Sari la conținut

limbuta

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre limbuta

limbuta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Lumea fablueaza rau de tot:| e 50 ron intrarea si la evenimente importante cu invitati cum a fost si de 1,2 mai a fost 100 ron.Intradevar o masa costa ceva si o sticla de sampanie cam la 2000ron, dar nu e pentru cei de bani gata,adica poti sa bei si cola,redbull sau altele,in limita buzunarului.
  2. De ce va puneti poze de pe net curvelor...? Nu realizati ca daca se constata ca nu sunteti cea din poza pot aparea momente cel putin penibile? Iar daca voi mintiti de la stadiul de poza, cum sa mai aiba incredere cineva in voi referitor la datele pe care le dati telefonic.... PENIBIL!
  3. limbuta

    raluca

    Corp superb si ferm, disponibilitate, familiaritate si experienta, intr-un cuvant o pustoaica sexoasa si fierbinte si deosebita de marea masa de coarde proaste care te scarbesc de sexul platit. pretul este de 3 milioane jumate pe ora cu doua finalizari.se implica destul de bine,GFE aproape de 8 sa zic.. oralul ii face fara prezervativ,accepta CIM si COB dar nu si pe fata.Din pacate.eu am o mare fantezie cu ejaculatul pe fata si doar acolo imi place:D dar na... din ce a spus ea nu face sex anal , dar am azut ca mai sus au spefificat baietii ca iau tras-o si anal deci este in functie de ea probabil.locatia este in centru pe decebal intr-un ap acceptabil si foarte curatMerci pentru experienta deosebita.numarul este 0768844040 si mai sta cu inca 3 fete cum sa specificat mai sus. urmaroarea va fi lyana
  4. limbuta

    transsexuali

    La inceput teama! Nu mai fusesem niciodata cu un (o) transexual(a)!! Dar cu trecerea timpului totul s-a transformat intr-adevar intr-o experienta incredibila! Atmosfera placuta, muzica, si mai mult decat orice cristina care stie cum si ce sa ofere! Incercati si nu veti regreta! PS: Pretul pentru o ora este de fapt 3 milioane, dar merita cu prisosinta! nimfomane.com/2009/12/cristina-transsex/
  5. hoteluri, copile, mergi pe la hoteluri si intreaba portarul, receptionerul, liftierul(da sa nu intrebi chiar si de pretz, catz rupe urechile si te da afara)si nu mai deschide treaduri aiurea dupa ce ti-ai postat deja de doua ori foameadaca nusinu, mai citeste p'aci, ca poate te "bucuri" altfel (da un search dupa "maimutza", sau "batut", sau ... lasa, nu mai dau si nick)
  6. Deci, in Bucuresti eu am auzit de: basarab (langa IDM), Virtutii (prin Militari), pe fosta strada Stefan Fortuna (pe langa Gara de nord) si pe varianta... am dreptate?
  7. Nu cred, ca exista vre-o alta incadrare a faptei, decat cel a obscenitatii in public (pentru client, cel putin).
  8. Nu stiu daca a fost cel mai tare loc dar a fost amuzant.In wc-ul de la trenul Timisoara-Bucuresti.Am cunoscut o curva care era studenta in Bucuresti si m-am imprietenit cu ea si in final am ajuns sa o punem in tren.Faza tare a fost ca wc-ul era mic imputiti stiti si voi cum e in tren si m-am cam chinuit nitel.Am pus-o cu un picior pe wc si cu unul pe chiuveta si i-am dat de a sarit in sus.Incepuse dracoasa de gemea si au adus aia dupa hol controlorul :P:P Am iesit amandoi rosii de rusine de acolo ca se uitau labagii aia toti la noi.A fost fain de tot.
  9. Sunt multe si pe foamea asta s-au inmultit si mai mult...Cate ar fi e greu de spus, realitate in Ro e mult mai rea decat se vede de afara uneori.Le-am cunoscut personal, am avut in chirie intr-un apartament intr-o vreme chiar vreo 2 randuri de ele:Sunt femei mai prostute in general fara prea multa scoala, vorbesc si se comporta vulgar, mint si exagereaza la greu si au o poveste trista in spate...Nu prea se poate intampla sa nu stii ca e prostituata, au un stil de viata si de a se comporta ce le da de gol relativ rapid...
  10. Contra, implanturile ar trebui sa fie doar pentru femeile care au probleme cu adevarat gen cancer sau dracu stie ce alt ceva le-ar putea strica sanii.
  11. emanuelle e un rahat si crede-ma maj alora care par amateur sunt regizate si pe langa asta e porn, cine vrea actiune buna sau sa nu fie fake sau actori compententi? nu e telenovela porno si e film pentru ghici ce. :) oricum daca te intereseaza unul si cu actiune/poveste iti recomand eu.
  12. La mare..ea doreste sa invetze inotul. Gaseste o zona propice unde nu prea sunt amatori de baie. Incep lectziile parca si valurile participa la insusirea cunostintzelor. Din viteza ,din greseala nu dau prioritate de dreapta unei meduze si nu ratez impactul. Nu va spun ce senzatzie dar si ce usturime... De atunci cand vad meduze nu mai injur cu bagamiash ....in ia de meduza
  13. Idea mea:Probabil nu sunt de acord cu prostitutia din motive religioase dar as fi de acord ca edilii mai marelor noastre orase sa viziteze si sa studieze in strainatate si sa preia idei aplicate de autoritatile din tara respectiva din diversele tari europene. De exemplu sa viziteze pana si cel mai sarac spital din Franta, sa vada mentalitatea doctorilor si a asistentelor de acolo si cum sunt tratati oamenii indiferent ca au sau nu au asigurare sociala. Multe probleme are Romania de rezolvat si pintre primele e prostia omeneasca sau mentalitatea unor persoane.Imi iubesc tara dar prefer sa nu locuiesc in ea deocamdata.
  14. limbuta

    bordel india

    Vai de sufletul lor !!! Nu radeti si nu judecati, ca nu le cunoasteti cu adevarat povestile !
×
×
  • Creează nouă...