuti). nu mai imi amintesc numele, pentru ca incepusera sa curga mai multe (vreo 4) si sa mi se prezinte. oricum, nu am fost cu bruneta din pozele de mai sus. am avut parte de un oral neprotej cu finalizare in gurita. dupa acea dsoara a plecat la baie sau unde s-o fi dus. intre timp au mai intrat (cel putin) 2 tipi in apartament, care au fost poftiti in bucatarie (eu fiind in sufragerie, unde lipsea clanta - era o masa pusa in usa in timpul actului). dupa vreo 7-8 minute ma gandesc sa imi trag pantalonii pe mine in caz ca vrea vreunu din aia 2 nou veniti sa bage nasu in sufragerie sau se sprijine in usa si eu sa il salut in cucu-gol. oricum, dupa cam 10 minute in total, baga capu pe usa si dsoara infasurata in prosop si ma vede ca nu aveam inca tricoul si imi sugereaza: hai ca te las sa te imbraci... am inteles aluzia, ca asta a fost tot si ca nu mai are de gand nici macar sa incerce ce zisese la telefon. ma gandesc ca ori au vrut-o unu din aia 2, ori nu i-a placut produsul meu, ori m-a luat de fraier (sau toate 3). oricum, as cam vrea sa o incerc si pe bruneta. Note: oral: 7 normal, anal: 0 Si niste categorii inventate de mine: atitudine prietenoasa: 8 (mi-a dat papucii cu stil, zambind tot timpul) seriozitate: 3 (nu a intrebat daca mai vreau al doilea nr, nu a incercat nimic, doar a disparut) Poate as reveni pentru bruneta din pozele de mai sus.
  15. Salut Ana, In tara in care esti oferi aceleasi servicii? si daca da, in ce tara esti ? Mersi.
×
×
  • Creează nouă...